Opterecenost izgledom

Poruka
8.142
Ne znam da li je bila slicna tema, ali molim moderatore da mi ne brisu temu jer mi je hitno potrebna pomoc, nego nek je premjeste na drugo mjesto ako bas mora, a postavicu tekst i u blog, pa gdje prije nesto korisno naleti

Drage dame, poznate i nepoznate, mlade i starije, molim za pomoc, savjet, vase iskustvo, bilo sta, sve moze pomoci da mi olaksa period kroz koji prolazim, a nije bas prijatan

Ja sam do prije par dana bila jedna blentava zenska osoba kojoj izgled nije bio ni na pameti a kamo li neka briga u zivotu. Od uvjek mi je bilo bitno da se provedem, da odem na neki dobar koncert, da negdje otputujem, da se ismijem ko luda, da nesto dobro pojedem, da nesto zanimljivo procitam, da prefarbam kucu u sto boja, da su svi u kuci ok, a kako ja izgledam u opste nije bitno, mogu i cupava izaci na ulicu, sredim se samo za slikanje, a nekad ni to, jedna crna ugodna haljina i ja dvije, tri godine obucena, pa majke mi... poznanici i poznanice i draga mi familija me kritikovali, a ja se smijala :fdlan:

Da zlo bude vece znala sam se drugima i narugati kad pretjeruju sa brigom oko izgleda, znam da je to vrlo lose od mene, al sta cu kad mi uvjek bilo smijesno, recimo kad je neka svadba sve zene nagrnu zakazivati se kod sminkera i kozmeticara a ja samo zaplim cigar i nasmijem ispod oka, ono kao vid budala od tolikih problema u zivotu i svijetu oko cega se kao one cimaju, a one koje su izuzetne ljepotice sam cak znala i zajebavati, nek se jos vise sekiraju, ili recimo imam prijateljicu koja je prirodna ljepottica oduvjek bila a vazda joj nesto falilo, nedaj boze da joj praska na lice padne to je onda prirodna katastrofa...bas je prije mjesec dana sretnem, ispravlja zena zube, bas dodjem kuci kazem muzu eno one moje lude metnula protezu a ima 42 god a mogla je za to para otici na Oktoberfest i provesti se ko zena :lol: ...pa ja sam takva, ja bi tako i sta cu:lol:

Medjutim od prije par dana ko da mi se mozak okrenuo, sebe ne mogu da prepoznam, pocelo mi nekoliko bora na licu smetati, samo nosam ogledalo za sobom, nerviram se, a da zlo bude vece ja te bore imam godinama vec, muz mi se upisa od smijanja, sta ti je kaze zeno imala si ih i do sada, i prije godinu i deset, tacno imala sam ih, cak sam uvjek govorila da mi bore dobro stoje, jednostavno tako pricam, siljim usta i ti nabori se prave iznad usana, i tako mi bilo i kod oca i tetke i meni se to uvjek svidjalo, i bilo slatko kad pricamo al mi sad najednom smeta, smeta bre da ne mogu da spavam zbog njih :sad2:

Sta mi bi najednom?

Jesam li poludila?
Da li je to neki nagli ulazak u klimaks ili neka kriza srednjih godina?
Da li me to stigla kazna zato sto sam druge zajbavala?

Ej, iz cista mira :sad2:
Nekada sam bila protivnik kozmetike, botoksa i ostalih gluposti, protiv plasticne hirurgije, za mene to bilo bacanje para na tako nevaznu stvar u zivotu a sad evo vec dva dana kopam po netu sta bi ja mogla da uradim od toga na sebi!

Da li se to jos nekom desavalo?
Kako se vi drage dame nosite sa tim ako jeste?
Da li ce me proci ovo ludilo sto me uhvatilo, koliko ce jos da traje?
Kako bre da skrenem misli sa usta? :sad2:

Da li je to depresija neka, pa da idem psihijatru, ako treba, mislim, na sve sam spremna?

Ma, sve je u redu sa tbom, sta ti je.
Sad sve ovako da uradis:
Sredi se, pa se okaci na DVVD, filtriraj fotku, mozes i doope da slikas, ne moras lice..ali bolje kreni sa licem, ipak :think:
uglavnom, sta god da okacis tamo, dobices brdo, ali brdo komplimenata, druge zene ce ti zavideti, manijaci ce ti se kaciti i ti ces konacno postatii svesna sebe kao zene. Lepe zene.
Nema na cemu :kpozdrav:
Posle mozes i tome da otvoris temu, koja ce se zvati, recimo Put od paceta do labuda.

verujem da bi ti bio najcesci bas na tom pdf

babino unuche derko <3

nego, Cakana jesen je
to ti je normalno
a i botox vise nije skup, ni fileri...sigurno ce ti dobronamjerni forumashi prepricati svoja iskustva s filerima
na pp ako zamolis...i nije to nista strasno
presadjivanje kose je strasno - mogu se sadnice ne primit pa bacis lovu, jbga
fileri se uvijek prime, botox uvijek radi... ; )

meni je najnizi momenat bio nakon porodjaja, u periodu dojenja
kad sam nakupila zilion kila...missim, i to ne zbog estetike
vec zbog cinjenice da mi je ubrzo ponestalo odjece koja stoji relativno normalno
spigete da me pominjem
i trebalo mi je skoro dvije godine da to dovedem u red...a bore...ionako sam prilicno corava, a vidim i zmu i a neku malu dioptriju...
sve u svemu, boli me *****

Ma, sve je u redu sa tbom, sta ti je.
Sad sve ovako da uradis:
Sredi se, pa se okaci na DVVD, filtriraj fotku, mozes i doope da slikas, ne moras lice..ali bolje kreni sa licem, ipak :think:
uglavnom, sta god da okacis tamo, dobices brdo, ali brdo komplimenata, druge zene ce ti zavideti, manijaci ce ti se kaciti i ti ces konacno postatii svesna sebe kao zene. Lepe zene.
Nema na cemu :kpozdrav:
Posle mozes i tome da otvoris temu, koja ce se zvati, recimo Put od paceta do labuda.

sto, pa mozda joj je dupe vanserijsko, realno
pa tu ima manje ulaganja...lice kasnije
kad se nashika filerima ko covjek <3

Mozes malo vise paznje i vremena da posvetis njezi lica i tijela.A ljepota dolazi iznutra a ne sa vana.Pocni da se bavis nekim sportom rekreativno.Tako ces doci i u jedan psihicki balans duha i tijela.I vise razmisljaj o duhovnim stvarima.

Nisi luda,dapace.I ja vise volim da se provedem i pojedem nesto egzoticno.I eventualno kupim neku kvalitetnu krpicu.Nisam rob salona za uljepsavanje i podmlađivanja.....A u srednjim sam godinama vec.

Ne znam da li je bila slicna tema, ali molim moderatore da mi ne brisu temu jer mi je hitno potrebna pomoc, nego nek je premjeste na drugo mjesto ako bas mora, a postavicu tekst i u blog, pa gdje prije nesto korisno naleti

Drage dame, poznate i nepoznate, mlade i starije, molim za pomoc, savjet, vase iskustvo, bilo sta, sve moze pomoci da mi olaksa period kroz koji prolazim, a nije bas prijatan

Ja sam do prije par dana bila jedna blentava zenska osoba kojoj izgled nije bio ni na pameti a kamo li neka briga u zivotu. Od uvjek mi je bilo bitno da se provedem, da odem na neki dobar koncert, da negdje otputujem, da se ismijem ko luda, da nesto dobro pojedem, da nesto zanimljivo procitam, da prefarbam kucu u sto boja, da su svi u kuci ok, a kako ja izgledam u opste nije bitno, mogu i cupava izaci na ulicu, sredim se samo za slikanje, a nekad ni to, jedna crna ugodna haljina i ja dvije, tri godine obucena, pa majke mi... poznanici i poznanice i draga mi familija me kritikovali, a ja se smijala :fdlan:

Da zlo bude vece znala sam se drugima i narugati kad pretjeruju sa brigom oko izgleda, znam da je to vrlo lose od mene, al sta cu kad mi uvjek bilo smijesno, recimo kad je neka svadba sve zene nagrnu zakazivati se kod sminkera i kozmeticara a ja samo zaplim cigar i nasmijem ispod oka, ono kao vid budala od tolikih problema u zivotu i svijetu oko cega se kao one cimaju, a one koje su izuzetne ljepotice sam cak znala i zajebavati, nek se jos vise sekiraju, ili recimo imam prijateljicu koja je prirodna ljepottica oduvjek bila a vazda joj nesto falilo, nedaj boze da joj praska na lice padne to je onda prirodna katastrofa...bas je prije mjesec dana sretnem, ispravlja zena zube, bas dodjem kuci kazem muzu eno one moje lude metnula protezu a ima 42 god a mogla je za to para otici na Oktoberfest i provesti se ko zena :lol: ...pa ja sam takva, ja bi tako i sta cu:lol:

Medjutim od prije par dana ko da mi se mozak okrenuo, sebe ne mogu da prepoznam, pocelo mi nekoliko bora na licu smetati, samo nosam ogledalo za sobom, nerviram se, a da zlo bude vece ja te bore imam godinama vec, muz mi se upisa od smijanja, sta ti je kaze zeno imala si ih i do sada, i prije godinu i deset, tacno imala sam ih, cak sam uvjek govorila da mi bore dobro stoje, jednostavno tako pricam, siljim usta i ti nabori se prave iznad usana, i tako mi bilo i kod oca i tetke i meni se to uvjek svidjalo, i bilo slatko kad pricamo al mi sad najednom smeta, smeta bre da ne mogu da spavam zbog njih :sad2:

Sta mi bi najednom?

Jesam li poludila?

Nekada sam bila protivnik kozmetike, botoksa i ostalih gluposti, protiv plasticne hirurgije, za mene to bilo bacanje para na tako nevaznu stvar u zivotu a sad evo vec dva dana kopam po netu sta bi ja mogla da uradim od toga na sebi!

Da li je to depresija neka, pa da idem psihijatru, ako treba, mislim, na sve sam spremna?
Mislim da si promašila mesto, ovde nema žena s takvim iskustvom, pa bi odgovori više bili sbbkbb imaginacija.

pa ne, istina je da ujutru ustanes,imas 45 godina ,pogledas u ogledalo i vidis babu.i padnes na dupe:eek:
legla devojka,ustala baba
sutra ,ko dve babe...ne mozes da verujes sta te je snaslo,presravljen si ,oces sad umreti?
posle se naviknes,pa to ni ne primecujes
inace sam kao moje starije dete koje stalno prica da ce se istetovirati,a pada u nesvest kad vidi iglu na televiziji
i ja bih hijaluron,ali ako moze da se popije i da je za DZ:mrgreen:

Poslednja izmena:
sto, pa mozda joj je dupe vanserijsko, realno
pa tu ima manje ulaganja...lice kasnije
kad se nashika filerima ko covjek <3

ne znam brate, dupe ko dupe, svako ga ima,
a kad se naguzis, da prostis, skoro je svako dupe lepo na oko..ja bih ga ostavila za kasnije ili za pp, da ih dotuce.

e, kad smo kod filera, moja drugarica je uradila gornju usnu i ubrizgala malo hijalurona izmedju obrva. ne izgleda lose. mada zvocam svaki put kada je vidim, cini mi se da joj je skroz ok.
e sad,sto je to put bez povratka, tj kad jednom krenes, neces stati, to je druga prica.

Poslednja izmena:

Sta mi bi najednom?

Jesam li poludila?

nebi se ja sikiro, nije to ništa :cmok:

videćeš za par godina kad borice postanu brazde :hahaha:

iako sam ja ubedjen da ti samo nas zahebavaš :whistling:

Poslednja izmena:

Back