Ma Buka je bosnjacki portal na srpskom jeziku.Karadzic okupio uglavnom goli olos oko sebe.Nikakve savjetnike nije imao kako treba.Prodavao frontove za dobre pare.Rat je trebao biti zavrsen 1993 eventualno 1994 a ekipi sa Pala se svercovalo sa Alijom u Sarajevu.Odredjen dio ljudi prodavao i oruzje muslimanima.Gorazde prodao nekoliko puta.Oprao pare ko zna gdje.Bespotrebno rusenje dzamija po BL,BN i drugim mjestima.Alija sacuvao crkve u Sarajevu,sad oni imaju alibi pred Haagom evo mi se borili za multietnicku drzavu.Alija citavo vrijeme u Sarajevu bio,ovaj pobjego na Pale.Da je ostao u Sarajevu mogao bi se neki distrikt napraviti,ali eto tako je kako je.
Ма то је прича коју сам слушао до 1995е, 1996е, наслушао сам се милион пута. Узимао би и лично учешћа у тим причама.
Можемо ми набрајати безброј мана, грешака, те требао је ово, оно, но постоји увијек и друга страна приче, други угао виђења ствари. Те опрао паре, шверц , покро, укро силне милионе, кад оно човјек 2008-е ухапшен у Беогрраду, био подстанар, животарио, возио се јавним превозом, па гдје ти силни милиони.
Да се разумијемо, шверца је било (биће га увијек у смутним временима), и других ствари о којима нити пишем нити то има сврхе, но колико се Радован лично омастио, и да ли је уопште. И право питање је, шта је он лично могао тада урадити?.
Но добро, ако гледаш тако на ствари, по вољи ти.
Направио сам давно отклон, можда тамо 1997, 98 од таквог и виђења и поимања ствари. Сложенија бјеше та прича.
Према Караџићу данас је у Српској кудикамо позитивнији однос него 1990их, наравно да има и оних који су строги, који му замјерају због неких ствари, сматрају да се огрешио о њихов завичај, но у разговору превладава поштовање према првом предсједнику Српске. И тако треба да буде.