Ja sam generalno vrlo osecajna, i ne mogu nikada i neću dokle god dišem, da oguglam na tudju patnju. Bol. Plač. Jb*. Takvom me rodiše mama i tata, i ja jednog dana takva umreću. To u sebi nikada neću moći promeniti i ne želim. Nisma neko ko ume da otupi na tudje vrištanje, preklinjanje, na nečije suze. Nisma od kamena i ne mogu. Mislim da ljudi koji to mogu, da sa njiam generalno nešto nije u redu na psihološkom nivou, jer je ok biti manje više osetljiv i svačiji je prag nadrazaja tog veci ili manji, ali potpuna bezdusnost i okrutnost je Dzordyi samo prisutna kod ljudi koji imaju neki ili poremecaj ponašanja ili poremećaj ličnosti. Nijedan normalan i zreo čovek, ne moze tako da se ponaša. Apsolutno bezdušno.Opet kazem, nisam komepetentna, nisam od te struke, ali je meni takav vid i način ponašanja posve stran. Ja verujem da takvima mi ovakvi osecajni, pazljivi i neko ko ima sposobnost empatije smo takvi čudni, jer ne poseduju to u sebi. To su kazu, naucnici, tih sedam koji se rode svakog minuta u svetu, bez osecanja stida srama, savesti. To je naucno dokazano, da postoje ljudi kojima kao da je srce puno ljubavi hiruskim putem odstranjeno. Ja nikada takve ljude ne opravdavam, jer shvatam ad ili si osecajan ili nisi. Ili si neko ko razume, ili si okrutan. Trecega nema, Dzordzi, fakat je da nema. Ko ume to, da saoseca, taj ce uvek zaplakati an neciju tugu, suzu, na neciju slabost ili nemoc, znam po sebi. A ko nema to u sebi, moral i osecanja sta je ispravno a sta ne, tom ad das svo vreme onoga sveta, taj ne bi suzu pustio. I takve i en treba pozivati na ono, u stilu imate li Vi dusu...Ne. Pa, jasno ej valjda da je takvi nemaju, čim tako mogu. Da nešto sa leve strane tela imaju, što srcem se zove, en bi se tako ni ponasali, isprva. I dobro je i takve u životu proći, da ti se takvi i dese, kako bi inače još više cenio one dobre ljude, poštene i dobre. nakon toga ih ceniš još više. A naučiš da takve loše, na kilometar prepoznaš. Znači, čak i takvi hoštapleti imaju svoje neko "dobro" u svemu tom lošem, daruju ti dobru lekciju. Mnogi ljudi glume, najpre jer im je lakše pokazati svoj alter ego...ONo šta bi želeli da su u očima drugih ljudi a ne što istinski jesu, sve iz straha da ako prikazu svoje pravo lice, da ce biti odbaceni. A kada ti prikazu svoje pravo lice, onda ti je i jasno zašto glumili su. ♥