Vidis sta si propustala do sada....sad jos probaj dvojicu istovremeno i....bingo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, sad si me zbunila :shock: Mozda sam zaista u zabludi....raindog:Snezna_kraljica:E, pa, danas konacno i ja to probah! Naravno, zato sto sam to zelela! I - nije mogao da me odvoji od ... je li...ops:
Moram da se pohvalim svojim otkricem - osecaj je isti kao da ljubis usne!
:shock:e maco a shta si ti to probala
![]()
![]()
Nisam nista propustala. Ne osecam se drugacije, niti sebe smatram drugacijom. A da li cu to raditi u buducnosti... Verovatno - ne. Nisam ja iz te price, odmah su mi se javile neke dileme. Tako da - ovo ostaje samo jedan izlet u neki drugi svetatrijum:Vidis sta si propustala do sada....sad jos probaj dvojicu istovremeno i....bingo...
Zmija naočarka:Vaši odgovori su me naterali da se registrujem. Izvinjavam se za sve eventualne greške pri učestvovanju, jer mi je sve ovo novina.
Elem, čini mi se da devojke jako retko pričaju o oralnom seksu kao o svom ličnom uživanju čisto mislim da je iz razloga što je sve to prihvaćeno kao nešto skroz ponižavajuće. A čini mi se da ni vi niste baš blagonakloni otvorenom razgovoru o tome (čast nekima). Jedan moj drug se izbezumljuje od pomisli da bi devojka nakon ejakulacije mogla da proguta njegovo seme. To mu stvara osećaj obespravljivanja, još malo pa kao silovanje :?
Snezna_kraljica:Nisam nista propustala. Ne osecam se drugacije, niti sebe smatram drugacijom. A da li cu to raditi u buducnosti... Verovatno - ne. Nisam ja iz te price, odmah su mi se javile neke dileme. Tako da - ovo ostaje samo jedan izlet u neki drugi svetatrijum:Vidis sta si propustala do sada....sad jos probaj dvojicu istovremeno i....bingo...![]()
![]()
Snezna_kraljica:E, pa, danas konacno i ja to probah! Naravno, zato sto sam to zelela! I - nije mogao da me odvoji od ... je li...ops:
Moram da se pohvalim svojim otkricem - osecaj je isti kao da ljubis usne! E, svaka mi cast! 8)
Pa, da, moras imati u vidu da su postovi napisani u dva razlicita dana! T.j. do sutra ujutru mi se javila moralna cenzura, tako da... Da, ostajem pri tom misljenjuiluzionista:Snezna_kraljica:Nisam nista propustala. Ne osecam se drugacije, niti sebe smatram drugacijom. A da li cu to raditi u buducnosti... Verovatno - ne. Nisam ja iz te price, odmah su mi se javile neke dileme. Tako da - ovo ostaje samo jedan izlet u neki drugi svetatrijum:Vidis sta si propustala do sada....sad jos probaj dvojicu istovremeno i....bingo...![]()
![]()
Chek, chek... Ovo mi uopshte nije jasno... Pogotovo shto je prethodni post bio ovaj:
Snezna_kraljica:E, pa, danas konacno i ja to probah! Naravno, zato sto sam to zelela! I - nije mogao da me odvoji od ... je li...ops:
Moram da se pohvalim svojim otkricem - osecaj je isti kao da ljubis usne! E, svaka mi cast! 8)
Lazni moralisto..![]()
Evo ja mogu da kazem otvoreno:
Volim da lizem pic*ku!
hahaSad ces me opet kritikovati.
![]()
Snezna_kraljica:Pa, da, moras imati u vidu da su postovi napisani u dva razlicita dana! T.j. do sutra ujutru mi se javila moralna cenzura, tako da... Da, ostajem pri tom misljenju![]()
(Moral nije moral ako je relativan.iluzionista:Ne priznajem ja to.Snezna_kraljica:Pa, da, moras imati u vidu da su postovi napisani u dva razlicita dana! T.j. do sutra ujutru mi se javila moralna cenzura, tako da... Da, ostajem pri tom misljenju![]()
Moral je relativna stvar.
A pogotovo ne priznajem cenzure. 8)
Snezna_kraljica:(Moral nije moral ako je relativan.)
Snezna_kraljica:"Ne priznajemo haški sud", je li?![]()
Snezna_kraljica:Kako god hoćeš, priznavao ti to ili ne, to - postoji. :wink:
Zmija naočarka:Vaši odgovori su me naterali da se registrujem. Izvinjavam se za sve eventualne greške pri učestvovanju, jer mi je sve ovo novina.
Elem, čini mi se da devojke jako retko pričaju o oralnom seksu kao o svom ličnom uživanju čisto mislim da je iz razloga što je sve to prihvaćeno kao nešto skroz ponižavajuće. A čini mi se da ni vi niste baš blagonakloni otvorenom razgovoru o tome (čast nekima). Jedan moj drug se izbezumljuje od pomisli da bi devojka nakon ejakulacije mogla da proguta njegovo seme. To mu stvara osećaj obespravljivanja, još malo pa kao silovanje :?
Ju sramoteiluzionista:Evo ja mogu da kazem otvoreno:
Volim da lizem pic*ku!
iluzionista:E, sad jedno skakljivo pitanje.Kladim se da neces odgovoriti.
A, da li on tebi daje oralni sex? Da li je to cesto?
![]()
chokolada:Ju sramoteiluzionista:Evo ja mogu da kazem otvoreno:
Volim da lizem pic*ku!![]()
![]()
![]()
Gazdarica:Kad je rijec o oralnom sexu, u situaciji kada sam ja "davalac", moram da kazem da to radim iskljucivo onda kad pozelim... Znaci, nema nista da bih njemu ispunila zelju i sl, vec jedino kada i ja osjecam zelju da ga osjetim u ustima... U tim trenucima ne samo da me uzbudjuje partnerovo uzbudjenje, nego i taj cin, sam po sebi...
Dobro dosla...
Iju, nisam videla pitanje!iluzionista:iluzionista:E, sad jedno skakljivo pitanje.Kladim se da neces odgovoriti.
A, da li on tebi daje oralni sex? Da li je to cesto?
![]()
Kako sam samo pronicljiv. :shock: Kukavico. 8)