Opstina Kursumlija

Poruka
6.359
Opstina Kursumlija je od izuzetnog strateskog znacaja za Srbiju,kao i vecina opstina na jugu Centralne Srbije.Jug se moze spasiti samo ako Srbija primeni kineski recept iz mojih knjiga Civilizacija treceg milenijuma i Srbija i globalni svet.Knjige prodaje knjizara^Logo^ u Kragujevcu,Pesacka zona ispred hotela^Kragujevac^,a mogu se naruciti i telefonom o34 373 470 i o65 564 6541.
Svi koji su poreklom sa Juga,pa i Kursumljani treba nesto da urade za svoje zavicaje!
Primena mog recepta o razvoju nerazvijenih nebi kostala nista a donela bi previse Srbiji!Kina je njime privukla preko 500 milijardi dolara stranog kapitala.
Podnaslovi napred navedenih knjiga dati su na sajtu www. novacivilizacija. com !

Ljudi iz Kursumlije i drugih nerazvijenih opstina ne nalaze za shodno da na internetu komentarisu stanje u svojim sredinama i kako da najlakse izadju iz kruga nerazvijenih?
Drzava otvara slobodne carinske zone u velikim gradovima,tamo gde zivot buja.Ne brine o opstinama na jugu i istoku Srbije gde je Bog rekao ^Laku noc^ i gde se broj stanovnika sve vise smanjuje!
Napred navedena podrucja treba proglasiti za posebne ekonomske zone u kojima privreda nebi placala dazbine ili bi iste bile mnogo nize u odnosu na ostale delove drzave!

Poslednja izmena:
Pozdrav svim vernim ljubiteljima fudbala iz Kursumlije!!!
Bavim se skupljanjem starih fudbalskih ulaznica. Na prvom mestu mi je bitna C.ZVezda i od nje skupljam ulaznice iz svih mogucih takmicenja - prvenstvo,domaci kup, medjunarodna takmicenja, prijateljske utakmice. Pored C.zvezde, zanimljiva mi je reprezetnacija Srbije (tj. Jugoslavije) kao i utakmice ostalih srpskih klubova (Partizan,Vojvodina,OFK Beograd,Sevojno,Napredak,RAdnicki Nis,Obilic,Zeleznik) koji su igrali u evropskim takmicenjima.
Da li neko moze da mi pomogne u pronalazenju tih starih ulaznica koje ljudi cesto bacaju.
Ukoliko bilo ko ima nesto slicno ili neku zanimljivu informaciju neka me pozove na 063/68 39 39 ili mi se obrati putem mejla markovaleron@yahoo.com
Pozdrav za sve ljubitelje fudbala

Strajkovima i zaprecavanjem saobracajnica Kursumlija nece trajno resiti pitanje svog razvoja!
Kada od strane Republike bude proglasena za posebnu ekonomsku zonu(Kineski model)u kojoj ulagaci kapitala prakticno nebi placali dazbine krenuce putem razvoja i opsteg napretka.Srbiju ovo nebi nista kostalo a previse bi dobila!

Izvoli i predlozi svoj model razvoja Juzne Srbije koja naglo propada!

Ti sigurno nisi taj koji će mi držati predavanje zašto i kako je Kuršumlija propala i šta je potencijal i budućnost ovog mesta i njegove okoline...Ako si poreklom iz ovog mesta i ako si tu odrastao onda možemo da pričamo,a ovako je razgovor suvišan...Ne treba nam još potencijalnih političara,pogotovu ne na Jugu Srbije !!!

Gradjanima Srbije nudim,pored ostalog,Kinesko i Japansko iskustvo u svojim radovima.Nikada nisam bio poloticar niti me to zanima,ali sam pored njih proveo mnoge godine.
Do pre 20,30 godina Kina je bila jad i beda a sada je tehnoloska,ekonomska i finansijska sila prvog reda u svetu.
Od 1985. g. zalagao sam se za privatizaciju i radnicko akcionarstvo preko odgovarajucih novina,ali divljaci u Jugoslaviji su izabrali rat!Sada kukaju i svi su nezadovoljni.Mi na Balkanu licimo na primitivna plemena Afrike koje svaki idiot moze zavaditi.
Posebno smo talentovani da za vodje uglavnom biramo kojekakve ...

Back