Осигурање приликом путовања

• Začetnik teme Začetnik teme cange
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pitanjce... treba li zeleni karton za put u Mađarsku?

:bye:
Ne treba...treba samo za BIH i Makedoniju...mada su mi Bugari zimus trazili mamicu im :evil:

A mene zanima dal vadite putno zdravstveno, kad idete sopstvenim prevozom? Ne mislim na to dal traze na granici, nego zbog samih vas.

Ja uvek kupujem putno zdravstveno...mala je to para da bi se zezala da nemam,za ne daj boze :)

Tako i ja razmisljam, iako mi 6500 trenutno i nije bas malo (kada pogledam sta sve moram da kupim pre puta), ali za svaki slucaj...ne bih bas da se zezam.
Uniqa je izgleda najjeftinija za period od 3 meseca. Ostala osiguranja su preko 8000. Da li se slazete da je Uniqa ok? Imam jos vremena da odlucim (par dana), ali znaci mi svaki savet.

uniqa i ddor su ok.;)

Tako i ja razmisljam, iako mi 6500 trenutno i nije bas malo (kada pogledam sta sve moram da kupim pre puta), ali za svaki slucaj...ne bih bas da se zezam.
Uniqa je izgleda najjeftinija za period od 3 meseca. Ostala osiguranja su preko 8000. Da li se slazete da je Uniqa ok? Imam jos vremena da odlucim (par dana), ali znaci mi svaki savet.

Ako tako gledamo onda bas i necu stedeti na zivotu, bitno je ko sta nudi i za kolike pare. :) Ja favorizujem Dunav.

ja vam nisam reper za to koje osiguranje da kupite
meni je uvek najlakse da uzmem delta generali
radim sa njima i preko firme,a onda polisu platim preko racuna
i uvek uzimam porodicnu polisu pa ne znam kako je u pojedinacnim varijantama :aha:

moji drugari su jednom imali lose iskustvo sa Uniqom kad im se desila nezgoda na putu...trebalo im je jako puno vremena da sa njima stupe u kontakt odande gde su bili
i kasnije su im pravili problem oko naplate a bila je prilicno cista situacija

ja vam nisam reper za to koje osiguranje da kupite
meni je uvek najlakse da uzmem delta generali
radim sa njima i preko firme,a onda polisu platim preko racuna
i uvek uzimam porodicnu polisu pa ne znam kako je u pojedinacnim varijantama :aha:

moji drugari su jednom imali lose iskustvo sa Uniqom kad im se desila nezgoda na putu...trebalo im je jako puno vremena da sa njima stupe u kontakt odande gde su bili
i kasnije su im pravili problem oko naplate a bila je prilicno cista situacija

Delim misljenje sto se uniqe tice i mislim da trebas imati pouzdanu osobu u osiguravajucoj kuci koja ce ti nekad i reci neke cake :)

Nisam skontao :) Ajde da konkretizujem pitanje - idem sa uverenjem da cu se vratiti zdrav i citav, gde mi je najjeftinije osiguranje?

Отприлике је преко сваке осигуравајуће куће око евро дневно. Делта Ђенерали даје уз то осигурање куће док сте ви на путу.
Свакако мислим да без осигурања НИКАКО не треба кретати!

Back