Osam američkih vojnika ubijeno u sukobu s talibanima

:ok:
...
Гледали много филмова о херојству америчког војника који просто пуца од храбрости,поштења,правдољубивости...па пожелели и они да осете укус славе.И тако све док мали Сем не стигне у Ирак или неку другу запиздину и схвати да ништа није онако како је на филму.

I tu napuni gace,a kad se vrati kuci (ako se vrati kuci),nece reci da se usro,vec ce da prica ostalim glupanima kako je bio heroj i tako sve u krug.......:cool:

O tome ti pričam...

Bole bre njih patka...Njima je sve to statisika...

Još se sećam pojedinih naših glupana, koji su za vreme bombardovanja "pretili" avionima..

Što nas bombardujete pi*ke... Videćete vi kad se spustite na zemlju...":kletva:

Strašno, kakvi glupani...

xexexe.....
ja vidim i dan danas gomilu polutana koji velicaju americki fasizam....
Ali mislim da su oni samo malo veci idiJotio i nista vise.

Kabul -- U Avganistanu je danas u dvema helikopterskim nesrećama poginulo 14 američkih vojnika.

U saopštenju američke vojske, kako prenose svetske agencije, navodi se da je sedam američkih vojnika i dva civila poginulo kad se njihov helikopter srušio u zapadnom Avganistanu. U nesreći je takođe povređeno 12 Amerikanaca i 14 Avganistanaca.

U saopštenju američkih oružanih snaga ništa nije rečeno o uzroku ove teške havarije.Talibani su, pak, saopštili da su oborili jedan helikopter u severozapadnom Avganistanu, ali nije jasno da li je reč o istom incidentu.

U južnom Avganistanu, s druge strane, dva helikoptera su se sudarila i tom prilikom su poginula još četiri Amerikanca, dok su dvojica povređena.

U američkom saopštenju se tvrdi da taj incident nije prouzrokovala neprijateljska vatra.

OJ AMERI CRNI VRANI - CRNI SU VAM DOSLI DANI :super:

A kako ono bese..koliko smo im aviona umlatili..ja negde procita 160..o helikopterima nema preciznih podataka, posto je to za nas bila sica,ko prackom...a NATO vojnika brat-bratu jedno 25 000 `ijlada..jel tako,ja procitao,samo ne znam dali jé istina...:rtfm::think:

jes ti cuo za ratnu propagandu. nikada pa cak i kad se rat zavrsi ne sazna se istina posebno o gubicima pobednika. osim ako se zeli prikazati pozrtvovanost jednog naroda ko sto su bili titovi partizani.
istinu mozes i sam konstruisati vec prema osobenostima onog ko daje izjavu. u slucaju amera znaci da od njih nikada neces saznati ni pribliznu istinu , cak sta vise sasvim kontra.
daklem na broj stradalih americkih zveri u avganistanu dodaj nulu i idemo da slavimo.

samo raspalite braco talibanci

Poslednja izmena:
danas je poginulo 14 AMERICKIH VOJNIKA U 2 ODVOJENA RUSENJA HELIKOPTERA

Amerika kaze "tehnicki kvar" z:D

ROKAJ SNIMAJ :super:

Bolja fora od toga, jedan ostecen cinuk (najveci americki helikopter) ne moze biti transportovan niti jednim drugim sredstvom, osim najvecim i najmocnijim helikopterom na svetu (mi-26) koji poseduje ruska avijacija, e da bi izvukli cinuka, ljubazno su zamolili rusku avijaciju za pomoc,koja im je izasla u susret, evo kako to izgleda...

mi26_01.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha:

U
bijeno je osam američkih i dva afganistanska vojnika u najsmrtonosnijem napadu na koalicijske trupe u posljednjih godinu dana, kazali su dužnosnici u nedjelju. Sukob se desio na dalekom istoku zemlje, u pokrajini Nuristan, gdje su napadnute vojne ispostave, priopćio je NATO, a prenio BBC.

Talibani su kazali da su izveli napad i zarobili lokalne policajce. http://www.bljesak.info/content/view/39277/159/

Jehbo te , al' mi zao :hahaha::hahaha:

Back