Pufer
Primećen član
- Poruka
- 704
pa ne kazem da su gay ljudi kao zajednica neprihvatljivi samo kazem da ih vecina (pogreshno ) smatra neprihvatljivim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li mi neko reci sta sam ja u podznaku? Rodjen sam 23.10.1975.god. u 22h45min
Pa vidim da nema nekih odgovora vezanih za detalje organizovanja svadbe pa reko hajde da bar iskoristim da saznam koji sam podznak.
Pa vidim da nema nekih odgovora vezanih za detalje organizovanja svadbe pa reko hajde da bar iskoristim da saznam koji sam podznak.
Moze li mi neko reci sta sam ja u podznaku? Rodjen sam 23.10.1975.god. u 22h45min
ti si vaga podznak lav sa mesecom u blizancim tip vage
pa pishe jovans pa sam dao sebi slobodu da uzmem novi sad, proverio sam i za bg i nema razlike.
jer ti to mene optuzujesh za neshto?
ti si vaga podznak lav sa mesecom u blizancim tip vage
Nije Novi Sad nego Vrsac. I nisam Vaga vec skorpion. Ponegde pise da sam vaga ali vise skorpion. Nisam razumeo ovo "sa mesecom u blizancim tip vage". Da li je tu neko slovo pogresno napisano ili sta vec ?
Nije Novi Sad nego Vrsac. I nisam Vaga vec skorpion. Ponegde pise da sam vaga ali vise skorpion. Nisam razumeo ovo "sa mesecom u blizancim tip vage". Da li je tu neko slovo pogresno napisano ili sta vec ?
Ceo zivot sam bio skorpija a sada cu odjednom biti vaga. E pa necu. Dokazite da nisam skorpija i da sam vaga !!!
Šta se iščuđavaš, treba čoveku vremena da shvati da je najstariji običaj u svim narodima da mladenci ne organizuju sopstvenu svadbu, barem ne ako misle da to bude tradicional sa 200 zvanica. A i nešto se čeka da mu se uradi astrofobična prognoza u skladu sa podznakom, njegovim, njenim, kumova, svatova, muzike...
SKORPIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SKORPIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA