Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
ALI SVE IMA SVOJE JASNE GRANICE
То о чему причаш, то су ТВОЈЕ границе....а сви имамо другачије границе...значи, ЈАСНЕ ГРАНИЦЕ не постоје...јер нису свима исте.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ALI SVE IMA SVOJE JASNE GRANICE
Hellen:То о чему причаш, то су ТВОЈЕ границе....а сви имамо другачије границе...значи, ЈАСНЕ ГРАНИЦЕ не постоје...јер нису свима исте.....
Hellen:Поновићу: то су ТВОЈЕ границе, уске и ригидне...нису свачије...понекад постоји и нешто вредније од повређене сујете и неки људи су спремни да се боре за то ....
А кад већ цитираш: ''И опрости нам дугове наше, као што и ми опраштамо дужницима својим...''
Hellen:Хришћанине, знаш ли шта значи реч праштање?
Ти си безгрешан?
Hellen:Бојим се да би само напад могао да буде контапродуктиван....она би онда њему сасула све оно што јој је сметало код њега....и закопали би се у пребацивање и међусобне оптужбе.Можда је боље да он сам то каже и да покаже да је свестан својих пропуста, па да обоје седну и заједно одлуче могу ли променити свооје понашање, и шта је то што он треба да мења, а шта она.
LEMMY:TAKAV ,NE POSTOJI....PRASTAM.....ALI KAO GRESNIK, KO SAM JA DA DAJEM OPROST?.