- Poruka
- 6.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam je sexualna partnerica ikad odglumila orgazam? jeste li primjetili? ima li tako dobrih glumačkih ostvarenja?
Bilo je, bilo.
Uvek sam uspeo da prepoznam glumu.
Jer, te osobe su i imale orgazam.
Istinski.
Ja sam uspevao da osetim razliku....!
Nema tu neke velike mudrosti.
Lepo.
Po vatri i dimu !
Mnoge zhene vaginalne mishitje treniraju te u stanju su da i njih ukljuche u stenjanje vrishtanje..
Pa ti tjesh kazati "To mala" a u sebi tjesh pomisliti " spakovah ja nju fino " a ustvari tje ona tebe staviti na spisak " neuspeshan dasa "
![]()
Da li vam je sexualna partnerica ikad odglumila orgazam? jeste li primjetili? ima li tako dobrih glumačkih ostvarenja?
doživio sam da imaju lude orgazme al i one slabije koji mogu bit glumljeni al sam primjetio da kad ga zaista imaju oči malo zamute![]()
doživio sam da imaju lude orgazme al i one slabije koji mogu bit glumljeni al sam primjetio da kad ga zaista imaju oči malo zamute![]()
Vaginalni mišići su dobra stvar !
Ne bih ja tu ništa menj'o.
Ali, ne odredjuje se foliranje orgazma putem tog mišića.
Bravo, majstore.
Upravo to.
Događaju se propratne pojave, koje se, prosto, ne mogu odglumiti !
Moram ti kazati da me zabolela glava od tebe
Shto god da ja kazhem ti rashcherupash svaki moj komentar ...
Moram ti kazati da me zabolela glava od tebe
Shto god da ja kazhem ti rashcherupash svaki moj komentar ...
Neke oskarovkeDa li vam je sexualna partnerica ikad odglumila orgazam? jeste li primjetili? ima li tako dobrih glumačkih ostvarenja?
Ima nečeg ćaknut u tome da neko glumi ono što ne oseća, treba bežati od takvih žena jer nemaju dobre namere.
Upravo tako.
Te žene su račundžike !
I u krevetu su sa digitronom.
Samo ga mi ne vidimo......
Ko se odluči da sa takvom ženom provede nastavak života,
najeb'o je.
Bilo bu tu sve češćih lažnih orgazama.
U kući.
I sve češćih pravih, izvan kuće !
Tužno je to, ako neko sebi dozvoli da otaljava i glumi, a još tužnije je ako je onaj koji sa dotičnom praktikuje sex-pristao na tu glumu i igru...Msm ok ako im se dopada, ljudi prave najraznoraznije kompromise, ali meni je to tužno.
Tužno je to, ako neko sebi dozvoli da otaljava i glumi, a još tužnije je ako je onaj koji sa dotičnom praktikuje sex-pristao na tu glumu i igru...Msm ok ako im se dopada, ljudi prave najraznoraznije kompromise, ali meni je to tužno.
Problem je u zhenama nesh vjerovati kolko ih ima da se kreshu a da pojma nemaju shta je orgazam
Problem je u zhenama nesh vjerovati kolko ih ima da se kreshu a da pojma nemaju shta je orgazam
Pa jasno, ali ni promene partnera tu ne donose suštinsku promenu, ako žena ne poznaje sopstveno telo,potrebe, ako ima blokade.