rekao sam vise toga, ali je poenta u kom kontekstu sebe neko vidi, gde to treba da budem prihvacen, a nisamNisam razumeo šta si tačno hteo da kažeš?
upravo sam to ja hteo da kazem, da se sagladava u sirem kontekstu, jer ne znaci uvek da pojedinac koji ne pripada nije u pravu, vec ta grupa koja ga je odbacilaUkoliko mi se to desi samo pogledam globalistički - pripadam svetu celom, ne nekim pojedinim grupama.
Isaija 53,3 PrezreN bješe i odbačen između ljudi, bolnik i vičan bolestima, i kao jedan od koga svak zaklanja lice, prezren da ga ni za što ne uzimasmo.
Poglavlje Izaija 53 proročanstvo je o "patničkom sluzi" koji trpi za grehe drugih, biva odbačen, mučen i ubijen, ali zatim vaskrsava i biva uzvišen. Ovo je poglavlje često tumačeno kao detaljan opis budućeg Mesije, Isusa Hrista, koji je dobrovoljno podneo patnje za iskupljenje i isceljenje čovečanstva. Sadrži opise kao što su "ranjen zbog naših prekršaja" i "slomljen zbog naših bezakonja", i naglašava kako je njegovom smrću ostvareno iskupljenje.
Poslednja izmena: