Oralni sex

• Začetnik teme Začetnik teme Zmlija naočarka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
atrijum:
Vidis sta si propustala do sada....sad jos probaj dvojicu istovremeno i....bingo...
Nisam nista propustala. Ne osecam se drugacije, niti sebe smatram drugacijom. A da li cu to raditi u buducnosti... Verovatno - ne. Nisam ja iz te price, odmah su mi se javile neke dileme. Tako da - ovo ostaje samo jedan izlet u neki drugi svet :roll: :idea:

Zmija naočarka:
Vaši odgovori su me naterali da se registrujem. Izvinjavam se za sve eventualne greške pri učestvovanju, jer mi je sve ovo novina.
Elem, čini mi se da devojke jako retko pričaju o oralnom seksu kao o svom ličnom uživanju čisto mislim da je iz razloga što je sve to prihvaćeno kao nešto skroz ponižavajuće. A čini mi se da ni vi niste baš blagonakloni otvorenom razgovoru o tome (čast nekima). Jedan moj drug se izbezumljuje od pomisli da bi devojka nakon ejakulacije mogla da proguta njegovo seme. To mu stvara osećaj obespravljivanja, još malo pa kao silovanje :?

Ja radim to zato sto volim i ne smatram da je to ponizenje. Da radim za pare mozda bi bilo,ovako ...
Radim to kad mi se hoce,a to je cesto :D Tu i tamo nekad uradim to i kad nisam nesto extra motivisana i zeljna ako vidim da je njemu u tom trenutku bas to potrebno,jer i sama ljubav je kompromis... :wink:
Ali bez ikakve prinude i gadjenja. Radim to iskljucivo iz ljubavi prema jednom i drugom :D Prvog volim pored sebe a drugog u sebi :wink:
Volim u zavisnosti od raspolozenja da mi svrsi po grudima,po licu,u usta,da gutam ... ja to volim,on to volim i ne vidim tu nista lose,a kome se ne svidja ne mora to da radi :!: :wink:
Radite samo ono sto volite :!:

Snezna_kraljica:
atrijum:
Vidis sta si propustala do sada....sad jos probaj dvojicu istovremeno i....bingo...
Nisam nista propustala. Ne osecam se drugacije, niti sebe smatram drugacijom. A da li cu to raditi u buducnosti... Verovatno - ne. Nisam ja iz te price, odmah su mi se javile neke dileme. Tako da - ovo ostaje samo jedan izlet u neki drugi svet :roll: :idea:

Chek, chek... Ovo mi uopshte nije jasno... Pogotovo shto je prethodni post bio ovaj:

Snezna_kraljica:
E, pa, danas konacno i ja to probah! Naravno, zato sto sam to zelela! I - nije mogao da me odvoji od ... je li... :oops:
Moram da se pohvalim svojim otkricem - osecaj je isti kao da ljubis usne! E, svaka mi cast! 8)

Lazni moralisto.. :roll:

Evo ja mogu da kazem otvoreno:
Volim da lizem pic*ku!

haha :lol: Sad ces me opet kritikovati. :P

iluzionista:
Snezna_kraljica:
atrijum:

Chek, chek... Ovo mi uopshte nije jasno... Pogotovo shto je prethodni post bio ovaj:

Snezna_kraljica:
E, pa, danas konacno i ja to probah! Naravno, zato sto sam to zelela! I - nije mogao da me odvoji od ... je li... :oops:
Moram da se pohvalim svojim otkricem - osecaj je isti kao da ljubis usne! E, svaka mi cast! 8)

Lazni moralisto.. :roll:

Evo ja mogu da kazem otvoreno:
Volim da lizem pic*ku!

haha :lol: Sad ces me opet kritikovati. :P
Pa, da, moras imati u vidu da su postovi napisani u dva razlicita dana! T.j. do sutra ujutru mi se javila moralna cenzura, tako da... Da, ostajem pri tom misljenju :)
Imaj u vidu da sam ja apsolutno iskrena uvek, i da ta neslaganja u mojim postovima poticu od - promene mojih razmisljanja. :roll:

A za onu provokaciju:
Good for you.... :P

Snezna_kraljica:
Pa, da, moras imati u vidu da su postovi napisani u dva razlicita dana! T.j. do sutra ujutru mi se javila moralna cenzura, tako da... Da, ostajem pri tom misljenju :)

Ne priznajem ja to. ;) Moral je relativna stvar. :P A pogotovo ne priznajem cenzure. 8)

iluzionista:
Snezna_kraljica:
Ne priznajem ja to. ;) Moral je relativna stvar. :P A pogotovo ne priznajem cenzure. 8)
(Moral nije moral ako je relativan. :roll: )
"Ne priznajemo haški sud", je li? :lol:
Kako god hoćeš, priznavao ti to ili ne, to - postoji. :wink:

Snezna_kraljica:
(Moral nije moral ako je relativan. :roll: )

hehe :lol: Bas naprotiv. 8) Moral zavisi od razlicith medju-drushtvenih odnosa, pravila i normi koji medju sobom mogu biti veoma kontradiktorni. Zato je relativan. ;)

Snezna_kraljica:
"Ne priznajemo haški sud", je li? :lol:

A sta je to "haski sud", neka nova sexualna tehnika? :P

Snezna_kraljica:
Kako god hoćeš, priznavao ti to ili ne, to - postoji. :wink:

Za neke stvari je ok da postoji. ;) A u seksu ne, osim bas u onim patoloskim slucajevima. Oralni seks je normalna stvar i ne treba da pustis da te predrasude sprecavaju da to prihvatis. ;)

E, sad jedno skakljivo pitanje. :mrgreen: Kladim se da neces odgovoriti. :P A, da li on tebi daje oralni sex? Da li je to cesto? :)

Zmija naočarka:
Vaši odgovori su me naterali da se registrujem. Izvinjavam se za sve eventualne greške pri učestvovanju, jer mi je sve ovo novina.
Elem, čini mi se da devojke jako retko pričaju o oralnom seksu kao o svom ličnom uživanju čisto mislim da je iz razloga što je sve to prihvaćeno kao nešto skroz ponižavajuće. A čini mi se da ni vi niste baš blagonakloni otvorenom razgovoru o tome (čast nekima). Jedan moj drug se izbezumljuje od pomisli da bi devojka nakon ejakulacije mogla da proguta njegovo seme. To mu stvara osećaj obespravljivanja, još malo pa kao silovanje :?

Са ким се ти дружиш?????? :shock: :shock: :shock:

За мене је орални секс саставни део сваког секса.

Мислим да девојке у јавности не причају баш отворено о томе због штићења своје интиме, а не зато што мисле да је то неки табу...

Gazdarica:
Kad je rijec o oralnom sexu, u situaciji kada sam ja "davalac", moram da kazem da to radim iskljucivo onda kad pozelim... Znaci, nema nista da bih njemu ispunila zelju i sl, vec jedino kada i ja osjecam zelju da ga osjetim u ustima... U tim trenucima ne samo da me uzbudjuje partnerovo uzbudjenje, nego i taj cin, sam po sebi...
Dobro dosla...

Potpuno isto kao i ja!!! Od reci do reci :)
Jedino sto svrsavanje u usta ne upraznjavam iz specificnih razloga, ne bih sad o tome...

Neko rece da mu je potrebna jaka emotivna veza sa partnerom, meni ne, vazno je da nam je sexualna veza jaka...

Snezna, sad mozda imas i dilema...ali, polako, tek ces da ga zavolis... :) ...meni je 'felacio' postao pravo zadovoljstvo tek posle nekoliko godina oralnog iskustva...

I ZA KRAJ,POZDRAV ZA SVE LIZACE KRSTARICE!!! :)

iluzionista:
iluzionista:
E, sad jedno skakljivo pitanje. :mrgreen: Kladim se da neces odgovoriti. :P A, da li on tebi daje oralni sex? Da li je to cesto? :)

Kako sam samo pronicljiv. :shock: Kukavico. 8)
Iju, nisam videla pitanje!
E, ako bas ‘oces da znas, trenutno sam indisponirana, jer sam dobila pre nedelju dana, tako da nismo za to imali prilike.
Sa druge strane, on me je ucenio da to uradim njemu samo ako obecam da ce on dobiti priliku da “se posteno posveti tom regionu”. On bi to jako voleo… Mucicu ga jos 2-3 nedelje. A onda cu mu dati. Je, kakva sam… :lol: :lol:

Back