Развод

Ај искрено, довбро вам је.
Ослобођење?
Првих дана радите оно што " нисте смели" , затим иде покајање..." није то све било без смисла?
Један живит имамо, па, шта је ту је...

Сећате се мудрих речи тате, маме, посебно деде и бабе...

"Морао сам"

Нисмо људи без емоција, проклете биле...

Укилико желим од живота нешто....желим слободу...
Право значење сви другачије тумаче...
Помоћ је најгордија реч...

Ослобођење?
Првих дана радите оно што " нисте смели" , затим иде покајање..." није то све било без смисла?

"Морао сам"

Sloboda nosi veliku usamljenost.
Od toga se sklanjaj. Druzi se sa ljudima, putuj, ako mozes..
🍀

Ortak sa dvoje dece normalna zenica, sad krese nesto sa strane nekog pregazenog odrona i obostrano se loze nevidjeno,ona ima troje dece,salje mu poruke da nisi ozenjen bio bi moj i tako sve vreme prerasta u haos,ko pokiso kad mu pomenem odnos sa zenom,znamo svi da je lako pravariti i da je tesko opstati u braku ali bas je tu velicina u posvecenosti i prevazilazenju pretnji,mnogo toga moze pricom da se shvati da li su jedno za drugo pre braka,da li ulazu zajedno u sve da primete promene da se udaljuju da se trznu na vreme

Ослобођење?

"Морао сам"

a sta je pitanje?

Ослобођење?

"Морао сам"

O čemu se tačno radi?

Ослобођење?

"Морао сам"

Setiću se dok pišem koja popularna ličnost je podelila iskustvo posedovanja impozantne vile kao dokaz svojih dostignuća, je l' te, kad se ima i može, i padne s neba u rebra... Da, to je bio 50 Cent.!
Nezaboravno će mi ostati kada je između ostalog poentirao, a ja mogu da se potrudim da dobro parafraziram: "Gledam stepenište koje vodi u drugi deo/sprat vile, i zaključujem da me uopšte ne zanima šta se tamo događa. Ne idem tamo, i tačka!"
To mislim o brakovima i razvodima ukratko :D.
Šire, u društvu imam više razvedenih ili nikad ženjenih/udavanih, nego ljudi koji su u srećnom braku.
Ovi razvedeni znaju da ne zauzimam strane jer su mi jednako dragi kao nekom spolja, ali kad okače da mi pljuju jedno drugo :bljak:... reklo bi se kao da ih je neka viša sila skroz podlo navela da u brak uopšte uđu. Okliznuli se ljudi na koru od banane i potpuno slučajno zaglavili u braku.
Oni znaju da ih gotivim na ravne časti, i ta pljuvačina im možda pričinjava posebno zadovoljstvo kod mene u periodu nakon razvoda... a ne znaju da i sama znam za poneki jadac.
...
Vragovi mogu nekad opet da se spoje. Nade umiru poslednje, zar ne, i nije da se nikad nije desilo? :zper:

Ortak sa dvoje dece normalna zenica, sad krese nesto sa strane nekog pregazenog odrona i obostrano se loze nevidjeno,ona ima troje dece,salje mu poruke da nisi ozenjen bio bi moj i tako sve vreme prerasta u haos,ko pokiso kad mu pomenem odnos sa zenom,znamo svi da je lako pravariti i da je tesko opstati u braku ali bas je tu velicina u posvecenosti i prevazilazenju pretnji,mnogo toga moze pricom da se shvati da li su jedno za drugo pre braka,da li ulazu zajedno u sve da primete promene da se udaljuju da se trznu na vreme
Ми немамо деце, олакшавајућа околност.

Јесте, али знаш како кажу...
" Да је баба знала да ће да падне, она би села"...

O čemu se tačno radi?
Па...не бих баш у детаље, ако ме разумеш...
Укратко...патријахално сам замишљао свој брак, као узор мојих родитеља, до краја заједно, па ми је сада мало ова ситуација страна.
Морам појачати дружење на макс...

"Ako se namjeravaš razvoditi, ne ženi se!"

Autorska Čvarkova

Evo ja spucao 45 godina u guzicu, nikada ozbiljnu vezu nisam imao, kamo li mi je padalo na pamet ženiti se, normalan sam, dobar, ništa mi ne fali.
Ок, ткав си и немаш проблем са тим...премда би те сада моја баба питала...А шта ћеш под старе дане, ко ће гаће да ти пере?...и сличне доскочице...

Setiću se dok pišem koja popularna ličnost je podelila iskustvo posedovanja impozantne vile kao dokaz svojih dostignuća, je l' te, kad se ima i može, i padne s neba u rebra... Da, to je bio 50 Cent.!
Nezaboravno će mi ostati kada je između ostalog poentirao, a ja mogu da se potrudim da dobro parafraziram: "Gledam stepenište koje vodi u drugi deo/sprat vile, i zaključujem da me uopšte ne zanima šta se tamo događa. Ne idem tamo, i tačka!"
To mislim o brakovima i razvodima ukratko :D.
Šire, u društvu imam više razvedenih ili nikad ženjenih/udavanih, nego ljudi koji su u srećnom braku.
Ovi razvedeni znaju da ne zauzimam strane jer su mi jednako dragi kao nekom spolja, ali kad okače da mi pljuju jedno drugo :bljak:... reklo bi se kao da ih je neka viša sila skroz podlo navela da u brak uopšte uđu. Okliznuli se ljudi na koru od banane i potpuno slučajno zaglavili u braku.
Oni znaju da ih gotivim na ravne časti, i ta pljuvačina im možda pričinjava posebno zadovoljstvo kod mene u periodu nakon razvoda... a ne znaju da i sama znam za poneki jadac.
...
Vragovi mogu nekad opet da se spoje. Nade umiru poslednje, zar ne, i nije da se nikad nije desilo? :zper:
То, то..
Никада не бих изговорио, или помислио да је блатим...то ми је одвратно...

Могу поново да се споје, али то су ређи случајеви.
Фазон...бориш се за опстанак док брак траје, нисам од оних што одлазе 300 пута...истина, имао сам у два три наврата потребу да изађем и одем код другара или у кафану на ћошку, али то је емотивно пражњење, није исто што и одлазак...

Ми немамо деце, олакшавајућа околност.

Јесте, али знаш како кажу...
" Да је баба знала да ће да падне, она би села"...
Zbog te olaksavajuce okolnosti se i razvodite jer ste sebicni ego manijaci,nemam nista protiv tebe ,svakom isto kazem i tom ortaku sam sam reko brate gotivim te ali ne podrzavam ,sad dal je samo da ste se udaljili ili je doslo do prevare nije svejedno,ranije su se stvari popravljale danas se bacaju,za sebe garantujem da se ne menjam prema partnerkama i svestan sam svakih promena,moze samo da mi se zgadi njihov postupak a bilo ih je preko kojih nema nazad i vreme pokaze sta postaju,uopsteno kad covek napravi pare kaze sad mogu da pravim porodicu,kad zena napravi pare kaze sad mogu sama,ne znam dal je tako tvoja skrenula ali sam siguran da je vecini taj problem koji se odrazi na zene

Back