Freelander1111
Primećen član
- Poruka
- 990
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, mora da pitam... jest da odoh u off al' ajde... možda i može da se poveže sa temom...
Ljudi, el ste vi imali u svom životu neko klasično ulično tabanje? Može i kafanska šorka?
Veliko je pitanje shta u odredjenim okolnostima može da posluži kao neko improvizovano oružje...
Dalje, komentar na neka pisanija koja sam pročitao...
Nije bitno shta se koristi... već je bitno ko ga koristi...
Izvinte ako sam omashio...![]()
Pa, za kafanu mogu da preorucim da se konobaru ne dozvoli da nosi prazne pivske flase
Cini mi se da se razumes u problematiku jer postavljas pitanja koja su na mestu.
Moje licno,skromno misljenje, je da je na ulici veoma dobro improvizovano oruzje, brzi sprint na sto metara (licno oprobao nekoliko puta,deluje veruj mi).Sto se tice kafane to moze da ti objasni neko kompetentniji.
Nedavno sam imao priliku da vidim ovu alatku:
![]()
Nezavisno od drakonskih zakonskih kazni za uspesno koriscenje iste ,pitam se koliko je to uopste korisno.Ovakva vrsta oruzja tesko da ce pomoci u odbrani protiv iskusnog,treniranog napadaca,a napadac koji se moze savladati ovakvim oruzjem se moze savladati i golim rukama.
Pa ne znam kako su ovo oruzija u borilackim vestinama...? Oruzija koliko ja znam su stap u Eskrimi, Mac(katana) u kendou, laidui itd. Kama i dugacki stap u nekim stilovima karatea itd itd?
Prvi put vidim da neki still ima za oruzije katanac. Ai izgleda malo neprirodno drzati ga, moguce je polomiti sopstveni prst kada se udara sa istim ne?