Corvus
Iskusan
- Poruka
- 6.982
Malo je mrtav forum vikendom, van radnog vremena, brate?Mhm moj ***** brate![]()
Da li to znači da je ljubav i seks obaveza ili razbibriga?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo je mrtav forum vikendom, van radnog vremena, brate?Mhm moj ***** brate![]()

Seks je razbibriga a ljubav je najozbiljnija stvar na svetu.Malo je mrtav forum vikendom, van radnog vremena, brate?
Da li to znači da je ljubav i seks obaveza ili razbibriga?![]()
Neumesno je da te pitam da definiše ljubav ako ti je uslov za istu oral, zar ne?Seks je razbibriga a ljubav je najozbiljnija stvar na svetu.
Medjutim, ne mozes voleti bez razbibrige. Kao sto ni ozbiljnost ne znaci mracno raspolozenje.
DakhaBrakha

Ne nije, to znaci da nema ljubavi kod nje ako nije sposobna da mi priusti ni tako malo zadovoljstvo. Toliko je ljubav ozbiljna!Neumesno je da te pitam da definiše ljubav ako ti je uslov za istu oral, zar ne?![]()
Sebčno?Ne nije, to znaci da nema ljubavi kod nje ako nije sposobna da mi priusti ni tako malo zadovoljstvo. Toliko je ljubav ozbiljna!
Da s njene strane. I nadasve predrasudno.Sebčno?
Ljubav nema granica u ljubavi?Trgovina, zbog koje sam i sam često bio isprozivan?
Granica onoga što nam je pruženo?
Mhm?Ljubav nema granica u ljubavi?

Ne, nego sam ih davno otvorio i konzumiram.Mhm?
Pa to ispituješ granice iste?
Ali tražiš potvrdu, kroz pitanje?Ne, nego sam ih davno otvorio i konzumiram.
Ne nego postavljam temu demografiji i mentalitetu kroz pitanja i dileme.Ali tražiš potvrdu, kroz pitanje?
Zbilja?Ne nego postavljam temu demografiji i mentalitetu kroz pitanja i dileme.![]()
Neam pojma tacno, cini mi se dosta. PrelistajZbilja?
Koliko se ljudi, procentualno, usprotivilo narativnu?
Jesam.Neam pojma tacno, cini mi se dosta. Prelistaj
Sta je presuda?Jesam.
I mislim da je poražavajuće.
Pitaj moderatore?Sta je presuda?