Organizovanje sopstvene svadbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vidim da nema nekih odgovora vezanih za detalje organizovanja svadbe pa reko hajde da bar iskoristim da saznam koji sam podznak.

a što se svadbe tiče,ti bi nekih 200 gostiju,pa ćeš imati i šta da radiš...ja sam imala veoma jednostavno venčanje mi i kumovi...ali sam bila pozvana u puno svadbi, a sve su se razlikovale,300 sela,300 običaja,misiiiiiiiiiiiiiiiiiim...po mom skromnom mišljenju najlepše bi bilo da ti i tvoja buduća lično odete i pozovete goste,to ipak pokazuje neko poštovanje prema njima...a za sve detalje se dogovori sa svojom nevestom,tako ćete oboje imati udela u organizaciji....ne znam da li ćete slaviti u restoranu,šatoru ili već kako,jer onda je sve sasvim drugačije...

Nije Novi Sad nego Vrsac. I nisam Vaga vec skorpion. Ponegde pise da sam vaga ali vise skorpion. Nisam razumeo ovo "sa mesecom u blizancim tip vage". Da li je tu neko slovo pogresno napisano ili sta vec ?

hihi...evo i ja iz dosade ubacih tvoje podatke u "visions"...i vaga si,džaba je...29 stepeni 52 min.ali vaga...nije škorpion...
i nećeš se nikad oženiti,ako ovako nastaviš...:lol:
šalim se...;)

Poslednja izmena:
Nije Novi Sad nego Vrsac. I nisam Vaga vec skorpion. Ponegde pise da sam vaga ali vise skorpion. Nisam razumeo ovo "sa mesecom u blizancim tip vage". Da li je tu neko slovo pogresno napisano ili sta vec ?

Nisi ti ni š od škorije za razliku od drugih (pod time sam ja)!
Elem, ti si opet vaga podznak lav mesec u blizancima.

Za objasnjenje meseca:

http://forum.krstarica.com/threads/188347&page=2

pogledaj nize ispod znacenja sunca imash znacenje meseca u blizancima

tip predstavlja dominantni znak koji imash i on ukazuje koje ososbine imash najvishe, dakle ti si jedna tipicna rafinisana vaga, koju ja obozavam da izbacim iz ravnoteze

Šta se iščuđavaš, treba čoveku vremena da shvati da je najstariji običaj u svim narodima da mladenci ne organizuju sopstvenu svadbu, barem ne ako misle da to bude tradicional sa 200 zvanica. A i nešto se čeka da mu se uradi astrofobična prognoza u skladu sa podznakom, njegovim, njenim, kumova, svatova, muzike...

Šta se iščuđavaš, treba čoveku vremena da shvati da je najstariji običaj u svim narodima da mladenci ne organizuju sopstvenu svadbu, barem ne ako misle da to bude tradicional sa 200 zvanica. A i nešto se čeka da mu se uradi astrofobična prognoza u skladu sa podznakom, njegovim, njenim, kumova, svatova, muzike...

pa kazem ja vaga je on, ne znam da izbalasira dobro i stalno okleva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back