- Poruka
- 23.367
Firma Srdjana Šapera Two Rivers radi Expo. Ćerka najvećeg opozicionara radi kao PR. Njeno školovanje u razne edukacije bilo po Londonu od 2014. do 2023.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам тврдио одавно да Ђилас ради за Вучка, ништа чудно.
Vrlo slučajno,Firma Srdjana Šapera Two Rivers radi Expo. Ćerka najvećeg opozicionara radi kao PR. Njeno školovanje u razne edukacije bilo po Londonu od 2014. do 2023.
Pogledajte prilog 1766452Pogledajte prilog 1766453Pogledajte prilog 1766454
Voze se dzipovi, puse se tompusi..... posao je posao, nista licno....Firma Srdjana Šapera Two Rivers radi Expo. Ćerka najvećeg opozicionara radi kao PR. Njeno školovanje u razne edukacije bilo po Londonu od 2014. do 2023.
Pogledajte prilog 1766452Pogledajte prilog 1766453Pogledajte prilog 1766454
Duznost je svakog bota da pljuje po Vucicu i da nekoliko puta dnevno iznosi u javnost svoju patolosku mrznju i prema njemu i prema Srbima kada zatreba.ti ovde botovima to ne možeš objasniti ne znam da li stvarno toliko ne znaju ili se prave ludi znaju ali neće da priznaju samo da bi se njihovo važilo?
Vucicev zakon na zalost tacan je Srbi se dele na one koji su botovi i na one koji ce tek postati botovi...ti ovde botovima to ne možeš objasniti ne znam da li stvarno toliko ne znaju ili se prave ludi znaju ali neće da priznaju samo da bi se njihovo važilo?
Pa nije čudo što je Đilas hvalio prijekat. Kakav smrad od čoveka.
ti ovde botovima to ne možeš objasniti ne znam da li stvarno toliko ne znaju ili se prave ludi znaju ali neće da priznaju samo da bi se njihovo važilo?
Možda obojica rade za Srbiju, to ti nije palo na pamet ?
Људи све је то иста структура номенклатуре од 1944.
Све су то деца и унуци ЦК и ОЗНА-е, која су се разделила у партије 90-тих.
--
Нама треба промена њихове структуре по дубини.
Не вреди мењати њихове експоненте изборима, када све остаје не промењено.