AbsolutelyNotMan
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
Ostadoste 2 muškarcaode Paula na temi o oralu.. .ostadosmo 3 muškarca.. ko će kome prvi? aj da se organizujemo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostadoste 2 muškarcaode Paula na temi o oralu.. .ostadosmo 3 muškarca.. ko će kome prvi? aj da se organizujemo
hoćeš na naučnoj bazii meni prirodno
no nije zbog vazduha
do toga je što se galaksija pomera i to brzo![]()
odo i ja..nek japčakagve popu ši sam sebi ako možeOstadoste 2 muškarca![]()
naučnom bazom ću tehoćeš na naučnoj bazi![]()
![]()
još mi samo to faliodo i ja..nek japčakagve popu ši sam sebi ako može
brate nema lepše..zamisli da sam sebi pušiš..tačno znaš kako i šta ti odgovora..Bog je baš bio nepravedan kad nam nije dao tu mogućnost.. msm može možda samo 5 % srećnika.. pa ja se ne bi ni ženio da sam u tih 5 %..pušio bih sam sebi dva puta dnevno!!!još mi samo to fali![]()
crni popebrate nema lepše..zamisli da sam sebi pušiš..tačno znaš kako i šta ti odgovora..Bog je baš bio nepravedan kad nam nije dao tu mogućnost.. msm može možda samo 5 % srećnika.. pa ja se ne bi ni ženio da sam u tih 5 %..pušio bih sam sebi dva puta dnevno!!!
brate nema lepše..zamisli da sam sebi pušiš..tačno znaš kako i šta ti odgovora..Bog je baš bio nepravedan kad nam nije dao tu mogućnost.. msm može možda samo 5 % srećnika.. pa ja se ne bi ni ženio da sam u tih 5 %..pušio bih sam sebi dva puta dnevno!!!
pa traži da se briše ako hoćešau brate šta sam sinoć pisao.. sramota me !!!!
ne treba.. ionako su svi pročitali..pa traži da se briše ako hoćeš