Nightwish
Zainteresovan član
- Poruka
- 250
Pravi li ko origami figurice? Imate li ideje kakvih zanimljivih kreacija? Slike slobodno saljite ovde! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada davno znao da napravim zdrala, zabu, kornjacu sada vise nemam pojma nista od toga..
Ja obožavam.
Divna mi je knjigica Tomako Fuse - a, "Fabolous origami boxes".
Ima premnogo klipova na You Tube - u koji svaki dančić nešto novo i nanovo smisle. Od najednostavnijih do najkomplikovanijih.
Origami su sjajna Igra & Hobi koji vežba Um i čini ga mladim.
![]()
Ja sam probala da napravim Dragon's Egg, ali papir je poceo da se cjepa... A nigdje nema papira za origami![]()
A bas sam htjela da imam neko zanimljivo djelo svoih ruku :3 +pomaze u istrebljivanju dosade...Da, znam. Imala sam GOMILU pokusaja sa obicnim papirima, ali nije to to! Htela sam da probam sa slozenijim figurama, ali bez pravog papira to nikako ne moze!![]()
A bas sam htjela da imam neko zanimljivo djelo svoih ruku :3 +pomaze u istrebljivanju dosade...![]()
za pocetnike i nije toliko neophodno da papir bude perfektan, ne treba ni krenuti sa nekim teskim modelima sa previse savijanja koje i trosi papir. a sto se tice papira u boji, on se moze kupiti u bolje opremljenim knjizarama ili u knjizarama koje su specijalizovane za crtanje i sl... nije to pravi origami papir ali nije cesto nije los. a za one koji se ozbiljnije bave i prave teze modele folija od cokolade ili tako neke slicne stvari mogu da budu pogodne za dosta pregiba, isto tako nije lose raditi sa pokvasenim papirom, on je dosta savitljiv dok je vlazan.
pozdrav