Oprostiti ili ne?

sokvisnja

Iskusan
Poruka
5.908
Zene, evo jedne teme za razmisljanje.

Oni su naizgled savrsen par, ona je prelepa, dobra majka, dobra zena, ima svoj posao. On je pametan, zabavan, interesantan, dobra osoba, dobar otac. Imaju dvoje dece. U braku su desetak godina i imaju oko 40.

Seks im je uvek bio dobar, on je podrzavao da zapocne svoj posao, lepo su funkcionisali. Ona nikada nije osetila da je on ne voli ili da zanemaruje nju i decu.

Medjutim, jednog dana on dolazi i priznaje da je imao ljubavnicu godinu dana. Ali da voli svoju zenu i svoju porodicu i da ne zeli da ih izgubi. Da je napravio ogromnu gresku.

Ona ga voli a oseca da i on voli nju. Da li treba oprostiti? Da li je greska nesto sto traje godinu dana? Da li je moguce da on voli svoju zenu iako je imao aferu koja je trajala godinu dana? Sta mislite? Ako ne bi oprostile, zasto ne bi, ako bi, zasto bi?

Dobrodosli su i muskarci :) Muskarci kako vi objasnjavate ljubav i prisustvo ljubavnice? Da li jedno iskljucuje drugo ili je moguce i voleti zenu i imati sa strane nekoga?

Годину дана је испитивао терен, и утврдио да је домаћи терен ипак бољи и сигурнији, није тако клизав као у гостима.

Ипак, добио би црвени картон и доживотну забрану играња на домаћем терену.

Једном можеш да се захеб..., али годину дана, сине, мало је много, а?

Godinu dana je mnogo.Nema seksa,nema braka.Ostale vrste trgovine nisu brak.Što se ljubavnice tiče,priča je ista,razlaz je jedina opcija.Mene samo zanima s kim muškarci varaju žene ako jadne žene ne ćute,ne muvaju i ne lažu?

Zene, evo jedne teme za razmisljanje.

Oni su naizgled savrsen par, ona je prelepa, dobra majka, dobra zena, ima svoj posao. On je pametan, zabavan, interesantan, dobra osoba, dobar otac. Imaju dvoje dece. U braku su desetak godina i imaju oko 40.

Seks im je uvek bio dobar, on je podrzavao da zapocne svoj posao, lepo su funkcionisali. Ona nikada nije osetila da je on ne voli ili da zanemaruje nju i decu.

Medjutim, jednog dana on dolazi i priznaje da je imao ljubavnicu godinu dana. Ali da voli svoju zenu i svoju porodicu i da ne zeli da ih izgubi. Da je napravio ogromnu gresku.

Ona ga voli a oseca da i on voli nju. Da li treba oprostiti? Da li je greska nesto sto traje godinu dana? Da li je moguce da on voli svoju zenu iako je imao aferu koja je trajala godinu dana? Sta mislite? Ako ne bi oprostile, zasto ne bi, ako bi, zasto bi?

Dobrodosli su i muskarci :) Muskarci kako vi objasnjavate ljubav i prisustvo ljubavnice? Da li jedno iskljucuje drugo ili je moguce i voleti zenu i imati sa strane nekoga?

Mi smo tu oko desete godine, ali smo mnoooooogo mlađi od četrdesetih godina...

Ne znam, nekako sam se nadao još kojem detetu, kao članu porodice, a ne još kojoj ženskoj, koja je isto jedan član više.

Iz ovakvog opisa mi izgleda da on zeli da okonca brak a nema snage da sam pokrene operaciju vec prebacuje na nju inicijativu., ko bi normalan inace priznao aferu.
sto si ti opametnio, ja tacno ne verujem koliko se cesto slazem sa necim sto napises..:think:

- - - - - - - - - -

Не, људски је грешити.

Божански је опраштати.

Ми смо ипак само смртници, што мање грешака, мање ћемо тражити опрост.
sto ce reci, iz ovog, da sad ona treba godinu dana da ima svalera, pa posle da vide sta ce..:mrgreen:

sto ce reci, iz ovog, da sad ona treba godinu dana da ima svalera, pa posle da vide sta ce..:mrgreen:
Švalerku.To je pitanje za žene u ovakvim situacijama.Da li je bila bolesna ili joj seks nije trebao za godinu dana.Žene su takvi špijuni i nabeđeni detektivi,da često nije moguće u korpu ubaciti prljave gaće a da nešto ne sumnjaju.

Poslednja izmena:
Iz ovakvog opisa mi izgleda da on zeli da okonca brak a nema snage da sam pokrene operaciju vec prebacuje na nju inicijativu., ko bi normalan inace priznao aferu.

I ja bih rekla.
da je pogresio jednom, pa i da prizna, iako i tu bi bio blesav.
Ali godinu dana?
Ili je lud ili hoce da se razvede, ali da ona pokrene to pitanje.
Em ispada pokajnik/zrtva, em nije on rasturio porodicu :roll:, em onaj ko podnese zahtev, taj placa taksu na razvod.

Годину дана је испитивао терен, и утврдио да је домаћи терен ипак бољи и сигурнији, није тако клизав као у гостима.

Ипак, добио би црвени картон и доживотну забрану играња на домаћем терену.

Једном можеш да се захеб..., али годину дана, сине, мало је много, а?

Da...toje godinu dana dvostrukog života.

Ako ona nikada nije osetila da je varana, nije posumnjala... onda je on zasluzuje i dalje. Retke su osobe koje mogu to tako da zataskaju, da se ne nasluti.
Pitanje je zasto joj je priznao? Praksa je pokazala da muskarci teze pokrecu razvod i nekada rade sve da zena napravi prvi korak u tom smeru. A i lakse im je da balansiraju na dve strane, kod kuce ususkanost, sa strane strast.
Nisam nikada osetila da sam prevarena sto ne znaci da i stvarno nisam. Ali mislim da bih to lakse podnela od nekih drugih stvari koje su me povredile. Prevara bi me vise uvredila i nije najgore sto partner moze da ti priusti.
A sta da uradi zavisi od njene licnosti. Ako predje preko toga treba i da zaboravi da se ikada desilo. Ako zna da ce se duhovi proslosti vracati, muciti sebe i njemu trljati na nos onda neka stavi tacku sto pre.

Back