osecaj

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pricaju ljudi o situaciji iz tog vremena sto je bio skandal u svim medijima da je doslo cak do suda

Nije došlo do suda, došlo je do istražnog postupka policije i tužilaštva, zaključeno je da nije bilo krivičnih dela i slučaj stavljen ad akta. Pisao sam to sinoć, pročitao sam sve moguće i nemoguće što sam našao o slučaju i pogledao emisiju sa njima na N1 da čujem i njihovu stranu priče.

Brankić je pomenula to, dete je dobilo veliku pažnju javnosti, jer je Sergej Trifunović došao u Veliki brat i pred verovatno više od milion gledalaca pozvao da se pomogne detetu. Sam taj postupak je doneo najveću izloženost javnosti koju je neko od te bolesne dece ikad imao, jer je milion ljudi u istom trenutku čulo za nju. I naravno da je to odmah izazvalo pažnju medija i naslove tipa "Poznati glumac apelovao za bolesno dete", "Nesebični čin Trifunovića" i slično, plus lavina koja je usledila na fejsbuku i tviteru.

a to idakle da su ds, raspitaj se, da neces clansku kartu da ti ja dajem... i sta mislis da ce svi mediji ko jedan po komandi da zalegnu za nekoga tek tako? mozda cemo znati vise kada djilas napise memoare

Ne treba mi članska karta, hoću da mi kažeš odakle ti ta informacija. Gde si to pročitao ili od koga si to čuo? Na osnovu čega to pričaš?

Nije došlo do suda, došlo je do istražnog postupka policije i tužilaštva, zaključeno je da nije bilo krivičnih dela i slučaj stavljen ad akta. Pisao sam to sinoć, pročitao sam sve moguće i nemoguće što sam našao o slučaju i pogledao emisiju sa njima na N1 da čujem i njihovu stranu priče.

Brankić je pomenula to, dete je dobilo veliku pažnju javnosti, jer je Sergej Trifunović došao u Veliki brat i pred verovatno više od milion gledalaca pozvao da se pomogne detetu. Sam taj postupak je doneo najveću izloženost javnosti koju je neko od te bolesne dece ikad imao, jer je milion ljudi u istom trenutku čulo za nju. I naravno da je to odmah izazvalo pažnju medija i naslove tipa "Poznati glumac apelovao za bolesno dete", "Nesebični čin Trifunovića" i slično, plus lavina koja je usledila na fejsbuku i tviteru.

Ne treba mi članska karta, hoću da mi kažeš odakle ti ta informacija. Gde si to pročitao ili od koga si to čuo? Na osnovu čega to pričaš?

veruj ili ne veruj....ako ti licim na nekoga ko se proizvoljno frlja sa stavovima i lupeta o necemu onda ne moras i sumnjaj u sve sto sam ikad ovde pisao.. :roll:

:think: booljko je malo nervozan. :D

GwDwCWO.jpg

- - - - - - - - - -

i menjam iskaz...sposobanm je da brine o sebi, na lezanje. :mrgreen:

ovde ljudi treba prvo da uce da se nista ne desava slucajno... kaze sergej dosao i rekao u rijalitiju... ko je tad drzao rijalitije? djilas...ko zna djikija zna da taj nista ne prepusta slucaju a najmanje sta ce neko da kaze u najgledanijoj emisiji... muka mi i da pricam ko sve od ds nije trazio pomoc a oni ih djebavali sve redom...milosevicev sps je za sve njih bila gospodska stranka... sta kazu i ibecaju to i ispune ali barem saslusaju i odmah kazu da li ima ili nema sanse...

jadna deca na sta su spala da zavise od debilnih akcija a da drzava ne zeli da smanji njihove rezije i reprezentaciju da bi se nekom pomoglo...zato svi beze odavde pa i lekari jer nema vise od koga dobar mito da uzmu jer su ljudi ekonomski obogaljeni

veruj ili ne veruj....ako ti licim na nekoga ko se proizvoljno frlja sa stavovima i lupeta o necemu onda ne moras i sumnjaj u sve sto sam ikad ovde pisao.. :roll:

Izvini brate, ali ja zaista pojma nemam ko si, niti sam pratio do sada tvoj minuli rad ovde i nemam nikakvog razloga da ti verujem bilo šta na reč.

Izvini brate, ali ja zaista pojma nemam ko si, niti sam pratio do sada tvoj minuli rad ovde i nemam nikakvog razloga da ti verujem bilo šta na reč.
ne moras, veruj samo onome sta znas i sta svojom ocima vidis... to je dobar pocetak, posle ce ti iskustvo samo povezati cinjenice i neces zavisiti od lazi medijske masinerije... od 2005 ovde...

a ti smes da tvrdis da oni zaista nisu otisli u soping?

oni su 6 godina brinuli o njoj...znali su odlicno dijagnozu i sanse. za 6 godina brige o maloj moguce da im je izmenjena psihologija, to nije nista neobicno, jer ljudi ostavljaju bolesnu decu po domovima, raspadaju se porodice koje imaju bolesno dete, kada jedan roditelj zeli da zadrzi dete, drugi recimo zeli da ga smesti u dom (razni sindromi i anomalije u koje je ukljucen i psihicki poremecaj), raspadaju se porodice i kada dete nema psihicki poremecaj, nego samo fizicku bolest. nisu svi roditelji sveci...i to sto je neko otac ili majka ne znaci da je ispravan i svetac.

setimo se slucaja majke, ako se to sme nazvati majkom, koja je ostavila svoju trogodisnju cerku manijaku tajh svom decku da je sliluje u zvezdarskoj sumi, dok je ona pusila cigaretu. devojcica se zvala katarina i umrla je. .

zato i mislim da ognjanovici nisu cisti i nevini u celoj prici.

smem da tvrdim jer je cela prica - ne daj boze nikome!
ovo sto si napisala da su oni 6 godina brinuli o njij zaista necu da komentarisem
primeri koje si navela ispod su psihijatrijski slucajevi, bolesne osobe i o tome ovde ne pricamo

smem da tvrdim jer je cela prica - ne daj boze nikome!
ovo sto si napisala da su oni 6 godina brinuli o njij zaista necu da komentarisem
primeri koje si navela ispod su psihijatrijski slucajevi, bolesne osobe i o tome ovde ne pricamo

celu pricu vezanu za istu dijagnozu prozivljavaju i drugi. ali drugi ne dobijaju ni deo medijske paznje koju su dobili ognjanovici, a ne skupe ni deo novca za lecenje.

sta ognjanovici su neki sveci, neki specijalni slucaj? ako su dilovali sa tajkunima, takav im je mentalni sklop i zbog toga su oni izabrani za takav dil, a ne roditelji nekog drugog deteta....a nije bas da je tijana bila jedino tesko bolesno dete kome je trebalo hitno lecenje.

pa brinuli su o njoj 6 godina....u psihologiji je poznato da reakcija na nesto sto je iznenada nije jednaka rekaciji zabe kojoj se polako zagreva voda do kljucanja.

a mi smo sto posto sigurni da su ovi iz price psihicki zdravi?

psihijatrijski slucajevi su ovi koji ostavljaju decu sa sindromima po domovima ili se razvedu i otpocnu nov zivot, ako drugi roditelj zeli da brine o detetu? ili se komentar nije odnosio na to?

psihijatrijski slucajevi su ovi koji ostavljaju decu sa sindromima po domovima ili se razvedu i otpocnu nov zivot, ako drugi roditelj zeli da brine o detetu? ili se komentar nije odnosio na to?

ovo je isuvise mucna tema da bih caskala o tome
zna se sta je poremecena licnost
vec sam napisala da je roditelj spreman da uradi sve da bi sacuvao zivot svog deteta
drugima mozda nije ponudjeno, nisu imali kontakt, nisu znali coveka
oni su prihvatili nesto sto je bilo potpisivanje ugovora sa djavolom
verujem da bi isto svako od nas uradio kad bi se nasao ne daj boze, na njihovom mestu
sit gladnom ne veruje i po tudjim ledjima batina ni jedna nije bolela
sto se mene tice, ja ovde stavljam tacku na temu ognjanovica, iz postovanja prema bolu zbog deteta koje su izgubili
niti je ta mala dusa zasluzila da se povlaci na ovako ruzan nacin, nit su oni kao ocajni roditelji zasluzili to

ovo je isuvise mucna tema da bih caskala o tome
zna se sta je poremecena licnost
vec sam napisala da je roditelj spreman da uradi sve da bi sacuvao zivot svog deteta
drugima mozda nije ponudjeno, nisu imali kontakt, nisu znali coveka
oni su prihvatili nesto sto je bilo potpisivanje ugovora sa djavolom
verujem da bi isto svako od nas uradio kad bi se nasao ne daj boze, na njihovom mestu
sit gladnom ne veruje i po tudjim ledjima batina ni jedna nije bolela
sto se mene tice, ja ovde stavljam tacku na temu ognjanovica, iz postovanja prema bolu zbog deteta koje su izgubili
niti je ta mala dusa zasluzila da se povlaci na ovako ruzan nacin, nit su oni kao ocajni roditelji zasluzili to

1. tema jeste mucna
2. i pored toga sto se zna sta je poremecena licnost opet se ne zna sta je bilo u glavi ognjanovica
3. drugima nije ponudjeno, jer drugi nisu radili u policiji, kao sto je ognjanovic radio
4. ja njih ne dozivljavam kao neutesne roditelje, iz vise razloga....mrzi me da objasnjavam...ja nemam predrasude i tabu teme, niti samtram da su oni tabu tema, mozda su oni racunali upravo na to...izgubili smo dete, pa nas niko nece pitati gde je novac.
5. sto se mene tice, za ceo slucaj je ispalo pojeo vuk magarca i nikom nista

- - - - - - - - - -

usput, iskopah da je u to vreme direktor komercijalne banke (banke gde su bili racuni) bio konstantin ognjanovic. :lol:

Sigurna sam da je to nešto najteže što roditelji mogu da dožive i da bi uradili sve da spasu dijete, pa i potpisivanje tog ugovora s đavolom.

Ali nakon smrti djeteta oni nemaju više šta da izgube, nemaju više čega da se boje. Pa, ako su bili ucijenjeni, zašto nisu tad progovorili o tome, kako se novac skuplja, na šta sve mora da se pristaje i šta sve stoji iza toga, pa da se razbije taj krug, da se pomogne drugoj djeci. Koji je razlog šutnje nakon smrti djeteta?

Sigurna sam da je to nešto najteže što roditelji mogu da dožive i da bi uradili sve da spasu dijete, pa i potpisivanje tog ugovora s đavolom.

Ali nakon smrti djeteta oni nemaju više šta da izgube, nemaju više čega da se boje. Pa, ako su bili ucijenjeni, zašto nisu tad progovorili o tome, kako se novac skuplja, na šta sve mora da se pristaje i šta sve stoji iza toga, pa da se razbije taj krug, da se pomogne drugoj djeci. Koji je razlog šutnje nakon smrti djeteta?

Razloga za cutanje kad radis sa kriminalcima je mnoooogo
Ovo je Srbija.
Nemojte biti smesni

zato sto to nisu tako jednostavne stvari
zato sto je mali mitrovic na primer, oslobodjen potpuno, pa je ispalo da je devojcica na njega silovito naletela i ubila se
zato sto je nestao njegov predmet potpuno iz arhive, kao da se nista nije desilo
zato sto sam ja morala nesto nesto da potpisem, najzvanicnije kod beleznika, pa su oni cisti i pred bogom i pred ljudima i u lokalu koji su ukrali sada se vode kao vlasnici
zato sto je ovo korumpirana srbija

Razumijem ja sve to, ali kad izgubiš dijete, čega se bojiš? Šta gore može da ti se desi? Nemaju drugo dijete, pa da strahuju od osvete. U tom trenutku, ako su stvarno ucijenjeni, mogu da kažu sve kako je bilo i šta sve prolaze roditelji u borbi za život djeteta.

Back