Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.455
Карлеуша ће певати богомољачке песме
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo. To je baš malo za takvu zvezdu.Opština Raška plaća 2,4 miliona dinara za koncert Jelene Karleu
Pogledajte prilog 1763853
Opština Raška objavila je danas pregovarački postupak za organizovanje nastupa Jelene Karleuše na Kopaoniku, na šta će iz budžeta biti utrošeno 2,4 miliona dinara bez uračunatog poreza, odnosno, više od 20.000 evra, objavio je portal „Razglas“.
U obrazloženju se navodi da je planiran nastup Jelene Karleuše sa plesnom grupom, u trajanju od 95 minuta, „uz kompletnu koreografiju i visoku produkciju“.
„Koncert je osmišljen kao scenski spektakl na otvorenom, koji okuplja više hiljada posetilaca. Opština Raška je obezbedila neophodna finansijska sredstva za realizaciju koncerta u iznosu od oko 2,9 miliona dinara“, piše u odluci o sprovođenju pregovaračkog postupka.
Nastup Karleuše održaće se 3. avgusta, zbog „unapređenja turističke ponude u okviru letnje turističke sezone“.
Na pitanja „Razglasa“ da li će sav novac biti utrošen na honorar Jelene Karleuše ili je to ukupan iznos za organizaciju nastupa, kao i na osnovu čega je ona izabrana za nastup, iz Opštinske uprave nisu odgovorili.
Koje je vaše mišljenje, da li će ovaj potez vratiti kulturu u Rašku, staru srpsku prestonicu?
Mora da je @Тихи radostan, kraljica muzike dolazi u njegov kraj, da napada mrske studente sa bine i to za minimalnu nadoknadu.
Meni se u snu ukazala Jelena Karleuša, obasjana neonskom svetlošću, na obroncima Kopaonika. Nije bila sama. Sa njom je bio Ilon M., u opancima od prošlog veka, koje je sam ispleo dok je ona igrala oko vatre uz pesmu “Slatka mala”. Rekla mi je: „Prozor, vreme je. Raška mora da prođe kroz katarzu. Kultura se ne vraća, ona se reprogramira.“Opština Raška plaća 2,4 miliona dinara za koncert Jelene Karleu
Opština Raška objavila je danas pregovarački postupak za organizovanje nastupa Jelene Karleuše na Kopaoniku, na šta će iz budžeta biti utrošeno 2,4 miliona dinara bez uračunatog poreza, odnosno, više od 20.000 evra, objavio je portal „Razglas“.
U obrazloženju se navodi da je planiran nastup Jelene Karleuše sa plesnom grupom, u trajanju od 95 minuta, „uz kompletnu koreografiju i visoku produkciju“.
„Koncert je osmišljen kao scenski spektakl na otvorenom, koji okuplja više hiljada posetilaca. Opština Raška je obezbedila neophodna finansijska sredstva za realizaciju koncerta u iznosu od oko 2,9 miliona dinara“, piše u odluci o sprovođenju pregovaračkog postupka.
Nastup Karleuše održaće se 3. avgusta, zbog „unapređenja turističke ponude u okviru letnje turističke sezone“.
Na pitanja „Razglasa“ da li će sav novac biti utrošen na honorar Jelene Karleuše ili je to ukupan iznos za organizaciju nastupa, kao i na osnovu čega je ona izabrana za nastup, iz Opštinske uprave nisu odgovorili.
Koje je vaše mišljenje, da li će ovaj potez vratiti kulturu u Rašku, staru srpsku prestonicu?
Mora da je @Тихи radostan, kraljica muzike dolazi u njegov kraj, da napada mrske studente sa bine i to za minimalnu nadoknadu.
Prestani da pušiš one čudne cigarete.Meni se u snu ukazala Jelena Karleuša, obasjana neonskom svetlošću, na obroncima Kopaonika. Nije bila sama. Sa njom je bio Ilon M., u opancima od prošlog veka, koje je sam ispleo dok je ona igrala oko vatre uz pesmu “Slatka mala”. Rekla mi je: „Prozor, vreme je. Raška mora da prođe kroz katarzu. Kultura se ne vraća, ona se reprogramira.“
Shvatila sam, možda smo mi svi ovde u iluziji. Možda je Jelena ta koja nas može probuditi. Ili bar šokirati dovoljno da se zapitamo ko bira kulturne proroke. Ne znam da li sam spavala ili bila budna. Znam samo da ujutru više ništa nije bilo isto. Ni opanci. Ni budžet.
prolazila je često pored doma kulture u svom rodnom selu....Vratiti kulturu? Kakve ona ima veze sa kulturom?
čekamo da stave njenu sliku na pakete kokaina...ima odgovarajući profil usanaизгледа ко колумбијски нарко - дилер
Ja samo pijem biljne uvarkePrestani da pušiš one čudne cigarete.![]()
Naravno, naređenje da siromašna opština izdvoji veliki novac za jednu spodobu kakva je Karleuša, moglo je da dođe samo od Vučića.
Ali ne mogu da skapiram kakva je njegova računica u celoj priči!?
- Misli da narod voli Karelušu, pa i to da se na nju troše pare, pa će mu biti zahvalan i glasaće za njega zbog finasiranja koncerta.
- Karleuša mu je potrebna jer nema mnogo vojske uz sebe. Situacija, daj šta daš.
a tihi će da pokloni livadu za parkiranje mnoštva automobila, i ovako mu aronija nije uspelaКарлеуша ће певати богомољачке песме
beda do bede, veruj mi...kopaonik je za njih zabranjena zona osim ako ne treba da se otpuši kanalizacija ili očisti sneg na zavejanim putevimaOpština Raška uopšte nije siromašna pošto njoj pripada i Kopaonik.
SNS kultura mora da stigne u svaki ćošak Srbije.I za Vrsac ima angazman u septembru
https://www.vrsaconline.com/jelena-karleusa-nastupice-u-vrscu-za-grozdjebal/
Izvizdace je kao i gradonacelnicu pa je pobegla sa trgaSNS kultura mora da stigne u svaki ćošak Srbije.
Otkad ti ne podržavaš Jelenu kad imate sve stavove iste, bukvalno preslikane. Možda ti se ne sviđa što je malo botoksirana i što nema neki glas, ali politički gledano ste kao nokat i meso.ne podrzavam nikako
da su doveli Yu Grupu ko onomad podrzao bih
Ajd svrati i kod nas kad završite sa opelomMalo. To je baš malo za takvu zvezdu.
SNS kultura mora da stigne u svaki ćošak Srbije.
Now the guy's got Paulie as a partner. Any problems, he goes to Paulie. Trouble with the bill? He can go to Paulie. Trouble with the cops, deliveries, Tommy, he can call Paulie. But now the guy's gotta come up with Paulie's money every week no matter what. Business bad? Fu*k you, pay me. Oh, you had a fire? Fu*k you, pay me. Place got hit by lightning huh? Fu*k you, pay me.
Otkad ti ne podržavaš Jelenu kad imate sve stavove iste, bukvalno preslikane. Možda ti se ne sviđa što je malo botoksirana i što nema neki glas, ali politički gledano ste kao nokat i meso.
Opština Raška plaća 2,4 miliona dinara za koncert Jelene Karleu