Osećala sam kao da je vanzemaljac u mom stomaku

Kada je Hju Hefner preminuo, nije prošlo ni godinu dana a devojke sa svih strana, uključujući i njegove "žene" iz Plejboj vile počele su sa iznošenjem gnusnih optužbi za silovanje, maltretiranje, zatvaranje od strane Hefnera.

Jedna od takvih priči dolazi i od bliznakinja, Karise i Kristine koje su 18 meseci bile "devojke" Hju Hefnera.

U tom periodu nisu bile još ni punoletne, prema zakonu SAD.

Naime, Karisa Šenon je tvrdila da je abortirala, nakon što je saznala da je trudna sa Hju Hefnerom. U to vreme on je imao 83 godine, a ona samo 19.

1712503799969.png
 
Upravo se spremala da poveća grudi estetskom hirurgijom koju je finansirao sam Hefner, kada su analize krvi pokazale trudnoću.

"Nisam imala odnose ni sa kim drugim, i to je mogla da bude samo njegova beba. Htela sam to da rešim što je pre moguće", rekla je za "Sunday Mirror".

"Nisam želela da to sazna i nikada nije. Gadilo mi se moje telo i osećala sam kao da je vanzemaljac u mom stomaku, kao da je đavo bio u meni. Nisam htela da iko zna da nosim dete 83-godišnjeg muškarca", rekla je Šenonova.

Njena sestra Kristina pomogla joj je sa odabirom klinike.

1712503897197.png
 
"Kada je Hef umro, deo nas je bilo tužan, ali drugi deo je mislio - ok, dobro, više nijedna žena neće biti uništena na način na koji je nas uništio. Mislila sam da je Playboy jedna velika porodica, a sada sam svesna da je to bio kult", rekla je Kristina.

"Hef se ponašao kao da nas poseduje. Ako bismo prekršili njegova pravila, šest telohranitelja bi nas uvuklo u sobu i ne bi nas puštalo. On je to nazvao 'HMF hapšenje', po njegovim inicijalima. Pratio je ranjive mlade devojke poput nas. Ponuditi ti svet i onda te drži zarobljene u sopstvenoj kući, koja je bila kao neka vrsta zlatnog zatvora", dodala je.

Bliznakinje su otkrile i da ih je terao da ga zovu "tatica".

Image1.jpg
 

Back
Top