Оптужена за прељубу у Америци

Муж гледа да жена добије спор и да га кошта што јефтиније ангажовање адвоката, па јој помаже и тиме самом себи.
О којим емоцијама ви маштате и части :lol: Можда је и макља кад се угасе камера, али није блесав да и он не буде ТВ лице..

Муж гледа да жена добије спор и да га кошта што јефтиније ангажовање адвоката, па јој помаже и тиме самом себи.
О којим емоцијама ви маштате и части :lol: Можда је и макља кад се угасе камера, али није блесав да и он не буде ТВ лице..

Не треба да је "макља",има ко ће то да одради у своје време.;)
Али,требао би да се брине о деци,а не да, опијен телесношћу те фуксе, дозвољава да се деца васпитавају у лошем смеру преко ње и њеног примера.
Али,у том друштву слепаца, не очекујем ништа боље.

1 - mi ne treba o tome da raspravljamo
2 - muz treba da se razvede, ako smatra da treba. mozda njemu ne smeta, mozda mu je to OK. a mozda je i on varao...Generalno, ne bi trebalo varati u braku, tako da on treba da se razvede od nje
3 - Nikakvo kamenovanje, bicevanje, zatvorske kazne i slicno! Sta je sa vama? Jedina kazna koja bi bila fer u tom slucaju je da njemu pripadnu deca nakon razvoda i to je to...

Какве глупости :)
Држава је одавно престала, односно требала престати да се меша у овакве ствари.

Некада је код нас *завођење* било кривично дело, а до релативно скоро, утврђивла се кривица супружника приликом развода брака. Срећом превазишли смо то.

Ех... моји Амери...шта да радите са тим заосталим државицама...

Било је раниеј и код нас, кривац за браколомство је кажњаван нешто затворски уз забрану ступања у нови брак и тако нешто.
(сети се Госпође Министарке има рођаку која тражи да је министарка ослободи кривице за браколомство и да нареди суду да каже да је поштена жена."

article-1285015-09F4F223000005DC-211_468x620.jpg

Au, bogami, i ja bih je obljubio. :rumenko:

I na stolu, i u parku...
I na svetlu, i u mraku.
U avionu, kamionu.
Dok pada kiša, ili grad.
I dok ležim, i dok stojim.
Kada molim, i kad brojim.
Kada maštam, i kada praštam.
I u šumi, i na njivi.
I na travi, i na šljivi.
Kad sam s tobom,
I kad sam sam.
Kad je crno, kad je belo.
Kad je moje, tvoje celo.
Kad je tvoje, samo moje.
Kad je dvoje, ili troje.
Kao odmor, i kao rad.
Kao selo, i kao grad.
Kao gavran, i kao lav.
Kao mnjau, i kao av av!

Оптужена за прељубу у Америци
Мајка троје деце, Сузан Корона постала је једна од првих особа оптужених за прељубу и браколомство у САД.

Корона је оптужена на основу ретко примењиваног закона пошто је ухапшена због секса са млађим љубавником.

Ова жена (41) је ухапшена под сумњом да је имала секс на пикник столу у њујоршком парку. Пар је оптужен са јавни неморал, али је Корона добила додатну пријаву због прељубе, јер је полицајац знао да је у браку.

Њен љубавник Џастин Аменд није оптужен за прељубу, јер је рекао да није знао да је Корона у браку.

Према закону усвојеном почетком прошлог века, прељуба је кривично дело кажњиво затворском казном. Закон се ретко примењивао, али се налази у кривичном закону десет америчких држава.

Правни стручњаци тврде да је Корона тек 13. особа у последњих 40 година оптужена за прељубу.

Инцидент се десио у градићу Батавиа, у држави Њујорк, пише „Дејли Мејл”.

Какав је ваш предлог за казну?

Спалити вештицу! :rtfm: :roll:

Х6т, не могу да верујем :eek:... поред свих ЛГБТ парада, где сви иду обнажени и у ласцивним позама и одећи, она оптужена за јавни неморал (иако је тек под сумњом!)... добро, ајд то и некако, али ово је непревазиђено - поред свих настраних сексуалних слобода - она оптужена за прељубу? :dash::dash::dash:

Баш ме занима да ли међу ових 13-оро оптужених за прељубу има мушкараца или је ово инквизиција само за жене? :rtfm:

Poslednja izmena:
Мени није јасно ко није, а ко јесте знао да је она у браку.
И она и сексуални партер ће да попију казну због ремећена јавног морала, а чисто сумњам да ће њу да оптуже. Смешно је да се каже е, она је мајка, па због тога не сме да се ебе по пикник-столовима, а он може јер је млађи и није знао..

Пази - полицајац (!?!) је знао, а љубавник је рек'о да није знао. :lol:

А и овај љубавник је да му орах из руке не узмеш... а муж фрајер ипо, просто невероватно да га је преварила с неким вишеструко горег изгледа.

Можда је и све то нека афера-намештаљка, да би укинули тај застарели ("усвојен почетком прошлог века") закон... :think:

Не треба да је "макља",има ко ће то да одради у своје време.;)
Али,требао би да се брине о деци,а не да, опијен телесношћу те фуксе, дозвољава да се деца васпитавају у лошем смеру преко ње и њеног примера.
Али,у том друштву слепаца, не очекујем ништа боље.
Патријахално нема везе са Америком где је све Мр.Долар ;)

Пази - полицајац (!?!) је знао, а љубавник је рек'о да није знао. :lol:

А и овај љубавник је да му орах из руке не узмеш... а муж фрајер ипо, просто невероватно да га је преварила с неким вишеструко горег изгледа.

Можда је и све то нека афера-намештаљка, да би укинули тај застарели ("усвојен почетком прошлог века") закон... :think:
Полицајац је питао пре него што је креснуо? :lol:
Шта га знам, ви се жене боље разумете, али овај муж је као Ник Слотер :lol: Је л да су сувуше некако "за екран" у односу на просечне Амере?

Патријахално нема везе са Америком где је све Мр.Долар ;)
Полицајац је питао пре него што је креснуо? :lol:
Шта га знам, ви се жене боље разумете, али овај муж је као Ник Слотер :lol: Је л да су сувуше некако "за екран" у односу на просечне Амере?

Па то ти кажем... :lol:

И тако толерантни, фини, заједничким снагама ће пребродити застарели закон... :cool:

Питам се само коју улогу у свему томе, заиста, има онај несрећник - наводно љубавник. :lol:

Полицајац јој је бивши загонџија?

То ми прво пало на памет, па је из љубоморе привео и то не са једном већ две оптужнице (верујем да је хтео и још да јој натовари, али није се сетио на време) :lol:

Али још смешнија ми ова изјава: "Њен љубавник Џастин Аменд није оптужен за прељубу, јер је рекао да није знао да је Корона у браку"

Дакле, он је рекао и цела Америка му поверовала на реч (или - на лепе очи?:lol:)

:hahaha::hahaha::hahaha:

Back