W.A.S.P.
Poznat
- Poruka
- 9.005
ја волим да моја драга мирише на звеж бурек (са сиром) ... ух онда би је појо живу ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......aj reci jel' ti spid mirishe na prashak za ves....chika_doktor:slabo se kontam u mirise ljudi..al zato sto drogu namirishem....![]()
LysergicAcid:......aj reci jel' ti spid mirishe na prashak za ves....
a ako nije mirise na zagoreli secerchika_doktor:ako je o.k formula onda mirishe na ciklamu...
ali ja neznam sta je ciklama meni je to jos uvek neka boja....ili cross over..chika_doktor:ako je o.k formula onda mirishe na ciklamu...
samo nemoj da kuvas...moze spid da se sabije samo na muc..Lusy Lusy:a ako nije mirise na zagoreli secer![]()
јок бре , ја сам овај испод ...ti si moj princ na belom konju
sta se odmah..pa mislim stvarno...ja ti kazem da si princ,a ti bi da budes konj...jes' ono ima i mnogo plemenitih konja,ali bolje da jases nego da te jasu!!!W.A.S.P.:јок бре , ја сам овај испод ...![]()
бар су ме до сада тако частили ... ово је ново за мене
necu... 8-)LysergicAcid:samo nemoj da kuvas...moze spid da se sabije samo na muc..
e tako je boljeW.A.S.P.:тјутим ту и пратим те ... њихихихихиихих прррррррррр .... овај пардон ... :шај:
LysergicAcid:ali ja neznam sta je ciklama meni je to jos uvek neka boja....ili cross over..