Osakacena mladost vecine muskaraca

osakacenost inace nema veze sa zenidbom.
cesto neozenjeni mlogo bre osakaceni:).
posto je tema o muskarcima, ne pominjem zene.
i ondak tako osakaceni u glavu tumaraju svetom i nadju neku da se ozene i ondak nju osakate jer su sami izosakacivani kroz vreme i prostor, sto genima, sto porodicom, sto zeljom da budu sto vise sakati jer misle da je to kul. i te sakate nakaze stvarno bolje da se ne ozene. nek torbaju, ako imaju koga, taki osakaceni za ceo zivot..

Јесте. :)
(оно "људско" читај: хумано, човечно)
Sva osećanja koja imamo, svi impulsi koje osećamo, sve što mislimo je prirodno.

To ne valja.

Mora se sa time prekinuti.

Ako je cena utopije ispranost mozga i prekidanje veza sa onim što jesmo, ja sam spreman da se žrtvujem. Neka od mene naprave robota od mesa, nisu mi potrebne emocije i osećanja.

Sta mislite da li su muskarci u minusu koji su se ozenili pre 40te godine,
jer su mogli nesmetano imati vise zena.
Ovako ih njihova zena stalno kontrolise i njoj su posveceni, pa su izgubili puno torbanja i susreta sa drugim zenama.

Jok. Najsladje je da vara$ zhenu. Nije zanimljivo imati tri drolje istovremeno ako nema ko da ti to brani i da te kontroli$e. Sa druge strane. Smrt zhenama! :)

Sta mislite da li su muskarci u minusu koji su se ozenili pre 40te godine,
jer su mogli nesmetano imati vise zena.
Ovako ih njihova zena stalno kontrolise i njoj su posveceni, pa su izgubili puno torbanja i susreta sa drugim zenama.

swakako:p
i tako "osakaceni" setaju ulicama sto je jako tuzan prizor za videti:sad2::mrgreen:
jadne kite i yaya, puni do kraya...:sad2:
ah, promasih temu za stihoklepetanje:dash:

Oni muskarci koji nisu imali mnogo zena pre cetrdesete nece ih imati ni posle tako da im je dobra stvar sto su se ozenili jer ce moci svoju zenu da krive sto su samo sa jednom.
Uvek je dobro imati nekoga koga ces kriviti za promasen zivot.
Oni koji se nisu ozenili do cetrdesete nikad se nece ni ozeniti jer imaju sigurno neki problem

Oni muskarci koji nisu imali mnogo zena pre cetrdesete nece ih imati ni posle tako da im je dobra stvar sto su se ozenili jer ce moci svoju zenu da krive sto su samo sa jednom.
Uvek je dobro imati nekoga koga ces kriviti za promasen zivot.
Oni koji se nisu ozenili do cetrdesete nikad se nece ni ozeniti jer imaju sigurno neki problem

ih pa sad...nemaju bash svi problem
evo moj cale i njegova braca su se bash kasno ozenili
ovaj jedan brat je imao preko 40
a cale i ostali svi preko 35
ja imam 30 i ne pomisljam na brak
sta ce mi to da gledam neku raspalu zenetinu kad budemo imali po 40
vako odaberem kasnije jednu koja ce mi podariti tri sina pa je oplodim.

Back