"Opsada Pariza": Poljoprivrednici na traktorima pokušavaju da uđu u veće gradove Francuske

🇳🇱 ХОЛАНДИЈА

Нова тактика за нове изазове

Холандска полиција демонстрира нову тактику, против демонстраната, који демонстрирају, нов и све прихваћенији начин комуникације са полицијом током демонстрација.

 
🇭🇺🇺🇦 Мађарски фармери почеће протесте следећег петка на мађарско-украјинској граници на контролном пункту "Захоњи-Чоп".

Ово је изјавио председник Удружења мађарских пољопривредних група и организација Иштван Јакаб, саопштава Telex.

Према Јакабовим речима, пољопривредници ће тако одговорити на предлог да се бесцарински увоз украјинске робе прошири у земље ЕУ.

Представник фармера је напоменуо да ће мађарски фармери морати да се такмиче са производима „чија производња не мора да испуњава никакве захтеве ЕУ“ ако Европска комисија одлучи да прошири бесцарински увоз из Украјине.

 
:klap:
Мађарски премијер Виктор Орбан позива на промену руководства ЕУ.
Према Виктору Орбану, организација треба да отпусти садашње руководство јер штити интересе Украјине, а не интересе европских фармера који трпе губитке због „украјинског дампинга“.
/ ФРВЛ репортс


 
Француска је предложила напуштање НАТО-а зарад сопствене независности
Када Француска напусти НАТО и Европску унију, „стећи ће независност и моћи ће боље да брани своје националне интересе“, каже Флоријан Филипот, лидер локалне партије Патриоти.
„Моћне елите у Сједињеним Државама настоје да подстакну сукобе широм света.
Француска не би требало да има апсолутно никакве везе са овим; хитно морамо да напустимо НАТО“, позвао је политичар.
 
:namcor:
GFf7cdzXUAEnd2L
 
Светски фармери служе на првим линијама борбе за слободу против неизабраних глобалистичких тоталитариста, који – под заставом Нет Зеро/Агенде 2030 – покушавају да стекну потпуну контролу путем контроле глобалног снабдевања храном.
 
ФАРМЕРИ ЉУТИ И У ШПАНИЈИ
Шпански аутопутеви закрчени, прилази градовима заузети;десетине хиљада трактора блокирају целу Шпанију;циљ је увек исти:
нацистичка Европска унија и њена политика саботирања пољопривреде смањењем средстава за Украјину
 
GHHJXUQWIAAkrBQ

Макрон побегао од фармера!
Француски председник се плашио бесних фармера.
Пољопривредна изложба се претворила у бојно поље.
Главни гост је Емануел Макрон и стотине љутих фармера покушавају да дођу до свог председника.Стражари стоје на путу, али снаге нису једнаке. Притисак гомиле, вришти, звиждуци.
Хитно зову полицију, иако их је већ било доста на изложби, јер су се очекивали протести. Пољопривредници гађају јајима и жандарме и чиновнике. У овом тренутку забринути грађани покушавају да са изложбе уклоне уплашене животиње које су донете као понос француске пољопривреде.
Страсти су на врхунцу. Људи захтевају, између осталог, да врате царине на производе из Украјине и спасу своје произвођаче од пропасти.
 

Back
Top