stugots
Čovek
- Poruka
- 37.286
pricaju ljudi o situaciji iz tog vremena sto je bio skandal u svim medijima da je doslo cak do suda
Nije došlo do suda, došlo je do istražnog postupka policije i tužilaštva, zaključeno je da nije bilo krivičnih dela i slučaj stavljen ad akta. Pisao sam to sinoć, pročitao sam sve moguće i nemoguće što sam našao o slučaju i pogledao emisiju sa njima na N1 da čujem i njihovu stranu priče.
Brankić je pomenula to, dete je dobilo veliku pažnju javnosti, jer je Sergej Trifunović došao u Veliki brat i pred verovatno više od milion gledalaca pozvao da se pomogne detetu. Sam taj postupak je doneo najveću izloženost javnosti koju je neko od te bolesne dece ikad imao, jer je milion ljudi u istom trenutku čulo za nju. I naravno da je to odmah izazvalo pažnju medija i naslove tipa "Poznati glumac apelovao za bolesno dete", "Nesebični čin Trifunovića" i slično, plus lavina koja je usledila na fejsbuku i tviteru.
a to idakle da su ds, raspitaj se, da neces clansku kartu da ti ja dajem... i sta mislis da ce svi mediji ko jedan po komandi da zalegnu za nekoga tek tako? mozda cemo znati vise kada djilas napise memoare
Ne treba mi članska karta, hoću da mi kažeš odakle ti ta informacija. Gde si to pročitao ili od koga si to čuo? Na osnovu čega to pričaš?