Lusy Lusy
Domaćin
- Poruka
- 4.087
znaci tebi se svidja.....miris gatjaVesela_zena_beogradska:Ima, ima .. uvuche se miris u dlakice, u kozu .. a onda se to prebaci i na gace .. bude taman da ga moj istanchan njuh uhvati, a ipak nije smrad.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci tebi se svidja.....miris gatjaVesela_zena_beogradska:Ima, ima .. uvuche se miris u dlakice, u kozu .. a onda se to prebaci i na gace .. bude taman da ga moj istanchan njuh uhvati, a ipak nije smrad.

kao....smrk...e ti imas lep miris gaca ti dolazis u obzir...Vesela_zena_beogradska:haha, nikad nisam ni mirisala gace, kao ni onu, vec pomenutu, maramicu ispod pazuha .. ali uchinilo mi se zanimljivim, pa mozda jednom, nekada.

ma kome su pa bitne gace i njihovo njusenje....Vesela_zena_beogradska:hahahahahaha
To, u vezi kupanja, moze da se nanjushi i bez skidanja gaca![]()

zavisi od ukusa i mogucnostinepopravljiva:bombone...lizalitze...sladoleda

samo das devojci da ti omirise gace ako se zali na glavobolju,i odmah je prodjeHard as a rock:Da, da... aroma terapija za psiho terapiju... može!![]()

Ako sam prethodno prdnuo... ima da joj utrne glava sigurno!Lusy Lusy:samo das devojci da ti omirise gace ako se zali na glavobolju,i odmah je prodje![]()
![]()

Hard as a rock:Ako sam prethodno prdnuo... ima da joj utrne glava sigurno!![]()
na ovo nemama prikladan komentar,suvise mi je smesno....heheNi slučajno! :shock: Samo nemoj da mirišeš partnerove gaće kada te boli gvava!Lusy Lusy:ne preostaje mi nista drugo nego da postanem muskarac....
par hiljada plasticnih operacija i eto....

Da, da... izbegavaj ga onim danima kada jede mahunasto povrće...Lusy Lusy:samo da ih ne potapa u lenor aromaterapi,to privlaci mahinalno!!!
ili da nadjem nekog decka koji ne prdi,ali to malo teze![]()
Uvek neki miris koji sadrzhi limun ili zelenu jabuku ili...neshto tako kiselo,kivi npr.Lusy Lusy:Tako nas, miris lavande uspavljuje, miris limuna razbuđuje, cimeta čini kreativnima, ruže smiruje, a vanile hrabri.
ovo je zanimljivo...
koji bi ste od ovih 5 mirisa iskoristili u krevetu????![]()
. Imamo isti ukus po pitanju parfema. Ja obozavam skulpture/nikos. ProbajNovaIsta:obozavam muske parfeme. i da, cak imaju i neku vrstu afrodizijackog dejstva.
svoje parfeme najvise volim da biram sama, jer tacno znam notu koju biram, a tesko za objasniti. ne volim otuzne ni slatke, treba da ima malu notu ostrice, ili malo gorku notu, ne znam, to ne moze da se objasni. a imam ih citavu kolekciju.
od decka najvise volim da dobijam knjige ili donji ves.