OSEĆAJ CELINE 4.DEO

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)

OSEĆAJ CELINE
4. DEO

Nedelja.....rano jutro. Popismo dve kafe koje je Maca kuvao.....standardna jutarnja procedura.....Pošaljem poruku onoj forumašici iz Zrenjanina da dolazimo popodne i da ću se javiti mobilnim....pa časkom sve spakujem. Nema se gde doručkovati oko 8,30. Pozdravljamo se sa gazdama i krećemo put Sombora da banemo na vrata hahahaha. Oni su u radovima, ruše, dozidjuju....mala Vera je u medjuvremenu dobila i sestru Nadu. Vera i Nada......kako divna imena za dve sestre....ako bude i treća, roditelji su već rešili da se zive Ljuba, skraćeno od ljubav. Stigosmo i pravo u Gradski kafanu na doručak. Onda smo zvali sestrića i rekli da pristavi lonče za kafu hahaha Nisu mogli da veruju da smo samo došli.....a kod njih je pravo gradilište. Ako, mladi su i treba da stvaraju.

Vera i Raša...labrador sa kojim Vera raste. Oboje su bili bebe i naučio je da šeta pored kolica, lagano dok Verina ručica počiva na njegovim ledjima. Vera mu nabere punu šaku maslačaka i on redovno nežno uzima, promulja po ustima i pljune.....i tako milion puta....lepota. Jako je nežan i sa malom Nadom

Vera i Nada.....i ceo svet je njihov

NASTAVAK BLOGA JE U KOMENTARIMA

E, od njih, regionalnim pitevima do Zrenjanina. Maca je već prostudirao kartu ali kao daje meni da mu čitam....ja sam kaže navigator i smeje mu se oko.....zna taj dobro kakve su moje sposobnosti za orijentaciju ....e, da nas ja muže vodim ko zna gde bi otišli.....čisto sumnjam da bi potrefila Zrenjanin hahaha
A tamo.......Dona......kojoj se Maca jako dopao.......opet prelepo druženje, smehom protkano i Doninim jurenjem muva. Svi smo baš uživali.....opet je net sastavio ljude na najlepši mogući način.....moj način.....i naš način.

Ovo je Dona.....dama bre :heart:
Napad na Macu.......ima da me maziš bre :zcepanje:

Dodjosmo kući......Macu boli noga od tolikog sedenja u kolima ali je zadovoljan. Sjatiše se naša deca i njen momak i njegova devojka i psi.....i pivce i sok......i smeh, prepričavanje, slike....lavež i vesele reči kao najfinije tkanje prekriše dvorište .....puna srca....naš svet....snaga celine...kao ova muškatla....svi različiti ali uklopljeni u jednoj cvasti

PS
Razmišljala sam da li da objavim prvi deo.....što da ne.....pa zar ovo nije knjigica o životu.....savršenom životu hahahaha
Hvala svim virtuelnim prijateljima, a i onim realnim, koji su bili tu, kraj mene......na razne načine, svako na svoj....opet sam cela ....idemo dalje

NEMA VIŠE....:heart:

Osećaj celine,pokazatlj da je čovek sabran,da su snage na okupu,možda je najvrednije osećanje za čoveka.Dobro je da se tako osećaš Lj a ionaj cvet je lepo odabran simbol u tvom stilu:ok::heart::klap:

zxy;bt103281:
Osećaj celine,pokazatlj da je čovek sabran,da su snage na okupu,možda je najvrednije osećanje za čoveka.Dobro je da se tako osećaš Lj a ionaj cvet je lepo odabran simbol u tvom stilu:ok::heart::klap:

da, taj osećaj je jako važan, bar meni i mojima. Valjda je još intenzivnije doživljen jer je izgradjen u okruženju koje ga nema.
Svako ima svoju celinu....a cvet......pa zar porodica nije upravo takva? :):hvala:

zeljena;bt103282:
Bili smo uz tebe,a tu i ostajemo...pa gde cemo...
Kad se coveku dogadjaju tuzne stvari ,samo treba da pomisli na to da je moglo da bude i mnogo gore...bar ja se tako branim...kad zatreba....:)

Znam Željo.....zato i kažem da je tu bio svako na svoj način......neko da mi drži glavu iznad vode, neko da me nasmeje, neko mi nije dao da se prepustim ćutanju, neko se smejao i za mene, neko je brinuo i to napisao a neko je pak samo posmatrao i čekao da se naličje osmeha opet okrene na lice :heart:

Poslednja izmena:
Šta da kažem, a da se ne ponovim?
Onaj Donin napad (tačnije: napadi - čovek je bar tri puta prao ruke i lepo joj rekao da je gotovo sa gnjavažom) na Macu je bio prisniji nego što ona to obično radi. U stvari se ne sećam da je sa nekim bila tako "slobodna" i komotna... To radi samo sa onima koji su "njeni".
Ma... zna pašče. Oseća :heart:

smeh;bt103340:
Šta da kažem, a da se ne ponovim?
Onaj Donin napad (tačnije: napadi - čovek je bar tri puta prao ruke i lepo joj rekao da je gotovo sa gnjavažom) na Macu je bio prisniji nego što ona to obično radi. U stvari se ne sećam da je sa nekim bila tako "slobodna" i komotna... To radi samo sa onima koji su "njeni".
Ma... zna pašče. Oseća :heart:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
prelepa je i tako mila.....a Macu je odmah ošacovala kao svog ljubimca. On ju je do Beograda bar 10 puta pomenuo......i rekao je da ne zaboravim da vas sve tri pozdravim :cmok2:

Back