Осигурање приликом путовања

• Začetnik teme Začetnik teme cange
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Отприлике је преко сваке осигуравајуће куће око евро дневно. Делта Ђенерали даје уз то осигурање куће док сте ви на путу.
Свакако мислим да без осигурања НИКАКО не треба кретати!

I ja isto mislim. ;)

Pusi,
moja koleginica je pre par dana uplacivala osiguranje...Wiener trenutno ima akciju gde daje 20% popusta na polise...
Jeftiniji su od Delte otprilike za toliko,ali samo u njihovim filijalama obracunavaju popust
Subagenti(odnosno turisticke agencije koje za njih prodaju osiguranje) su joj ladno obracunavali polisu bez popusta

:)

O, hvala, sad ću da čitam :)
Za tebe sam već pročitala gde se osiguravaš i zašto! :)

A što tamo a ne u Uniqua, Dunav, AMS, rzzo, itd? :)

Аман, свеједно је, самоо одеш негде, исти су услови. Ја се сваки пут осигуравала преко неког другог, али су ми ДЂ најближи, зато помињем, не да их рекламирам...

Poslednja izmena:
Аман, свеједно је, самоо деш негде, исти су услови. Ја се сваки пут осигуравала преко неког другог, али су ми ДЂ најближи, зато помињем, не да их рекламирам...

Ja se tako bojim da me neko ne daj bože ne zayebe nekom klauzulicom, evo vi ste mi svedoci :)
I na kraju ću verovatno i ja da odaberem lokacijski...

Nisam vam rekla...jedno vreme je Banca intesa uz American karticu koja je vezana uz tekuci racun poklanjala karticu Delta Generali putnog osiguranja,koja se obnavlja svaki put kad obnavljas i karticu.MM ima tu karticu i odavno ne placa osiguranje kad negde ide
Od pre nekoliko nedelja,kad god putujemo sa njim,kao clanovi porodice imamo i mi besplatno osiguranje(porodicna polisa)
Jedino tinejdzer nema jer je napunio 18 godina :)

Zasto ih ne nazoves i pitas ? Ni meni nije jasan njihov sajt ... najbolje pozvati :)

Pozvala sam ih, dostava na kućnu adresu košta 140 dinara, što nije mnogo, ali sam se dodatno raspitala i jeftinije a i povoljnije je osiguranje preko Uniqa osiguranja. Isto može da se naruči preko njihovog sajta i dostavljaju na kuću adresu

Back