Oruzije i oprema za lov

IŽ-27E (12cal) za zečeve, fazane, golubove, štetočine...
CZ Ham. 12cal za patke/guske...
8x57 je stari koristio za divlje svinje...
.243 win ranije za srnetinu...
Mada, sad više i ne idemo, zbog iživljavanja predsedništva u LD, trojice u upravi koji su korenje pustili kao da su sekvoje... Čekamo neko malo bolje vreme i neko, malo drugačije LD...
Svima ostalima, još uvek želim dobar pogled! ;)

Nego, kolega, kako te služi .22-250?!

Remington 887 Nitro Magnum 12ga 3,5"

Remington 799 (Zastava M85 za Severnu Ameriku) .223 Remington

Winchester M70 Featherweight .300 WSM

Ruger M77 Mark II Target SS .25-06 Remington

Lee Enfield Mark III Light Government .303 British

Cooey (Winchester) Model 60 "Ranger" .22 LR

Poslednja izmena:
imam 16 godina ne zanam nesto puno o lovu u lov sam isao sa djedom 3 puta,djed je imao neki karabin a ja dvocijevku kojoj su cijevi isle jedna iznad druge
ulovili smo jednog fazana i dva zaca.sad sam na poklon dobio tu dvocijevku marke ceska zbojevka,moze li mi neko reci mao vise o tom oruzju i mozeli se staviti
onaj dvogled na nju

imam 16 godina ne zanam nesto puno o lovu u lov sam isao sa djedom 3 puta,djed je imao neki karabin a ja dvocijevku kojoj su cijevi isle jedna iznad druge
ulovili smo jednog fazana i dva zaca.sad sam na poklon dobio tu dvocijevku marke ceska zbojevka,moze li mi neko reci mao vise o tom oruzju i mozeli se staviti
onaj dvogled na nju

Dobrodošao!
Češka zbrojevka ima više modela... Generalno nisam čuo primedbe na proizvođača, šta god da je bilo, ali iskreno verujem da to zavisi od korisnika i načina korišćenja.
Dvogled se ne može montirati na puške. Optički nišani mogu.
Imaš više vrsta nišana za lovačke puške, ali to što bi tebi verovatno trebalo je refleksni nišan bez ili sa jako malim uvećanjem RED DOT NIŠANI

Lepo recheno, zato potoji "lovachka shara" poput MOSSY OAK, Realtree HD itd. samo shto neko u Srbiji konstantno kochi uvoz iste. Ono shto i uspe da prodje nabije mu se cena da se us.eresh.

Fluorescentne markere uvek podrzavam. Sigurnost na prvom mestu.
ma pusti ih ljubomora pogadja coveka gore nego metak , nista lepse nego kad divljac prilazi sve blize ne sluteci nista kolko si se utopio, volim taj osecaj nevidljivosti kao bog , uzbudjenje sve vise raste i onda sa k-100 dimbaaaaaaaa,a kidao sam se od smeha kad sam rasturio vepra pretprosle nedelje...ja obicno lovim na konju jer je mnogo lakse proci nego kolima i divljac ne oseca zaostali miris auspuha u zemlji, ali dobro ko sta voli samo fotografisanje ne volim i izbegavam zbog mogucih komplikacija i to mi jeste seljacki ali to svi rade cak i ovde na ovom pdf-u bez obzira na re-pa.
http://www.ghilliesuitsonline.com/mossy-oak-camo.html
ja sam ranije uzimao sprejeve i pravio takve autenticne kombinacije po obicnim kupovnim jaknama da se smrznes.
Lov ptica grabljivica je zabranjen Zakonom o lovstvu. Pošto pozivaš na kršenje Zakona Republike Srbije, smatraj ovo poslednjom usmenom, javnom opomenom. Nastavi tako i završavaš karijeru. Milan_ns

Poslednja izmena od moderatora:

Back