opomena B92

Da li ste za ukidanje B92

• da, preterali su

glasova: 37 48,7%
  • ne, rade svoj posao

glasova: 34 44,7%
  • dovoljna je opomena

glasova: 5 6,6%

• Ukupno glasova
    76
  • Anketa je zatvorena .
Jerry Ropero:
slazem se i podrzavam da se ustasko-siptarsko-sorosevska medijska ispostava u Srbiji zabrani.

Mislim da je i krajnje vreme da se obracunamo sa ovim rasadnikom antisrpske ideologije u Srbiji.

Meni licnio ne smeta ako se siptarsko-ustaske vesti emituju iz recimo Hrvatske ili Albanije ali mi smeta ako se takve stvari emituju iz glavnog grada moje zemlje - iz Beograda.

Kao sto nemate prosrpske TV kuce u Zagrebu ili Tirani tako mislim da ne bi trebalo dozvoliti ni rad prosiptarsko-ustaskim kucama u Beogradu.

:confused:
Jesi li ti ikada otisao negde van Srbije da vidis sta je civilizacija.... verujem nikada. Da, sve sto je protiv Srbije je izdajnicko. Nemoj neko slucajno da se usudi da kritikuje sveti srpski nebeski narod. Mi smo najpametniji, najcivilizovaniji, najkulturniji i uvek upravu. A ovi ostali, ma to je sve svetska zavera. Kojestarije......

Jerry Ropero:
\
naravno da ih pratim. mnogo me zanima rad neprijatelja u mojoj zemlji.

ja neprijatelju nikad ne okrecem dupe, da ne bi kojim slucajem popio noz u ledja, vec se okrecem ka njemu, stajem u gard i pomno pratim sta radi.

tako pratim i rad ustasko-siptarsko-sorosevske antisrpske stanice u Srbiji zvane B-92.

Ha ha ha....ako okrenes dupe neprijatelju nece ti zabiti noz u ledja vec u d.....A i kakvi smo mi srbi pre ce biti da ti to uradi prijatelj :roll:

@ tema

1. Или надлежна Агенција треба да предузме одговарајуће кораке које је дужна
по Закону ове земље......

2. Или ће једног дана побеснели народ да им објасни неке ствари......

eremita:
@ tema

Mislis motikom na istinu? :idea:

eremita:
@ tema

taj film neces gledati sa kostunicom i tadicem na vlasti.

ince tvoj kostunica je dao skoro besplatno onu zgradu na NBGD ovima iz B-92.

vlada63:
Ha ha ha....ako okrenes dupe neprijatelju nece ti zabiti noz u ledja vec u d.....A i kakvi smo mi srbi pre ce biti da ti to uradi prijatelj :roll:

Јел видите шта значи искуство...
duhz.gif

Jerry Ropero:
taj film neces gledati sa kostunicom i tadicem na vlasti.

ince tvoj kostunica je dao skoro besplatno onu zgradu na NBGD ovima iz B-92.
Nemoj samo ti o besplatnom deljenju zgrada. Sedište vam je u otetom Magistratu, a u svim gradovima u kojim ste bili na vlasti sami sebi u stranačke svrhe ustupili zgradu. Srećom, niste na mnogo mesta vladali.

Jel neko nekad procitao komentare na B92?
I posle se pitate zasto sam pokrenuo ovu temu.
al da ne bude kako sam "radikalno" nastrojen, poslao sam komentar koji je bio sasvim pristojan al definitivno van "programske seme" rtv B92 i naravno komentar nije objavljen... tj nije prosao cenzuru!

Back