Ordinacija za ljubavne probleme.

E super tema da priupitam nesto...

Kako to neke osobe kazu da su zaljubljive prirode i svako malo se zaljube a neke provedu vise od po zivota i ne mogu to nikako da uspiju :huh:... a zele :huh:

Jel moze to nekako psiholog da rijesi ili postoji li neki lekic za to il im nema pomoci :huh:

To je zato sto odustaju brzo ili imaju visoke kriterijume.
Kaze mi jedna drugarica: "Ali sta ja da radim kad mi se niko ne svidja. Ne mogu na silu da budem sa nekim." A ja joj kazem: :deda: na silu nemoj nista raditi ali pokusaj bar.
Ako ti na prvi pogled nije nesto a zove te na pice,ne odbijaj ga. Mozda promenis misljenje.

Zanima me vase misljenje. Pazite trip. Cura ima decka dve i vise godina. Upoznala je jednog mladica koji joj je jako privlacan. Smuvala se sa njim. Vidjaju se povremeno, tajno. Spavala je sa njim, ali i dalje ne zeli da raskine sa momkom. Decko sa kojim se tajno vidja zeli da joj bude momak posto se zaljubio. Ko je ovde lud i ko ispada magarac? :D

Zanima me vase misljenje. Pazite trip. Cura ima decka dve i vise godina. Upoznala je jednog mladica koji joj je jako privlacan. Smuvala se sa njim. Vidjaju se povremeno, tajno. Spavala je sa njim, ali i dalje ne zeli da raskine sa momkom. Decko sa kojim se tajno vidja zeli da joj bude momak posto se zaljubio. Ko je ovde lud i ko ispada magarac? :D
Ti! :lol:

Porodila se žena i otišo muž u bolnicu da je posjeti. Kad tamo - dijete crno a i muž i žena bijeli. I pita muž:
- Kako, bre, da nam je dijete crno???

A žena će:

- Pa tako! Ja nemah mlijeka i dadoh jednoj crnkinji da je podoji. I eto - sad nam je ćerka crna!

Ode muž kući, a tamo bila njegova majka. I on je pita:

- Jel moguće da dijete postane crno ako ga podoji crnkinja?

- Jeste sine! Ja nijijesam imala mlijeka kad si se ti rodio pa sam te podojila kravljim. I sad si glup ko vo!!! :rotf:

Back