osip

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
iliti ospice iliti alergija
dođe ti tako jedna kokoška na pedefe i za sekunnd mi digne pritisak feminističkom izjavom
koliko imate strpljenja za takve ljude koji vole da pljuju po suprotnom polu, a ne bi sad da ulazim razloge zbog kojih preziru suprotni pol - da li je to loše iskustvo s muškarcima, nasilje u porodici od strane oca ili šta god...?
ako je bilo može lock

Pff
ovo na ljisu su mala deca za neke pdfove
npr. oni bolidi sa politike ili religije, probaj s TIM da vodiš diskusiju
ćuti i budi zadovoljan što su ti feministkinje najveći problem

i ne idem tamo baš zbog toga...sve balavci i to mahom preko...pa rešavaju dnevnopolitičke teme u Srbiji

i ne idem tamo baš zbog toga...sve balavci i to mahom preko...pa rešavaju dnevnopolitičke teme u Srbiji

aj da su balavci pa da ih razumeš
nego imaju po 30,40 godina i većina izlapela prerano
pa jedan priča kako su bog i isus blejali zajedno pre stvaranja sveta, drugi da je jedino rešenje za srbe da se izvrši božanski namenjeno spajanje nas i rusa u jednu državu
ludnica

talk i pavloviceva krema pomaze:)
ja sam se osipala sad sam imuna,eto napise mi neki latentni gej,da sam ja u matora pedercina u stvari:)i sta sad..ja se natalkam na ojed i nikom nista:)

ne pljujem zene mogu da ih isprovociram jer sam mozda malo machomen
e sad one ako to rade, pa nesto ima, ili su razocarane ili ko zna sta

mrznja proizilazi iz nas tako i frustracija

- - - - - - - - - -

talk i pavloviceva krema pomaze:)
ja sam se osipala sad sam imuna,eto napise mi neki latentni gej,da sam ja u matora pedercina u stvari:)i sta sad..ja se natalkam na ojed i nikom nista:)

vazalin je bolji

matora pedercino :hahaha:

iliti ospice iliti alergija
dođe ti tako jedna kokoška na pedefe i za sekunnd mi digne pritisak feminističkom izjavom
koliko imate strpljenja za takve ljude koji vole da pljuju po suprotnom polu, a ne bi sad da ulazim razloge zbog kojih preziru suprotni pol - da li je to loše iskustvo s muškarcima, nasilje u porodici od strane oca ili šta god...?
ako je bilo može lock
Nisu mi zanimljivi ljudi koji kritikuju sve živo i neživo, razvijaju tu svoju filozofiju-kako sve provaljuju, kako ništa nije ok, prosto dođu na forum da nam svima objasne kako je ovaj svet propao, a oni naravno nisu deo tog sveta :roll::lol:
Znaš Dee,mene to više ne može baš i da iznervira, taj nolajferski stav...Prihvatam to-tako što letimično pročitam, retko kada repliciram, ali desi se...Neki ljudi prosto vole da mrače & oblače, nevezano za pol-problem nije u njima, rekli bi-nego u ostatku čovečanstva ;):lol:

ne pljujem zene mogu da ih isprovociram jer sam mozda malo machomen
e sad one ako to rade, pa nesto ima, ili su razocarane ili ko zna sta

mrznja proizilazi iz nas tako i frustracija

- - - - - - - - - -

vazalin je bolji

matora pedercino :hahaha:

kako ljudi sami sebe deplasiraju ovakvim izjavama :lol:

ne volim nikakve generalizacije, ali volim zajebancije :lol:
..
kad neko nešto grčevito brani uvek mi se uključi alarm..jednostavno ima tu nešto...nesigurnost se brani nekad i životom...što bi se reklo svim sredstvima makar mi to bilo zadnje

Nisu mi zanimljivi ljudi koji kritikuju sve živo i neživo, razvijaju tu svoju filozofiju-kako sve provaljuju, kako ništa nije ok, prosto dođu na forum da nam svima objasne kako je ovaj svet propao, a oni naravno nisu deo tog sveta :roll::lol:
Znaš Dee,mene to više ne može baš i da iznervira, taj nolajferski stav...Prihvatam to-tako što letimično pročitam, retko kada repliciram, ali desi se...Neki ljudi prosto vole da mrače & oblače, nevezano za pol-problem nije u njima, rekli bi-nego u ostatku čovečanstva ;):lol:
drago mi je da mislimo isto...
ali jeote dođeš i iz čista mira a da pritom tema uopšte ne bije u tom kontekstu, opleteš po muškarcima to mi nije jasno...:/ ili po ženama, svejedno...
i ja ne mogu tako ko ti...eno popizzdeo sam...
pa nije ti forum kriv što si imo neuspehe sa suprotnim polom

aj da su balavci pa da ih razumeš
nego imaju po 30,40 godina i većina izlapela prerano
pa jedan priča kako su bog i isus blejali zajedno pre stvaranja sveta, drugi da je jedino rešenje za srbe da se izvrši božanski namenjeno spajanje nas i rusa u jednu državu
ludnica
Bez zayebancije mislim da je taj covek neko od koga bi mnogo toga mogao da naucis.;)
Ali to nije tema tako da...:roll:

Ako se samo malo razumes u ekonomiju i pogledas stanje u Srbiji shvatices da bi to za Srbiju bilo genijalno, ali je totalno nerealno za sada.

da sam ja žensko i da meni neko kaže kako je mačo el znaš šta bi ja u sebi pomislila...
e jadniče...vrištiš nesigurnošću...pusti meni da ja procenim jel si mačo il nisi...al nema veze...čim si sam ničim izazvan reko da si mačo onda gotovo...beži od mene što dalje :mrgreen:
jedno je samouverenost i žene to vole, al drugo je lepljenje laskavih epiteta samom sebi...misim autogol
p

Back