OPRAH

I looooooooooooove Oprah!!!

Jedino me smaraju emisije sa glumcima/isl, ali inace je fenomenalna!

Narocito mi se svidja sto istice znacaj obrazovanja, da je ulaganje u sebe nesto sto se uvek isplati, podelila je brdo stipendija.

Kad sam gledala onu Season premiere kad je razdelila 300 automobila samo sto nisam i sama pocela da vristim!

Vidim da neki svasta pricaju a da nisu ni jednu epizodu odgledali, ali ona je u Americi pokrenula mnoga vazna pitanja i akcije. Tipa zlostavljanja dece (jer je i sama zrtva), nedavno je njena emisija doprinela hapsenju dvojice odbeglih pedofila.

Oprah je stvarno jedinstvena!

Kad god pomislim na Opru, uvek se setim kada je Tom Cruise napao. Onda je taj isečak namontiran da izgleda kao da je Tom Cruise mračni Jedi koji koristi silu da je sprži do smrti. Kada god pomsilim na to, skoro svaki put se osmehnem iz zadovoljstva.

Ma daj sta lupas kakav Tom Kruz,...jbt pratim je od 89 na sky kanalima i retko se desi da propustim neku emisiju,....Molim te ne lupetaj.
Ona je jedna vrlo Posebna osoba na ovom svetu,...ona dokazuje onu teoriju :"Koliko dajes toliko ces dobiti". Treba zeni skinuti kapu jer je toliko napredovala u svojoj karijeri,..otvorila oci mnogima sirom sveta, bavi se humanitarnim radom,...Jedna jedina OPRAH,..Nadahnuce mnogim zenama u resavanju svojih problema....ZIVELA OPRAH!!!
Sad ide petkom od 13:20 i subotom od 15:55h Na HTV1

bavi se humanitarnim radom pred kamerama...pitam,se pitam da l' se bavi humanitarnim radom kada se kamere ugase?
inače epizoda south park-a u kojoj kače opru je jedna od jačih...

Back