Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanja & S;bt103303:Ljiljo, na Palicu je prelepo. Najvise od svega mi se dopada sto si napunila baterije dragocenim gorivom...pa sad dalje...u zivot svakodnevni![]()
Jel bilo uveče one muzike,cigani,čardaš i tako toLJILJA MMM;bt103304:uf......baš je prijalo.......nestvarno a tako realno i obično![]()
zxy;bt103305:Jel bilo uveče one muzike,cigani,čardaš i tako to![]()
Nemoguće ,pa onda je trebalo da jepotražite.Kako to puni baterije tek,ide direkt u krvotok.Mogli ste da skoknete do"zlatne violine" ali čudi me da je na Paliću nije bilo.Pa to je zaštitni znak Subotice.Ali ,ja nisam skoro bio možda se stvari promenile ,mada sumnjam trebalo je da iskusite te večeri sa njihovom muzikom.LJILJA MMM;bt103307:hahahaha
nije bilo muzike te vrste.....već nešto lagano.....![]()
zxy;bt103308:Nemoguće ,pa onda je trebalo da jepotražite.Kako to puni baterije tek,ide direkt u krvotok.Mogli ste da skoknete do"zlatne violine" ali čudi me da je na Paliću nije bilo.Pa to je zaštitni znak Subotice.Ali ,ja nisam skoro bio možda se stvari promenile ,mada sumnjam trebalo je da iskusite te večeri sa njihovom muzikom.
Ništa zato,kad budeš raspoložena možemo je potražiti na you tybe,mada uživo to je nezaboravno.Naročito tamo,LJILJA MMM;bt103309:Drugi put Z.....kada i Maca bude mogao da adekvatno učestvuje.....sada bi to bilo previše jer nam je ionako bio gust raspored
zxy;bt103310:Ništa zato,kad budeš raspoložena možemo je potražiti na you tybe,mada uživo to je nezaboravno.Naročito tamo,
Ali nije to samo muzika,ona ne ide bez dobrog vina,Toga je sigurno bilo,Nisi valjda pila i tamo pivoLJILJA MMM;bt103311:
samo ti traži......
verujem da je fenomenalno, ali otići ćemo mi još nekad tamo........eeeeee, onda......
zxy;bt103312:Ali nije to samo muzika,ona ne ide bez dobrog vina,Toga je sigurno bilo,Nisi valjda pila i tamo pivo![]()
Pa dobro ajde pivo danju kad si već neimar ali uveče...znam da si romantičar a vino daje potrebnu čar.A i Maca bi promenio malo repertoar.garantovano ta muzika potresa dušu do dna a onda ona strast svu svoju da.LJILJA MMM;bt103316:Zato što nije samo muzika, već i mnogo toga drugog nismo ni išli.....Maca mi je trebao više nego ciganska muzika......naravno da sam pila pivo....vino ne pijem a ni žestoko.
hahaha kako ti reče pivo je za zidare.....ja se osećam kao večiti neimar.....tako da, pivo ostaje![]()
zxy;bt103318:Pa dobro ajde pivo danju kad si već neimar ali uveče...znam da si romantičar a vino daje potrebnu čar.A i Maca bi promenio malo repertoar.garantovano ta muzika potresa dušu do dna a onda ona strast svu svoju da.
Vidim ja da je sa vama tamo bila i DirektorkaLJILJA MMM;bt103320:
ostaje pivo i danju i noću......i nema veze sa romantikom.....ali muzika što poresa dušu do dna ima veze sa bolesnom kičmom.....tako da to ostaje za sledeći put....![]()
zxy;bt103321:Vidim ja da je sa vama tamo bila i Direktorka![]()
Vidim iz priloženog da ste i večeras obe ...pile pivo,I bašlepo izgledate kad se složno smejete.Evo idem po pivo i ja ;i meni je do smehaLJILJA MMM;bt103322:
bila....morali smo je povesti, mada je, moram priznati bila manja od makovog zrna.....a i ona ne pije vino![]()
zxy;bt103323:Vidim iz priloženog da ste i večeras obe ...pile pivo,I bašlepo izgledate kad se složno smejete.Evo idem po pivo i ja ;i meni je do smeha![]()
Pa bile ste na Paliću ej ,alo, trebalo je vi da zapnete za to al kad ste bile tamo.A Maca bi jedva dočekao garantovano.LJILJA MMM;bt103324:
pa kad nas zasmejavaš.....zapeo za vino i cigansku muziku![]()
zxy;bt103325:Pa bile ste na Paliću ej ,alo, trebalo je vi da zapnete za to al kad ste bile tamo.A Maca bi jedva dočekao garantovano.
Drugi put povedite i mene.I prepustite mi Direktorku da se ćeramo po Paliću.Znam ja neka mesta ima se promeni sasvim a obećavam biću fin.LJILJA MMM;bt103326:opet on.......al si bre ti neki uporan tip![]()
zxy;bt103327:Drugi put povedite i mene.I prepustite mi Direktorku da se ćeramo po Paliću.Znam ja neka mesta ima se promeni sasvim a obećavam biću fin.