ORGAZAM

Aleksej_BASO:
Ma mozes da me povuces... Za "ego" :lol:

...Oce i za "egg"...........chuvaj se brateee........

...Pocheli ste da se "tepate".....pashce, izgleda mi, mushki "firnajz"...

...Sramota, devojchice gledaju......i dvoume se, dal ovaj ili onaj ili onaj onaj...

...a ovde prezentacija 4-tog...

Bliss:
...mislim ipak svaka bolje zna kako izgleda doziveti orgazam bolje od muskarca...
Pa ne bas...
Svaka zena poznaje samo svoj nacin svrsavanja(uglavnom) a muskarac je video mnogo vise... Pa time muskarci isto prilicno znaju o toj tematici...

Takodje ce ti biti zacudjujuca cinjenica da su vecina devojaka samo jedno orgazmicne ili klitoricne ili vaginalne i cesto cak i neveruju da drugi nac i postoji uopste...
Vecina su klitorne a poneke i ni jedno ni drugo...

(inace tema bila vec x puta)

@ petar pan
X puta one mogu svrshiti pa ti sad vidi u odnosu na jedno drkanje u toku dana,Zamisli koliko godina
morash drkati da bih stigao za jedan dan orgazme zene...

Psihologue:
@ petar pan
X puta one mogu svrshiti pa ti sad vidi u odnosu na jedno drkanje u toku dana,Zamisli koliko godina
morash drkati da bih stigao za jedan dan orgazme zene...
To ti zamisljas?
Jel znas da ima tipova koji nikad u zivotu nisu devojci pruzili cari orgazma? Zamisli koliko taj treba da radi da bi stigao nekog koji to skoro svaki put uspeva...

JA SAM BILA SA DOSTA FRAJERA , ALI MISLIM DA NIKADA NISAM DOZIVELA VAGINALNI ORGAZAM ?!? SVAKI PUT JE IMALO VEZE SA KLITORISOM... BAS ME ZANIMA KAKO IZGLEDA TAJ VAGINALNI ?????????? :)

E do moyega...Orgazam je orgazam i tu nema podela!Shta sad sa onim sluchajevima kad devojka svrshi dok joj momak gricka bradavicu?Da to nije mozda bradavichni orgazam???Glooposti...Moze biti samo jacheg ili slabijeg intenziteta :D

geisha:
haha, ok, ovako klitorisni orgazam je onaj koji se postize stimulacijom klitorisa (znaci vanjska stimulacija), a vaginalni je onaj koji se postize unutrasnjom stimulacijom. za analni orgazam jos nisam cula da postoji u zenskom svetu, al ako znas nesto o tome pisi mi. uvek mi drago da naucim nesto novo. :lol:

ahahah pwned:D

Sa 14 godina sam imala plantonsku ljubav ... i to mi bio vrhunac.

Ova današnja omladina baš napreduje ... čak razlikuje i vrste orgazma ... šta li će tek naša deca da rade .....

modest_butterfly:
Ja sam dozivela klitoralni, i moram priznati da je bas onako super, a vagnalni samo sam preko g zone, jos nisam imala odnose! lol

e, devojko samo da ti kazem jedan savet, da odes kod ginekologa, zato sto iako nisi imala odnose, ti curice ne mozes biti nevina ako si dohvatila g tacku. ko zna s cime si se pocepala, i pazi sta stavljaas u vaginu dali su higijenske itd itd....... ;)

modest_butterfly:
Ja sam dozivela klitoralni, i moram priznati da je bas onako super, a vagnalni samo sam preko g zone, jos nisam imala odnose! lol
Ja ovo nisam dobro shvatila ili se Modesti nije dobro odrazila?
Da bi se došlo do tamo neke famozne tačke G prvo se prođe "kapija", tj. himen, a za to trebaju odnosi... ili možda ne?

Back