Trenutno smo moj verenik i ja "na pauzi". Sta to znaci? Pa, ja ne znam. On ode ujutru na posao, sunja se ovde po mom stanu, jer je njegov iznajmljen. Javi mi se i odmah se izgubi. Mnogo je dosadan. odbija razgovr. Pored njega, moja kucna pomocnica Milanka me isto hejtuje. Beci se na mene i ne samo nesto cuti i komentarise kako sam JA kriva za sve. Ja nju kuliram, jer imam kuvara, koji mi kuva, a onda treba da brise prasinu. Mnogo ona sebi dozvoljava. Dok mene tako svi bojkotuju, posjavio mi se problem. Bila je majka mog verenika pre neki dan kod mene. U stvari, ona je tamo isla da poseti njega, a meni se samo javila, onako preko mrtvog srca. Od tada
stalno me neko zove na fiksni i dahce. Nekako se cuje kao da se gusi. A
onda kaze kao da rice: Kradljivice srca! To je zenski glas i sigurna sam da je njegova majka. Ona je jedna pokvarena zena, koja uopste nema razumevanja za mene. MENE, koja sam ludo zaljubljena u njenog sina. Pa, njega samo ja volim vise nego ona. Malo sam uplaseena za svoju bezbednost, pa sada izbegavam da idem u teretanu bez telohranitelja.
Necu da mnogo davim o mom bivsem decku, samo cu reci da je kod kuce i da ona negova zena ga non-stop vucara po plazama, a na njemu se vdid da mu to nije zanimljivo. Ja ne komentarisem nista, samo cu reci: Tako mu i treba. Ona je starija od njega.
Dakle, kako da resim taj problem sa njegovima cutanjem i dizanjem nosa? Nece da razgovara, dakle, neka druga metoda