*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.190
"Demokrate" opet rezonuju drugacije- ko je protiv nas-taj nije s namaDOBROSTOJECI:Omiljena komunistička : ko nije sa nama - taj je protiv nas !
Tako radikali rezonuju !![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Demokrate" opet rezonuju drugacije- ko je protiv nas-taj nije s namaDOBROSTOJECI:Omiljena komunistička : ko nije sa nama - taj je protiv nas !
Tako radikali rezonuju !![]()
a "izdajnici" opet drugacije: ko je protiv nas - taj je nash!*BILJA*:"Demokrate" opet rezonuju drugacije- ko je protiv nas-taj nije s nama![]()
Jerry Ropero:slazem se i podrzavam da se ustasko-siptarsko-sorosevska medijska ispostava u Srbiji zabrani.
Mislim da je i krajnje vreme da se obracunamo sa ovim rasadnikom antisrpske ideologije u Srbiji.
Meni licnio ne smeta ako se siptarsko-ustaske vesti emituju iz recimo Hrvatske ili Albanije ali mi smeta ako se takve stvari emituju iz glavnog grada moje zemlje - iz Beograda.
Kao sto nemate prosrpske TV kuce u Zagrebu ili Tirani tako mislim da ne bi trebalo dozvoliti ni rad prosiptarsko-ustaskim kucama u Beogradu.
Jerry Ropero:\
naravno da ih pratim. mnogo me zanima rad neprijatelja u mojoj zemlji.
ja neprijatelju nikad ne okrecem dupe, da ne bi kojim slucajem popio noz u ledja, vec se okrecem ka njemu, stajem u gard i pomno pratim sta radi.
tako pratim i rad ustasko-siptarsko-sorosevske antisrpske stanice u Srbiji zvane B-92.
Mislis motikom na istinu?eremita:@ tema
1. Или надлежна Агенција треба да предузме одговарајуће кораке које је дужна
по Закону ове земље......
2. Или ће једног дана побеснели народ да им објасни неке ствари......
eremita:@ tema
1. Или надлежна Агенција треба да предузме одговарајуће кораке које је дужна
по Закону ове земље......
2. Или ће једног дана побеснели народ да им објасни неке ствари......
Jerry Ropero:taj film neces gledati sa kostunicom i tadicem na vlasti.
ince tvoj kostunica je dao skoro besplatno onu zgradu na NBGD ovima iz B-92.
vlada63:Ha ha ha....ako okrenes dupe neprijatelju nece ti zabiti noz u ledja vec u d.....A i kakvi smo mi srbi pre ce biti da ti to uradi prijatelj![]()
popokatepetl:Да ли се ви себи насмејете када вређате радикале?
To kazi Roperu. jel vidis da on ne pokazuje grudi junacke neprijatelju vec dupeСРБ:Јел видите шта значи искуство...![]()
vlada63:To kazi Roperu. jel vidis da on ne pokazuje grudi junacke neprijatelju vec dupe![]()
Nemoj samo ti o besplatnom deljenju zgrada. Sedište vam je u otetom Magistratu, a u svim gradovima u kojim ste bili na vlasti sami sebi u stranačke svrhe ustupili zgradu. Srećom, niste na mnogo mesta vladali.Jerry Ropero:taj film neces gledati sa kostunicom i tadicem na vlasti.
ince tvoj kostunica je dao skoro besplatno onu zgradu na NBGD ovima iz B-92.
Па кад смо сто пута причали о Б92.Имаш гомилу тема о Б92,и вероватно одговор на свако твоје питање.arsicg:e da ljudi skroz ste skrenuli sa teme na ovom delu....