Opsada Sarajeva: Život pod granatama 1423 dana

OPSADA SARAJEVA BILA JE:

• GENOCID NIŠTA MANJI OD SREBRENICE

glasova: 2 28,6%
  • ZLOČIN NAD GRADOM KOJI JE PO DUHU U JUGOSLAVIJI BIO NAJBLIŽI BEOGRADU

glasova: 0 0,0%
  • NAJVEĆA SRAMOTA U ISTORIJI BOSANSKIH PRAVOSLAVACA

glasova: 0 0,0%
  • ISPRAVAN I SVETI RAT PRAVOSLAVNIH BOSANACA PROTIV BOSANACA MUSLIMANA

glasova: 5 71,4%

• Ukupno glasova
    7
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да поновим Бошњаци су одбацили Лисабонски споразум и ушли су сукоб током које су прошли кроз 1423 дана бомбардовања. Њихов ратни циљ да од три Лисабонска ентитета униште два и да буде само један. Уништили су Хрватски али Српски нису и сада се због тога жале на Србе?

Иначе, "браниоци" Сарајева, припадници тзв АБиХ су тих година показали храброст. Додуше не у окршајима са борцима ВРС, али су били супериорни када је ваљало чинити злодјела над српским цивилима, ту би се "доказали" силовањем које би касније "овјерили" метком деветогодишње дјевојчице попут малене Мирјане Драгичевић о чему говори овај потресан прилог

Моја маленкост је тада од палате Албанија до Славије носила ЦРНИ ФЛОР за Сарајево:

Crni-flor-protiv-rata-u-Bosni-1992-foto-Goranka-Matic_thumb.jpg

У Сарајеву од снајперске ватре и граната са "српских" положаја - оних наоружаних тзв. "Срба" који су напустили Сарајево да би га мрцварили са околних брда - нису страдали само грађани муслиманске вероисповести већ сви подједнако.

komso zasto uvek upotrebljavas te verske izraze PRAVOSLAVNI BOSANAC, MUSLIMANSKI BOSANAC, KATOLICKI BOSANAC? zasto jednom ne napisete ti i citadela SRBIN, RVAT(oni znaju sta su) i ostala bezimena bezlicna masa ? komso dok si ti nosao crni flor po beogradu, ja sam bio u blizini blaca, izvodio mog dobrog druga iz sarajeva.USPEO SAM, evo ga sada u roterdamu sa familijom

Иначе, "браниоци" Сарајева, припадници тзв АБиХ су тих година показали храброст. Додуше не у окршајима са борцима ВРС, али су били супериорни када је ваљало чинити злодјела над српским цивилима, ту би се "доказали" силовањем које би касније "овјерили" метком деветогодишње дјевојчице попут малене Мирјане Драгичевић о чему говори овај потресан прилог

Obicni olos bili i ostali, sposobni samo da maltretiraju i ubijaju nejac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back