ordinacija kod marlona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Y:
Radim neke stvari koje nemaju veze sa razumom... eto.

a koja zena ih ne radi?

sad cu ja ko diamondragon da pocnem ali bih ovde stao za veceras

ne znam kako su oni koji su pratili ovu malu pricu skontali situaciju ali mislim da jedna ovakva tema moze da egzistira i gde moze svako da vodi na njoj sopstvenu pricu sa kim god zeli... znaci ja sam slovenska siroka dusa bas ko koja sto je i nisam ljubomoran na topic i na zene koje ce siguran sam poceti malo da se otvaraju.... znaci drage kolege slobodno otvorite se i pricajte..otvorite dusu i srce ne boli nista.... jeca je najbolji primer toga

'ku noc....

jeco ljubim ruke i fala na ucestvovanju :mrgreen:

za kraj samo jos jedna stvar... kada kao odrasla bica skontamo uzrok i posledicu i pocnemo da savladavamo strah i kada u tom nasem delanju nismo vise zrtve one rutine koja ubija zivot i gde idemo samo za navikama, taj nas jedan zivot sto ga imamo nam postaje ona cvetna livada o kojoj mastamo kao o sreci....

Zasto mrzis Jehovine Svedoke... :aha:

kako ti da dajes savete kada je jedno od osnovnih ljudskih prava pravo na slobodu misljenja i verovanja...

nikog ne mrzim jer sam operisan od mrznje

dokle god budes zaboravila da si prvo covek tj. zena a posle toga sve ostalo i stavljas u prvi plan svuda i na svakom mestu svoju ideolosku zastranjenost, ma koliko ona bila po tebi pozitivna, mnogi ljudi te nece prihvatiti u meri u kojoj zelis da budes prihvacena

privatno, iako te ne znam u rl, mislim da si jako sarmantna osoba

:bye:

nikog ne mrzim jer sam operisan od mrznje

dokle god budes zaboravila da si prvo covek tj. zena a posle toga sve ostalo i stavljas u prvi plan svuda i na svakom mestu svoju ideolosku zastranjenost, ma koliko ona bila po tebi pozitivna, mnogi ljudi te nece prihvatiti u meri u kojoj zelis da budes prihvacena

privatno, iako te ne znam u rl, mislim da si jako sarmantna osoba

:bye:

Pa to je tvoja predrasuda da zaboravljam da sam prvo covek :confused:
Takodje zastranjenost...

VERA je vrlina a ne zastranjenost...

Zasto mislis da zelim biti prihvacena u vecoj meri???
Mene normalni ljudi normalno prihvataju...

za kraj samo jos jedna stvar... kada kao odrasla bica skontamo uzrok i posledicu i pocnemo da savladavamo strah i kada u tom nasem delanju nismo vise zrtve one rutine koja ubija zivot i gde idemo samo za navikama, taj nas jedan zivot sto ga imamo nam postaje ona cvetna livada o kojoj mastamo kao o sreci....

..misliš li pritom kako nam često prijeti da navike nadjačaju snove i da tu negdje,na pola puta prestajemo da osjećamo onoliko koliko dostoji našem biću,individuumu..onome po čemu mi zaista jesmo...

Pa to je tvoja predrasuda da zaboravljam da sam prvo covek :confused:
Takodje zastranjenost...

VERA je vrlina a ne zastranjenost...

Zasto mislis da zelim biti prihvacena u vecoj meri???
Mene normalni ljudi normalno prihvataju...

jes' ja sam bas ono pun predrasuda :lol:

vera jeste vrlina kad je necija intima.. kada se stavis u njenu sluzbu i postanes pandan politickom agitatoru iste onda je to posao i pocinje da nestaje lepota vrline o kojoj pricas na racun zastranjenosti o kojoj ja govorim

zasto zelis da budes prihvacena? otkud ja to znam.... ti si se meni obratila sa konstatcijom da sam mrzitelj i da sam nesposoban da dajem savete. ako si zadovoljna sa prihvatanjem od strane "normalnih" zasto bezuspesno pokusavas da mene preobratis ako sam ono sto tvrdis da jesam jer i u sali uvek ima pola zbilje :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back