Opozicija za koaliciju sa LDP

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=09&dd=13&nav_category=11&nav_id=753385

Eto otvara se i ta mogucnost. Pripadnici ovih partija polako gube svoje privilegije koje su sticali citavu deceniju, i sada zele da se ponovo ujedine da ubede birace da oni nisu tako lose vladali svih ovih godina.

Jadna je Srbija kojoj su ovi neka alternativa.

ONI misle da su alternativa, pokazace se da su se malo preracunali:lol:

Osim toga, te privilegije kojima su se okoristili za deceniju i kusur, mogu (nadam se i da hoce) biti predmet istrage, narocito ovaj nesrecni Ceda, taj se frlja sa eurima, hiljadama, stotinama, moguce i milionima, a poceo je kao pocepani klosar, mada ni ostali po koristi od privilegija, ne zaostaju, narocito Djido!

O Petrovicu ne bih, u nekoliko navrata sam ga sretala na ulici, ako ne uspem da predjem na drugu stranu, garant sam tog dana na djavoljem spisku, a to nije nista spram mnogih drugih koji su zbog njega u paklu ikao su jos zvii, odnosno, vode se kao zivi:evil:
:bye:

Jadna je Srbija kojoj su ovi neka alternativa.
Oni u današnjem rasporedu snaga nisu nikakva alternativa, DS i LDP zajedno mogu da ulove 15%.

- - - - - - - - - -

ZA ORIGINALAN NASLOV SAM STAVIO: POVAMPIRENJE DOS-A?

Cisto da se zna. Posto su naslovi tipa rusko-srpske imperije prolazili bez problema, ne znam u cemu je ovdi bio problem, ali ajde.

Grešiš jer povampirenja nije bilo, zombiranje je u pitanju.

Dusan Petrovic nije opozicija. Ni LDP, ni DS. To su saborci SNS-a koji se u okviru iste politike i ideologije bore za vodecu poziciju.
Opozicija danas nema pristup medijima s obzirom na diktaturu i cenzuru medija. Kao u S.Koreji.

Dusana Petrovica SNS namesta na celo odbora za poljoprivredu umesto nekog tipa. Tako da eto i tu potvrde da su jedna dusa, jedno telo.

Inace, SNS opet dize cene struje, vode i grejanja. Treci put za godinu dana.

ONI misle da su alternativa, pokazace se da su se malo preracunali:lol:

Osim toga, te privilegije kojima su se okoristili za deceniju i kusur, mogu (nadam se i da hoce) biti predmet istrage, narocito ovaj nesrecni Ceda, taj se frlja sa eurima, hiljadama, stotinama, moguce i milionima, a poceo je kao pocepani klosar, mada ni ostali po koristi od privilegija, ne zaostaju, narocito Djido!

O Petrovicu ne bih, u nekoliko navrata sam ga sretala na ulici, ako ne uspem da predjem na drugu stranu, garant sam tog dana na djavoljem spisku, a to nije nista spram mnogih drugih koji su zbog njega u paklu ikao su jos zvii, odnosno, vode se kao zivi:evil:
:bye:

Izvini koja je razlika izmedju SNSa i LDPa? Nema je. Nije mi jasno kako vas nije sramota da kritikujete druge kada ste isti?

- - - - - - - - - -

Dusan Petrovic nije opozicija. Ni LDP, ni DS. To su saborci SNS-a koji se u okviru iste politike i ideologije bore za vodecu poziciju.
Opozicija danas nema pristup medijima s obzirom na diktaturu i cenzuru medija. Kao u S.Koreji.

Dusana Petrovica SNS namesta na celo odbora za poljoprivredu umesto nekog tipa. Tako da eto i tu potvrde da su jedna dusa, jedno telo.

Inace, SNS opet dize cene struje, vode i grejanja. Treci put za godinu dana.
To Mihajlovicka ispunjava obecanje da ce sve da bude za 50%, samo skuplje.

Inace Petrovic je rezervni igrac SNSa i dobija mnogo lepe parice za to.

Sta bi sa hlebom od dva ili bese tri dinara?

Back