OSEĆAJ

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)

OSEĆAJ

Uvlačim se u krevet
usnula ruka leže mi na bok
kako znaš....kako osećaš
Iza ledja čujem disanje tvoje
I ruka ti postaje teška
Neka je......prija ta težina
Plavi me opet neka milina.

I samo ležim, udišem noć
Glava mi prazna....osećam samo
Usnuli porod snom mladim spava
Dvorište miriše mirisom tamnim
Duša mi tiha i slušam sreću
Ne, ja ne želim ni jednu veću.
Ovo je raj.

Ja vernik nisam
Al’ nije mi teško
Da kažem srcem
Bože, hvala ti na ovom raju.

PS legoh noćas…..pa ustah da zapišem osećaj. Dao Bog svima :heart:...a sad...na spavkanje

Ljiki šta drugo reći nego predivno...
Usnuli porod snom mladim spava...:cmok:
Sweet-dreams-Baby-sweety-babies-9050042-800-534.jpg

Ima li lepšeg osećaja?:heart::heart::heart:

To je ono pravo....kad ustaneš da zapišeš,Bogu zahvališ..i svima poželiš.Ali ,danas je novi dan,treba se boriti dalje...borbi nikad kraja..:klap::klap::klap:

"O,kako mi je osjecaj taj znan
sto probudi ga
ruka teska od sna
kad pocinak na tijelu mom nadje
i spokoj tihi tad sto dusu mi snadje...."

Ljiljka,evo si me inspirisala za jutarnji stih....:heart::ok:

RiadaT.;bt100497:
sto probudi ga
ruka teska od sna

prelepo....da, to je to....:cmok2:.imah neki predosećaj da ćeš u stihu odgovoriti, te sad sedim sa širokim osmehom na licu....izgledam smešno onima iz hodnika, al' me baš briga :lol:

RiadaT.;bt100497:
sto probudi ga
ruka teska od sna

Šta vi volite :eek:..umesto da spavate :eek::eek:
ne razumem bre pa to ti je ;)

zxy;bt100503:
Da je nešto drugo,pa i da razumem to madaa ...u doba noći gluvo :eek: i bar da je ruka lakša ,al teška....teško mi za shvatanje to i gotovo.Može da objašnjava bilo ko,za mene uzaludno :ok::evil:
Meni je isto nejasno,mene ni topovi ne mogu da probude,a kamoli nezan dodir:roll:

zxy;bt100503:
Da je nešto drugo,pa i da razumem to madaa ...u doba noći gluvo :eek: i bar da je ruka lakša ,al teška....teško mi za shvatanje to i gotovo.Može da objašnjava bilo ko,za mene uzaludno :ok::evil:

teška ruka je od sna....kada se spava telo je opušteno....zato je teška bre....:evil:

zeljena;bt100501:

I samo ležim, udišem noć
Glava mi prazna....

Ovo ko ja da sam pisala:mrgreen:
Ti noću ne znaš za sebe ,kladim se ,tako utoneš u svoje sne...ma temeljna si ti u svemu bre.Imam poverenje u tebe
ps
Miloš Obrenović je za ličnu gardu uzimao smo ljude koji dobro spavaju.To mu je bio kriterijum poverenja.:ok:

zxy;bt100503:
ma to ti je slatka tezina,ne mozes ti da shvatis kako je to kad ti sigurna,cvrsta,voljena muska ruka na tijelu pociva i koji osjecaj uliva...ne mozes iz prostog razloga zato sto trebas biti zena da bi to shvatio....;)

RiadaT.;bt100510:
ma to ti je slatka tezina,ne mozes ti da shvatis kako je to kad ti sigurna,cvrsta,voljena muska ruka na tijelu pociva i koji osjecaj uliva...ne mozes iz prostog razloga zato sto trebas biti zena da bi to shvatio....;)
Znači za mene to nepoznato beznadežno :(

RiadaT.;bt100510:

:klap::klap::klap:
eto, rekoh lepo da će Riada da mu objasni.....šta li se ja tu prkljam.....kad sam ćurka :manikir:

RiadaT.;bt100510:
Pa ja sam zensko...a ne shvatam...sta ce mi znojava ,dlakava,rapava muska rucerda nocu oko mog neznog ,tankog,prefinjenog strukica:dontunderstand:

zxy;bt100509:
Ti noću ne znaš za sebe ,kladim se ,tako utoneš u svoje sne...ma temeljna si ti u svemu bre.Imam poverenje u tebe
ps
Miloš Obrenović je za ličnu gardu uzimao smo ljude koji dobro spavaju.To mu je bio kriterijum poverenja.:ok:

pa i mi spavamo dobro..ko kaže da ne spavamo :manikir:

Back