- Poruka
- 95.555
Ako ti kažem, moraću da te ubijem.koji nik si imala ranije?poznata si mi,ali ne znam tacno koja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti kažem, moraću da te ubijem.koji nik si imala ranije?poznata si mi,ali ne znam tacno koja
PA PO POGLEDU REKAO BIH DA SI BILA U L.L.Ako ti kažem, moraću da te ubijem.
L.L. je u Bg...Daleko mi je...Bila sam bliže.....PA PO POGLEDU REKAO BIH DA SI BILA U L.L.
Yap...Pogodak...Neka magija jeste u pitanju....MOZDA SE BAVIS CRNOM MAGIJOM![]()
Vi i vaš Laza...
ahhahahahaVi i vaš Laza...
Kao da samo u Bg postoji ludara.
(Delfinu opsedut patikama)
Kovin,Topolnica...Vi i vaš Laza...
Kao da samo u Bg postoji ludara.
(Delfinu opsedut patikama)
A behavioral perspective asserts that ERP works by breaking the conditioned response between obsessions and compulsions. According to this model, compulsions temporarily alleviate people's anxiety that obsessive thoughts trigger. The decrease in distress strengthens the rituals and conditions people to continue using them when confronted with subsequent intrusive thoughts. On the other hand, when individuals confront triggering situations while simultaneously refraining from engaging in rituals, their distress decreases naturally in the absence of their feared outcome. With repeated exposure, the fear response is eventually extinguished and OCD symptoms subside.
Jedna forumašica je pisala da ima istu dijagnozu. Nema je duže na forumu, nadam se da će ti već nešto odgovoriti, kad bude na temi. Jako fina i pristojna devojka!Pogledajte prilog 926090
је ли имао неко искуства с овим срањем? мени баш **** кеву.. у глави се рвем жђаволом сваки дан. уплетем се у клупко неких крајње беспотребних, благо ретардираних мисли и добар део дана ми је већ у старту сјебан. идем и код психијатра али ништа не помаже брт. углавном зато што сам страшно несигуран па ни не причам о окп-у већ о нечем десетом.
да ли постоји уопште решење за овај проблем? разуме се, осим оног трајног решења за све привремене проблеме.
neprilagodjena?Jedna forumašica je pisala da ima istu dijagnozu. Nema je duže na forumu, nadam se da će ti već nešto odgovoriti, kad bude na temi. Jako fina i pristojna devojka!
Ne. Neću napisati koja je... javiće se sama ukoiko želi.neprilagodjena?
aaaaaa znam sadNe. Neću napisati koja je... javiće se sama ukoiko želi.
Nisi nam rekao kako ti se ispoljava taj problem, na koji način te to onemogućava u zivotu,.....i šta ti je savetovao psihijatar?Pogledajte prilog 926090
је ли имао неко искуства с овим срањем? мени баш **** кеву.. у глави се рвем жђаволом сваки дан. уплетем се у клупко неких крајње беспотребних, благо ретардираних мисли и добар део дана ми је већ у старту сјебан. идем и код психијатра али ништа не помаже брт. углавном зато што сам страшно несигуран па ни не причам о окп-у већ о нечем десетом.
да ли постоји уопште решење за овај проблем? разуме се, осим оног трајног решења за све привремене проблеме.
Misliš da sam fina i pristojna?neprilagodjena?
mislim da jesiMisliš da sam fina i pristojna?
Ostala sam bez reči..mislim da jesi
i jaOstala sam bez reči..
Pa...da ćutimo onda zajedno...
hocemo kissPa...da ćutimo onda zajedno...