Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kada je Hju Hefner preminuo, nije prošlo ni godinu dana a devojke sa svih strana, uključujući i njegove "žene" iz Plejboj vile počele su sa iznošenjem gnusnih optužbi za silovanje, maltretiranje, zatvaranje od strane Hefnera.
Jedna od takvih priči dolazi i od bliznakinja, Karise i Kristine koje su 18 meseci bile "devojke" Hju Hefnera.
U tom periodu nisu bile još ni punoletne, prema zakonu SAD.
Naime, Karisa Šenon je tvrdila da je abortirala, nakon što je saznala da je trudna sa Hju Hefnerom. U to vreme on je imao 83 godine, a ona samo 19.
Upravo se spremala da poveća grudi estetskom hirurgijom koju je finansirao sam Hefner, kada su analize krvi pokazale trudnoću.
"Nisam imala odnose ni sa kim drugim, i to je mogla da bude samo njegova beba. Htela sam to da rešim što je pre moguće", rekla je za "Sunday Mirror".
"Nisam želela da to sazna i nikada nije. Gadilo mi se moje telo i osećala sam kao da je vanzemaljac u mom stomaku, kao da je đavo bio u meni. Nisam htela da iko zna da nosim dete 83-godišnjeg muškarca", rekla je Šenonova.
Njena sestra Kristina pomogla joj je sa odabirom klinike.
"Kada je Hef umro, deo nas je bilo tužan, ali drugi deo je mislio - ok, dobro, više nijedna žena neće biti uništena na način na koji je nas uništio. Mislila sam da je Playboy jedna velika porodica, a sada sam svesna da je to bio kult", rekla je Kristina.
"Hef se ponašao kao da nas poseduje. Ako bismo prekršili njegova pravila, šest telohranitelja bi nas uvuklo u sobu i ne bi nas puštalo. On je to nazvao 'HMF hapšenje', po njegovim inicijalima. Pratio je ranjive mlade devojke poput nas. Ponuditi ti svet i onda te drži zarobljene u sopstvenoj kući, koja je bila kao neka vrsta zlatnog zatvora", dodala je.
Bliznakinje su otkrile i da ih je terao da ga zovu "tatica".
"Bile smo zaposlene u Plejboj vili i želimo da ih tužimo. Odlučile smo da progovorimo jer želimo da ljudi znaju ko je on zaista i šta se dešavalo iza zatvorenih vrata", zaključila je Kristina.