milanmilanns
Zainteresovan član
- Poruka
- 146
Sto buraz pricas gluposti i neistine kad imamo naseg najpametnijeg i nikad ne prezaljenog gospodina Blajbingera koji ce da pocne sad da se sprda i gadja cinjenicama kako je besnilo obicna kijavica i kako nije zabelezen slucaj vec 1496 godina, iako nije video P od prirode od kad se izgubio poslednji put kad je bio poletarac na Prvomajskom Uranku.. Realno, jako je zaje.bana situacija sa tim virusom i ne treba je nikako olako shvatiti. Svakim danom se pojavi neka nova drama, a sad sto su ljudi, seljaci-"obicni smrtnici" izgubili nadu da ce gospoda koja se predstavlja kao "zastitnici zivotne sredine,sveta i okolnih planeta", nesto preduzeti po tom pitanju, vise i ne prijavljuju slucajeve vec muku muce sami i gledaju kako da sacuvaju to malo kapitala sto im je preostalo.. Ali ne lezi vraze, sad ce da se opet pojavi neki talentovani dokon zelenas da mi kaze kako ni ta bolesna zivotinja nije kriva sto je bolesna i kako je trebalo nesto preduzeti povodom toga. E pa gospodo, ajde, posto mi samo ubijamo, a vi ste tu da razmisljate i pravite logistiku, smislite kako da najlakse dostavimo serume do divljaci u nasim lovistima i ja vam odgovorno tvrdim da ce se 99% lovaca, pripravnika i lovaca u mirovini odazvati na vas poziv da se to uradi na najbolji moguci nacin, Ja mislim da je bas ovo situacija kad cete moci da se dokazete u onome za sta se namenjeni-da spasete zivotinje od neke "vise sile".. Dobar pogled gospodo lovci i mirna ruka, a vama dragi zeleni prijatelji udobna stolica i ostra olovka, do skorijeg vidjenja i cujenja.. Milan iz bliskog nam Veternika.

Poslednja izmena od moderatora: