W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
ја волим да моја драга мирише на звеж бурек (са сиром) ... ух онда би је појо живу ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uffff

......aj reci jel' ti spid mirishe na prashak za ves....chika_doktor:slabo se kontam u mirise ljudi..al zato sto drogu namirishem....![]()
LysergicAcid:......aj reci jel' ti spid mirishe na prashak za ves....
a ako nije mirise na zagoreli secerchika_doktor:ako je o.k formula onda mirishe na ciklamu...

ali ja neznam sta je ciklama meni je to jos uvek neka boja....ili cross over..chika_doktor:ako je o.k formula onda mirishe na ciklamu...
samo nemoj da kuvas...moze spid da se sabije samo na muc..Lusy Lusy:a ako nije mirise na zagoreli secer![]()
јок бре , ја сам овај испод ...ti si moj princ na belom konju
sta se odmah..pa mislim stvarno...ja ti kazem da si princ,a ti bi da budes konj...jes' ono ima i mnogo plemenitih konja,ali bolje da jases nego da te jasu!!!W.A.S.P.:јок бре , ја сам овај испод ...![]()
бар су ме до сада тако частили ... ово је ново за мене
necu... 8-)LysergicAcid:samo nemoj da kuvas...moze spid da se sabije samo na muc..
e tako je boljeW.A.S.P.:тјутим ту и пратим те ... њихихихихиихих прррррррррр .... овај пардон ... :шај:
LysergicAcid:ali ja neznam sta je ciklama meni je to jos uvek neka boja....ili cross over..

!!!HVALA U NAPRED!!! Ako iko zna mozda ili je cuo za takav miris ili osetio,PLEASE PLEASE MI RECITE NA FORUMU KOJI JE TO MIRIS ili KAKO MOGU DA DODJEM DO NJEGA!!!!PLEASESvako jutro po čašica parfema .Meni je miris....najbitniji faktor da li će dotični muškarac zanoćiti u mom krevetu ili ne.... I ne mislim na to da li se kupa ili ne...to se podrazumeva...već da li mi se dopada onaj njegov "pravi" miris.... Tu spada i miris njegovih genitalija... Ma u trenucima kada ste telo na telo.... koža na koži...sve se svodi na onaj primarni životinjski instinkt....da li ti se sviđa ono što njuškaš ili ne..... I iskreno verujem da ako te odbija miris bilo kog dela nečijeg tela.... ta osoba te sexualno ne privlači....
Ajooj zaboravila sam da odvojim upitnu reccu, odoh s foruma, zbogom.E ovako...
mislim da ovo definitivno zasluzuje svoju temu...mirisi..
kakve mirise volite dali cvetne i sladunjave ili su vam vise dragi oni jaki i ostri?
dali volite da vas partner mirise,koliko ste bili zadovoljni njegovim ili njenim izbrom parfema...
dali odredjeni miris tj parfem moze da vas u nekim trenucima i napali,tj probudi seksualnu zelju...
dali volite da primate od svojih partnera parfeme na poklon za neke odredjene prilike,i koliko ste zadovoljni izborom....dali vas partner zna da pogodi vas ukus kad su opojni mirisi u pitanju![]()
pisite sve sto vam deluje interesantno!!!!
ako se setim jos neceg dodacu,ili dodajte sami....![]()
PreziremE ovako...
mislim da ovo definitivno zasluzuje svoju temu...mirisi..
kakve mirise volite dali cvetne i sladunjave ili su vam vise dragi oni jaki i ostri?
dali volite da vas partner mirise,koliko ste bili zadovoljni njegovim ili njenim izbrom parfema...
dali odredjeni miris tj parfem moze da vas u nekim trenucima i napali,tj probudi seksualnu zelju...
dali volite da primate od svojih partnera parfeme na poklon za neke odredjene prilike,i koliko ste zadovoljni izborom....dali vas partner zna da pogodi vas ukus kad su opojni mirisi u pitanju![]()
pisite sve sto vam deluje interesantno!!!!
ako se setim jos neceg dodacu,ili dodajte sami....![]()