oralni sex

Gazdarica:
bambi1978:
Gazdarica:
A zbilja, koliko godina, u prosjeku, imaju te djevojke koje kazu kako to nikada nisu radile...?

Ma nisu godine uopste u pitanju. PItanje je samo zasto pricate nesto sto uopste nije vazno.Ja nikada nisam pitao jesi li to radila ili ne, vec hoces li ili neces.
Molim te samo da se ne obracas meni , kad pricas o tome...
Znaci, umjesto "zasto pricate", trebalo je da stoji "zasto pricaju"...
Inace, odgovor na to pitanje znas i sam, zar ne...
Pozdrav

Ne seceru, ne obracam se nikome direktno, a to da znam zasto je tako to si u pravu, ali samo sam hteo da vidim sta drugi kazu.
Pozdrav

bambi1978:
Kad god devojci spomenes oralni sex ona kaze: "ja to nikada nisam radila", i onda kao proba. I prvi put i nije tako lose, ali vec drugi put radi to sasvim iskusno. Sta je u pitanju? Zna li neko? Jesu li sve tako fine? I kako tako brzo uce?

To je zbog toga sto joj ulazi direktno u glavu, mislim znanje!

onomatopej:
bambi1978:
Kad god devojci spomenes oralni sex ona kaze: "ja to nikada nisam radila", i onda kao proba. I prvi put i nije tako lose, ali vec drugi put radi to sasvim iskusno. Sta je u pitanju? Zna li neko? Jesu li sve tako fine? I kako tako brzo uce?

Cuti,njemu je izgleda doslo iz dupeta u glavu... :)

Baby Kate:
onomatopej:
bambi1978:

Cuti,njemu je izgleda doslo iz dupeta u glavu... :)

UUUUUUUU ... KAKANO!! :oops:

onomatopej:
bambi1978:

onomatopej mislim da je ovo najpametniji i najbolji odgovor koji sam mogao da dobijem

Svaka cast :D

Daj otkini jos nesto pametno :lol: :lol:

Back