Opojni Mirisi

Ja volim kad NE znam na šta on miriše. I kad se taj parfem pomeša sa njegovim mirisom stvori se kombinacija koja je za svakog muškarca različita.. i privlačna ili ne, sad već zavisi.. ali to opet podrazumeva da se on ne okupa u parfemu nego da buge 'nako diskretan.

Miris je za mene vrlo vazan faktor kod upoznavanja, ali i kod svakodnevnog kontakta sa partnerom. Meni miris puno govori o osobi, i da tako mogu tu osobu ocjeniti ( procjeniti nnekad ) po njenom mirisu. I neznam dali je ova tema bila zamisljena da se prica o mirisima ili o parfemima, neznam mozda sam skroooz promasio 'the point'. I ako jos mogu da dodam da ako ti se svidja neki odredjeni parfem kod osobe A , to nikako ne znaci da ti i kod osobe B taj isti odgovara, jer razlicitu kombinaciju cini parfem i miris koji svako ima po sebi ( mislim na licnu hem. tvornicu ) .
petica za temu 5 !

W.A.S.P.:
јок бре , ја сам овај испод ... :lol:
бар су ме до сада тако частили ... ово је ново за мене
sta se odmah..pa mislim stvarno...ja ti kazem da si princ,a ti bi da budes konj...jes' ono ima i mnogo plemenitih konja,ali bolje da jases nego da te jasu!!!
tjuti tu i prati me bre:D

Cao svima!!! Mislim da ovo ne pripada ovoj temi ali... TREBA MI POMOC!!!
Trazim jedan miris!!! Nije parfem,nego je ??? Kod jedne osobe kod koje sam bio JEDNOM,stan je mirisao na na...neznam kako da opisem!!! U opste nije neki miris kao miris biljke ili voca!!!,to je neki miris koji je verovatno miris OSVEZIVACA VAZDUHA ili neko SREDSTVO ZA CISCENJE PODOVA,ili ili,... stvarno ne znam, ali mi je tak miris za uvek ostao u glavi!!! Ovako,koliko se ja secam taj miris je slican MIRODJIJI,slican mirisu,(ovo ce glupo da zvuci ali istina je!!!) slican mirisu PSA,ali ne neki ruzan miris nego nekako...JAKO MI SE SVIDJA,I SVE BI UCINIO DA NABAVIM TAJ OSVEZIVAC VAZDUHA ili to SREDSTVO ZA CISCENJE!!!!! Ovako,ta osoba je prilicno bogata,vrlo luksuzno opremljen novi stan sa modernim namestajem!!! Hint: Takav slican ili cak isti miris sam osetio u Mamutu u Knez M. ,i u United Colors of Benetton na Bulevaru Kralja Aleksandra!!! MOLIM VAS,POMOZITE MI!!!!!! NE MOGU DA ZIVIM BEZ TOG MIRISA!!!!:worth::worth::worth: !!!HVALA U NAPRED!!! Ako iko zna mozda ili je cuo za takav miris ili osetio,PLEASE PLEASE MI RECITE NA FORUMU KOJI JE TO MIRIS ili KAKO MOGU DA DODJEM DO NJEGA!!!!PLEASE

Back