osiguranje imovine

solomonbg

Primećen član
Poruka
954
ne znam da li je ovo pravi deo za ovo pitanje...zanima me da li i kakva iskustva imate sa osiguranjem imovine(stana) i stvari u stanu?

Ja licno imam ono osiguranje od Dunava sto ide preko infostana, ali to bas i nije neka varijanta(a placa se istina samo 2,5din po km sto je bas malo)

u pitanju je ovo
http://www.dunav.com/Dynamic/ListItems,intLangID,10,intCategoryID,33.html

ali se razmisljam o nesto ozbiljnijem osiguranju..neki predlozi? Sta gde koliko?

Iako nije bilo komentara na temi, da dodam moja zapazanja - ako nekom bude trebalo u buducnosti:

1.
uniqua ima varijantu gde je osiguranje indeksirano u EUR i zbog toga a i zbog drugim uslova(lom instalacija npr) cini mi se kao najbolji izbor... Pored unike jos sam video i generali da ima osiguranje indeksirano u EUR. Ostali su uglavnom u dinarima(sto recimo moze biti problem ako za pola godine - godinu skoci EUR)

2.
wiener ima takodje dobro ponudu ali je sve u dinarima sto zbog nepredvidivog kursa EUR moze biti problem....

toliko....

ne znam da li je ovo pravi deo za ovo pitanje...zanima me da li i kakva iskustva imate sa osiguranjem imovine(stana) i stvari u stanu?

Ja licno imam ono osiguranje od Dunava sto ide preko infostana, ali to bas i nije neka varijanta(a placa se istina samo 2,5din po km sto je bas malo)

u pitanju je ovo
http://www.dunav.com/Dynamic/ListItems,intLangID,10,intCategoryID,33.html

ali se razmisljam o nesto ozbiljnijem osiguranju..neki predlozi? Sta gde koliko?

ja sam uzela full dunav osiguranje stana, prilikom kupovine istog i podizanja kredita kod banke
obzirom da je validno za banku, verujem da je sasvim ok, jer se oni doooobro osiguraju od bilo kakve stete pre nego ti calnu kintu
za citavu godinu je bilo nesto smesno, ispod 50 evra...ukljucivalo je uobicajne stavke-poplavu, pozar, zemljotres...

kod dunav osiguranja je nezgodno sto je dinarama a ne u evrima iznos eventualne stete (zbog kursnih razlika koje mogu nastati za godinu-dve dana:))...zato mi je uniqa subjektivno mozda i najbolja varijanta kod nas...naravno ne znam koliko je koje osiguranje korektno kod eventualnih steta

inace je dunav zaista korektan, posto sam imao iskustvo sa onim njihovim osiguranjem preko infostana

Iako nije bilo komentara na temi, da dodam moja zapazanja - ako nekom bude trebalo u buducnosti:

1.
uniqua ima varijantu gde je osiguranje indeksirano u EUR i zbog toga a i zbog drugim uslova(lom instalacija npr) cini mi se kao najbolji izbor... Pored unike jos sam video i generali da ima osiguranje indeksirano u EUR. Ostali su uglavnom u dinarima(sto recimo moze biti problem ako za pola godine - godinu skoci EUR)

2.
wiener ima takodje dobro ponudu ali je sve u dinarima sto zbog nepredvidivog kursa EUR moze biti problem....

toliko....
A ti si baš, baš čvrsto rešio da zapališ kuću pa pokupiš osiguranje, a ?!? :D

Back