Opet...

Ko se to bolom hrani mojim
koja to uvek gladna je sila
zasto me muci otkad postojim
sto joj je tuga moja mila...
u zivot ponovo salje mi tebe
u stvari zivot ti moj si bila
samo sam opet lagao sebe
podsvest je moja o tebi snila...
I opet isto...sunce se rodi
obasja dusu i telo moje
i ode tuga na drugu stranu
pusti da carstvo zavlada tvoje...
Ljubis me, grlis, iskreno patis
kazes mi kako me volis jos
i hoces opet da mi se vratis
kupujem lazi k'o zlatan brosh...
Odjednom onda tuga se vrati
oci mi tvoje govore drugo
nemoj je Boze ponovo slati
ovako necu izdrzat' dugo...
A ti me gledas , ocima suznim
kao da ne znas sta ti je bilo
odlazis opet...haos u glavi
opet si gladna ti zlobna silo...
Izvoli, sedi....sluzi se sama
domacin dobar uvek sam bio
na pretek bola imas na stolu
opet sam...opet...na javi snio...

Valkyriur;bt78920:
Čije to beše?
Bas je lepo naici na jednog tipicnog predstavnika balkanskih naroda, opterecenog teorijom zavere i sticanjem hleba bez motike.....:klap: Pesma je moja, iz moje duse, glave i celog bica, kao i svaka koja je bila , ili ce biti postavljena na mom blogu. Ne vidim nikakvu potrebu i iskreno, gadim se na ljude koji stavljaju tudje pesme i potpisuju ih kao svoje, prosto ne shvatam koje je zadovoljstvo u tome....:hvala::bye:

Olična je pesma!
1acbfac431d009018b53ff8218c2b9a3.gif

Poslednja izmena:
Finrod;bt78977:
Bas je lepo naici na jednog tipicnog predstavnika balkanskih naroda, opterecenog teorijom zavere i sticanjem hleba bez motike.....:klap: Pesma je moja, iz moje duse, glave i celog bica, kao i svaka koja je bila , ili ce biti postavljena na mom blogu. Ne vidim nikakvu potrebu i iskreno, gadim se na ljude koji stavljaju tudje pesme i potpisuju ih kao svoje, prosto ne shvatam koje je zadovoljstvo u tome....:hvala::bye:

Baš je lepo naići na odokativne i svakako nezahtevane analize koječijeg psihosocijalnog statusa. Toga nam uvek nedostaje, i svaki me put razveseli kad sretnem.

Zanimalo me je jesi li ti autor, zato što mislim da je pesma dobra.

Na tom delu odgovora ti zahvaljujem.

Valkyriur;bt79066:
Baš je lepo naići na odokativne i svakako nezahtevane analize koječijeg psihosocijalnog statusa. Toga nam uvek nedostaje, i svaki me put razveseli kad sretnem.

Zanimalo me je jesi li ti autor, zato što mislim da je pesma dobra.

Na tom delu odgovora ti zahvaljujem.
Dobro je sto smo srecni obojica :hahaha::hahaha::hahaha: Evo :pivce: da to zalijemo.... I hvala sto mislis da je dobra pesma. :hvala:

Back