Orgazam....

Angell4U

Početnik
Poruka
43
Orgazam nastaje prvo u glavi, u osjećajima? u doživljaju? a telesna aktivnost je zadnja etapa?.:)ili:think:
Držanje za ruku s pravom osobom daje više od telesne aktivnosti s pogrešnom:aha:
Koja su vasa iskustva i misljene o svemu tome?:malav:

Jel postoji neka tehnika, nesto, ili se jednostavno desi..:per:.Opisite to malo... :zper:

Orgazam nastaje prvo u glavi, u osjećajima? u doživljaju? a telesna aktivnost je zadnja etapa?.:)ili:think:
Držanje za ruku s pravom osobom daje više od telesne aktivnosti s pogrešnom:aha:

Jel postoji neka tehnika, nesto, ili se jednostavno desi..:per:.Opisite to malo... :zper:

ne pribegavam aktivnostima s pogresnim osobama, ni po kom pitanju
kad pratim govor svog tela, onda je ono sto se desava neopisivo dobro
bila sam jednom na kampovanju..planirani raspored u satorima smo zbog medveda koji se pojavio morali da promenimo
pa sam se nasla u jednom satoru sa dva svoja druga
kao pravi dzentlmeni - ponudili me mesto u sredini
iznad moje glave, ispod jastuka najveci noz koji smo poneli..za svaki slucaj
ispod nogu - e sad hebi ga, ako napadne odozdo poen za njega..ne mozes bas sa svih strana da se obezbedis
sa jedne strane, osecaj hladnog..nikakve energije
sa druge - neopisivo vrelo.. u predelu od struka do kolena - gori!
a onda na suskanje u blizini satora, drzanje za ruke..protok energije neopisiv..
multi u 1..
mislimo o tome :lol:

jok...to ide zajedno...inače bi bilo svršavanja i bez nadražaja falusnog da tako kažem

ne pribegavam aktivnostima s pogresnim osobama, ni po kom pitanju
kad pratim govor svog tela, onda je ono sto se desava neopisivo dobro
bila sam jednom na kampovanju..planirani raspored u satorima smo zbog medveda koji se pojavio morali da promenimo
pa sam se nasla u jednom satoru sa dva svoja druga
kao pravi dzentlmeni - ponudili me mesto u sredini
iznad moje glave, ispod jastuka najveci noz koji smo poneli..za svaki slucaj
ispod nogu - e sad hebi ga, ako napadne odozdo poen za njega..ne mozes bas sa svih strana da se obezbedis
sa jedne strane, osecaj hladnog..nikakve energije
sa druge - neopisivo vrelo.. u predelu od struka do kolena - gori!
a onda na suskanje u blizini satora, drzanje za ruke..protok energije neopisiv..
multi u 1..
mislimo o tome :lol:
mislim odavno:malav:

neam pojma... u glavi je veci deo toga, a kad se spoji sa dobrim orudjem ondak je to to. osecaju/emocije tu ne igraju ulogu.

Back