- Poruka
- 93.876
Svi u jednoj sobi?
Neka, ja ću u kadi
Pa yebachku. Mislio sam da sam to već nagovestio
Meni to zvuci suvise moderno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi u jednoj sobi?
Neka, ja ću u kadi
Pa yebachku. Mislio sam da sam to već nagovestio
To je jedan od uslova za pristup EU.Meni to zvuci suvise moderno.
To je jedan od uslova za pristup EU.

Serafim, ja sam te prijavio za dolazak a ti vidi šta ćešA kokice? To ništa?![]()
Evo prilažem kintu, idemo da kupimo i ..zimnicuJa sam organizacija. A kad kažem mi, mislim na tetku i teču. Neću valjda da trošim svoju zimnicu?

Ne znam koliko si pratio, ali ja spavam u kupatiluSerafim, ja sam te prijavio za dolazak a ti vidi šta ćeš
Lepo si se izborila za... nasNe znam koliko si pratio, ali ja spavam u kupatilu

Sve je sređeno burazeru.Evo prilažem kintu, idemo da kupimo i ..zimnicu![]()
Dobar siLepo si se izborila za... nas
Ne brini, nećeš spavati uopšte![]()

Računaj na podršku slobodnoSve je sređeno burazeru.![]()
Ovo su orgulje, a ja sam domaćin. Ti i Sebastian idete zajedno.Dobar si![]()

Koliko vidim žurka je bez trubača....Primetio sam da u poslednje vreme ima mnogo tema vezanih sa seksualne odnose na forumu tipa: Koliko ste napaljeni, koliki vam je, itd...
Dajem sebi za slobodu da pretpostavim da se radi o ljudima koji imaju manjka seksualnih odnosa ili pak žele da probaju nešto novo.
Shodno tome, kako bi rešili ovu krizu na forumu i smanjili seksualne tenzije između članova, rešio sam da se kod mene za vreme novogodišnjih praznika održe orgije kao u filmu "Wide eyes shut" samo bez satanističke i okultne tematike.
To bi izgledalo ovako:
- Dođete kod mene u vikendicu (nije moja, nego mog teče i tetke).
- Orgije će se održati za vreme novogodišnjih praznika kada tetka i tetak neće biti kod kuće;
- Biće roštilja, pečenja, pihtija, piva, rakije, i ostalih alkoholnih napitaka po želji gostiju;
- Kada se pojede i popije, onda se svi izyebemo ko ljudi i onda svako svojoj kući.
NAPOMENA: Putne troškove snosićete sami, jer ja pokrivam skoro sve ostalo. Od hrane i pića pa sve do smeštaja. Preporučujem svima da se organizujete i da svi o jednom trošku dođete kako biste prošli jeftinije oko prevoza.
VerujemUmem da budem
![]()
Koj će ti moj trubači? Ali ako te zvuk trube seksualno uzbuđuje, možemo i to da sredimo.Koliko vidim žurka je bez trubača....
ne dolazim.....
Prijaviće ih se tačno: 0
Razlog: ovdje su samo cyber ebači.
Naravno, svakako ćemo doći samo Anđa i jaJesi se ti prijavila, da ne listam 7 strana dzabe?![]()
Ja bi došao samo da se najedem pihtija,pa odo kućiPrimetio sam da u poslednje vreme ima mnogo tema vezanih sa seksualne odnose na forumu tipa: Koliko ste napaljeni, koliki vam je, itd...
Dajem sebi za slobodu da pretpostavim da se radi o ljudima koji imaju manjka seksualnih odnosa ili pak žele da probaju nešto novo.
Shodno tome, kako bi rešili ovu krizu na forumu i smanjili seksualne tenzije između članova, rešio sam da se kod mene za vreme novogodišnjih praznika održe orgije kao u filmu "Wide eyes shut" samo bez satanističke i okultne tematike.
To bi izgledalo ovako:
- Dođete kod mene u vikendicu (nije moja, nego mog teče i tetke).
- Orgije će se održati za vreme novogodišnjih praznika kada tetka i tetak neće biti kod kuće;
- Biće roštilja, pečenja, pihtija, piva, rakije, i ostalih alkoholnih napitaka po želji gostiju;
- Kada se pojede i popije, onda se svi izyebemo ko ljudi i onda svako svojoj kući.
NAPOMENA: Putne troškove snosićete sami, jer ja pokrivam skoro sve ostalo. Od hrane i pića pa sve do smeštaja. Preporučujem svima da se organizujete i da svi o jednom trošku dođete kako biste prošli jeftinije oko prevoza.
Jel ovo ono gdje si me obećao voditi, treba ti pomoć prijatelja?Računaj na podršku slobodno![]()
Jeste bato među prvimaJesi se ti prijavila, da ne listam 7 strana dzabe?![]()
Ne znam kako bih ti rekla, ali vodi koga stigneJel ovo ono gdje si me obećao voditi, treba ti pomoć prijatelja?![]()
Nama je ovo trebao biti treći susret, ništa od toga!!Ne znam kako bih ti rekla, ali vodi koga stigne
Hvala što si mi reklaNe znam kako bih ti rekla, ali vodi koga stigne

Naravno, svakako ćemo doći samo Anđa i ja
Zato i pitamo za tv, vodeni krevet itd..
Jeste bato među prvima
Onda lupam gluposti, divan čovekNama je ovo trebao biti treći susret, ništa od toga!!