Opozicioni juriš na Dodika

"Додо" је смешан лик у односу на оно шта је представљао Милошевић, а који је пао ко` крушка кад се дигао народ и када су српски тајкуни - које је управо Милошевић произвео као своје односно државне "поверенике" - дали паре за "Отпор", ДОС и остале хероје Петог октобра.

Zapad i CIA su srusili Milosevica preko svojih marioneta u srbiji koje su finansirali i obucavali

"Додо" је смешан лик у односу на оно шта је представљао Милошевић, а који је пао ко` крушка кад се дигао народ и када су српски тајкуни - које је управо Милошевић произвео као своје односно државне "поверенике" - дали паре за "Отпор", ДОС и остале хероје Петог октобра.

Lagoje!

Kolika je tvoja uloga u tome i Perisiceva?

I ti i Perisic potvrdjujete onu staru da ce Srbin za pare i vlast i oca ubiti!

Lagoje!

Kolika je tvoja uloga u tome i Perisiceva?

I ti i Perisic potvrdjujete onu staru da ce Srbin za pare i vlast i oca ubiti!
Твој Смрдљошевић више није ни могао да влада јер је био оптужен у Хагу.
А да је 1998ме послушао свог начелника генералштаба Момчила Перишића, који се - дозволићеш - ипак мало више разумео у војна питања од једног банкара - сигурно би и данас био на власти.

Твој Смрдљошевић више није ни могао да влада јер је био оптужен у Хагу.
А да је 1998ме послушао свог начелника генералштаба Момчила Перишића, који се - дозволићеш - ипак мало више разумео у војна питања од једног банкара - сигурно би и данас био на власти.

Lagoje!

Tvoj ortak Perisic je lazov i prevarant!

Gedao sam ga na tv-u kako laze da je poslednji izasao iz Zadra!

Poslednji je izasao puk.Trpko, Makedonac!

A predposlednji..... nije ni vazno!

Back