Da li osećate zadovoljstvo ili pak smatrate da je božja/kosmička pravda zadovoljena kada umre neko ko vam je naneo zlo u prošlosti, tipa: maltretirao vas je fizički, ponižavao pred drugima, vređao vaše dostojanstvo itd?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao si ljudskosti.Kada sam izbegao iz RSK,i došao u Srbiju,u staru kuću mog dede,bila je neka komšinica.
Nikog nisam poznavao,želeo sam sa svima dobar odnos.
Kuća je bila u lošem stanju,bez vode,toaleta i osnovnih uslova za život.
Za razliku od nekih mojih saboraca,nisam se okoristio tuđim i došao sam kao sirotinja.
Uglavnom,dolazi komšinica i kao dobrodošlicu mi naredjuje da srušim taj poljski wc,stari lešnik,jorgovan i sl. ili će me prijaviti policiji.
Ej jbt,ja popizdio, isterao je napolje i rekao da me slobodno prijavi,ali da mi u dvorište više ne ulazi.
Posle nekog vremena je umrla.Dolazi njena ćerka i moli me da joj pomognem oko sahrane,jer nema nikoga.
Posle mi čak bilo žao.Ma jbt...
Kad je riknula Medelin Olbrajt, riknuće i ostali. Ne gubi nadu.Politicari ne umiru Ili retko kad
Ma ja ni sam sebe ne razumem,popizdim,naljutim se,svašta mi urade,ja sve loše brzo zaboravim,pomognem i tako u krug ceo život.Imao si ljudskosti.
Tipa rikne jedan dok umre milion normalnih ljudiKad je riknula Medelin Olbrajt, riknuće i ostali. Ne gubi nadu.![]()
Nisi budala, nego imaš razvijeniju empatiju u odnosu na druge.Ma ja ni sam sebe ne razumem,popizdim,naljutim se,svašta mi urade,ja sve loše brzo zaboravim,pomognem i tako u krug ceo život.
Što bi Kesić rekao,buudala
Pa zato su oni top 1% svecke populacie. To je stvar perspektive. Recimo, ja nisam yebo mesecima dok se u svetu na svakih 60 sekundi izyebu milioni ljudi.Tipa rikne jedan dok umre milion normalnih ljudi
Ma govorim u odnosu na njihove savremenike...brate samo cujes u nekoj Tek petoj generaciji umro neki gad od politicara tipa ispratio 4 prethodne generacije u grobPa zato su oni top 1% svecke populacie. To je stvar perspektive. Recimo, ja nisam yebo mesecima dok se u svetu na svakih 60 sekundi izyebu milioni ljudi.
Bolji životni standard, šta ćeš jbg...Ma govorim u odnosu na njihove savremenike...brate samo cujes u nekoj Tek petoj generaciji umro neki gad od politicara tipa ispratio 4 prethodne generacije u grob
Ma lekari ih tetosu mislim imaju I biznismeni para I sportisti Al umiru pre...znaci drze ih pod stakleno zvoniBolji životni standard, šta ćeš jbg...
Politički imunitet im omogućava rasterećeni život bez stresova. Biznismeni (kod nas) su u stalnom strahu od poreza i policije jer imaju putera na glavi, a sportisti manje više od preopterećenja srčanih mišića.Ma lekari ih tetosu mislim imaju I biznismeni para I sportisti Al umiru pre...znaci drze ih pod stakleno zvoni
Ne znam kako neko ovakvo pitanje moze da postavi. Ako je u pitanju roditelj ili bliznji, svako zlo se zabravlja kad covek umre, a sto se mene tice to vazi i za druge.Da li osećate zadovoljstvo ili pak smatrate da je božja/kosmička pravda zadovoljena kada umre neko ko vam je naneo zlo u prošlosti, tipa: maltretirao vas je fizički, ponižavao pred drugima, vređao vaše dostojanstvo itd?
Malo sutra.Ako je u pitanju roditelj ili bliznji, svako zlo se zabravlja kad covek umre,