Oralno zadovoljstvo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Trenutno smo moj verenik i ja "na pauzi". Sta to znaci? Pa, ja ne znam. On ode ujutru na posao, sunja se ovde po mom stanu, jer je njegov iznajmljen. Javi mi se i odmah se izgubi. Mnogo je dosadan. odbija razgovr. Pored njega, moja kucna pomocnica Milanka me isto hejtuje. Beci se na mene i ne samo nesto cuti i komentarise kako sam JA kriva za sve. Ja nju kuliram, jer imam kuvara, koji mi kuva, a onda treba da brise prasinu. Mnogo ona sebi dozvoljava. Dok mene tako svi bojkotuju, posjavio mi se problem. Bila je majka mog verenika pre neki dan kod mene. U stvari, ona je tamo isla da poseti njega, a meni se samo javila, onako preko mrtvog srca. Od tada stalno me neko zove na fiksni i dahce. Nekako se cuje kao da se gusi. A onda kaze kao da rice: Kradljivice srca! To je zenski glas i sigurna sam da je njegova majka. Ona je jedna pokvarena zena, koja uopste nema razumevanja za mene. MENE, koja sam ludo zaljubljena u njenog sina. Pa, njega samo ja volim vise nego ona. Malo sam uplaseena za svoju bezbednost, pa sada izbegavam da idem u teretanu bez telohranitelja.
Necu da mnogo davim o mom bivsem decku, samo cu reci da je kod kuce i da ona negova zena ga non-stop vucara po plazama, a na njemu se vdid da mu to nije zanimljivo. Ja ne komentarisem nista, samo cu reci: Tako mu i treba. Ona je starija od njega.
Dakle, kako da resim taj problem sa njegovima cutanjem i dizanjem nosa? Nece da razgovara, dakle, neka druga metoda.:heart:

:heart: Trenutno smo moj verenik i ja "na pauzi". Sta to znaci? Pa, ja ne znam. On ode ujutru na posao, sunja se ovde po mom stanu, jer je njegov iznajmljen. Javi mi se i odmah se izgubi. Mnogo je dosadan. odbija razgovr. Pored njega, moja kucna pomocnica Milanka me isto hejtuje. Beci se na mene i ne samo nesto cuti i komentarise kako sam JA kriva za sve. Ja nju kuliram, jer imam kuvara, koji mi kuva, a onda treba da brise prasinu. Mnogo ona sebi dozvoljava. Dok mene tako svi bojkotuju, posjavio mi se problem. Bila je majka mog verenika pre neki dan kod mene. U stvari, ona je tamo isla da poseti njega, a meni se samo javila, onako preko mrtvog srca. Od tada stalno me neko zove na fiksni i dahce. Nekako se cuje kao da se gusi. A onda kaze kao da rice: Kradljivice srca! To je zenski glas i sigurna sam da je njegova majka. Ona je jedna pokvarena zena, koja uopste nema razumevanja za mene. MENE, koja sam ludo zaljubljena u njenog sina. Pa, njega samo ja volim vise nego ona. Malo sam uplaseena za svoju bezbednost, pa sada izbegavam da idem u teretanu bez telohranitelja.
Necu da mnogo davim o mom bivsem decku, samo cu reci da je kod kuce i da ona negova zena ga non-stop vucara po plazama, a na njemu se vdid da mu to nije zanimljivo. Ja ne komentarisem nista, samo cu reci: Tako mu i treba. Ona je starija od njega.
Dakle, kako da resim taj problem sa njegovima cutanjem i dizanjem nosa? Nece da razgovara, dakle, neka druga metoda

Cico, mozda te zove devojka nekog bivseg ili neka budala, nemoj odmah da okrivljujes svekrvu bez dokaza.
Taj probloem mozes da resis tako sto ces uzeti listing poziva iz poste ili prijavi to policiji.

Resenje za drugi problem ti je da razmislis sta je moglo da dovede do toga i da pokusas da ga privolis da razgovarate.

Znam i neke metode koje ti se nece svideti jer mislim da si spomenula da si miroljubiva a te metode nisu.

- - - - - - - - - -

Daj bre, to je Cica.
Sacekaj bar da tema stigne do 10-ak postova pa onda trazi zatvaranje.

Cico, mozda te zove devojka nekog bivseg ili neka budala, nemoj odmah da okrivljujes svekrvu bez dokaza.
Taj probloem mozes da resis tako sto ces uzeti listing poziva iz poste ili prijavi to policiji.

Resenje za drugi problem ti je da razmislis sta je moglo da dovede do toga i da pokusas da ga privolis da razgovarate.

Znam i neke metode koje ti se nece svideti jer mislim da si spomenula da si miroljubiva a te metode nisu.

- - - - - - - - - -

Daj bre, to je Cica.
Sacekaj bar da tema stigne do 10-ak postova pa onda trazi zatvaranje.
ma kakva Cica,to je onaj yebeni rusofil usranko.

:rumenko:
OralB_3DW.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back